- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Белот :Р
е 'тва е игра пичове
всичко останало е пародия![]()
Моля ?!
играех преди, от 3-4 месеца не съм, че няма с кой
иначе...ако си капо или валат - на всичко коз и без коз - 35 за съперника при чиста игра; на боя - 25
ако си вътре - на всичко коз и без коз - 26 за съперника при чиста игра, 16 - на боя
карето е по-силно от 100 от боя, при всички игри на карти е така
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
е тва е, бате. като се събереме компанията - най-лесния начин да загубиш малко дребни.Първоначално написано от Riot
![]()
болест еПървоначално написано от Alco
![]()
всяка неделя свормираме турнирчета 10+10, 20+20![]()
Моля ?!
едно време и у спортинга играех, ама заебах щото взе да става страшно..![]()
и аз цъках тамПървоначално написано от Alco
и в т6покер
ама ми спряха картата, че не е валидна вече
на живо е по яко
иначе в нета може да направиш повече пари
цъкаш си на сигурно
и на флопа да удариш нещо си чекваш (яко е с фул на флопа 'чек')
те сами се набутват ламерчетата![]()
особено на испанските маси е доста забавно
Моля ?!
Аз точкуването го знам. чела съм и правилата. Просто ми беше трудно да се науча да играя без колове, когато години наред съм играла само така. И пак казвам-с колове е по-интересно. Точкуването е същото -пак се пишат всичко точки или при капо +9 точки. Но просто се пишат минусови и за другия отбор. Интаресно ми е защо някъде се играе така? По-скоро съм чувала че така се прави в Русенско. Защо след като не влиза в правилата на играта по принцип, това е добавено? Така сме имали игри над 3 часа!!! уж дръпнеш, не изкараш без коз и си -20 и става супер напрегнато. Сега ще видя линка за отговор на другия ми въпрос.
Аз мн обичам да играя,ама не съм играла сиг от година,може и по-малко де,не помня вече,ама мн ми се играе![]()
Ние като сме играли сме се падали различни в отбор и не сме имали знаци,така не е интересно.Така или инъче съм добра на белот![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.