- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моята мания :)
Съжалявам ако темата се повтаря.Търсих,но не успях да намеря подобна.Ако все пак има - модераторите си знаят работата
Предлагам всеки от форума (който желаe) , да напише своята мания свързана с външният вид
Ще започна първа :
-Моята мания са прическите!Не мога да се гледам с права коса и винаги измислям нещо (понякога е доста трудно).
Страшно се грижа за нея.Също така и маникюра ми.Обожавам да правя разни декорацийки и имам около 50 различни лaка у дома.(Hякой са за боклука
) ... next --->
Надявам се ще разбрали въпроса ми и въобще за какво говоря.![]()
(music) aVriL laVigNe ~~> KeEp HolD eNd oN (music)
...................
FlipY интересна мания имаш ти.Но остави и другите да изкажат мнениеНе беше нужно са спамиш
![]()
(music) aVriL laVigNe ~~> KeEp HolD eNd oN (music)
Повечето хора навярно биха разбрали какво искам да изразя с многоточието..
нямам такава мания не седя пред огледалото по 3-4 часа макар че в някой случай и това се случва ама многоо много рядкоаа до козметични продукти .. хмм имам само това което ми е нужно
и май като се замисля нямам никакви мании .. аааа като по-малка събирах салфетки ама т'ва не се брой![]()
![]()
![]()
![]()
и аз събирах,може да менкамеПървоначално написано от kiss_kris
![]()
А по темата.Нямам никакви мании
ама мойте тряа да са в някав кашон в стаята щото бяха толкова многооооооПървоначално написано от Dundy
![]()
![]()
![]()
амм по темата : хмм .. нямам какво да кажа![]()
![]()
ех ами моите са в един албум за снимки и не са толкова много,ама пък са красивииииПървоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
![]()
охоо и мойте в никакъв случай не приличат на тоалетна хартияПървоначално написано от Dundy
![]()
имам с много яки картинки даже и с барбии
![]()
![]()
ама айде стига сме спамили ПРЕКРаСНАТА тема
![]()
![]()
awe xora kfo kato ima pak takava tema... momi4eto e tursilo i ne e namerilo. i az kat tursq v tursa4kata ne6to nikoga ne mi izliza... a koito ne iska da pi6e da ne pi6e ; )))) nqma nujda ot .... ili sekvi podobni ; ))) pone spored men ; ))) a ina4e az nqmam nekfi maniii imam si mnogo losioni za tqlo i sekfi mazila i prostotiikino ne mi e maniq
imam i dosta parfiumi,no opredeleno ne sum koi znae kolko vmania4ena :P
Първоначално написано от nailana
Какво искаш да кажеш?
По темата:Мания са ми прическите, гланцовете и маникюра. Обожавам и различните лосиончета, душ-гелове и ексфолианти а тяло!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Az kato sym vky6ti postoqnno se gledam po ogledalata, pravq nqkakvi fizionomiiMaika mi nqkoi pyt mi vika ti nqma6 li si druga rabota.
Първоначално написано от lost_in_candyland
Хаха и аз така.И си пускам някоя луда песен и си правя физиономий и си танцувам...Иначе по темата ми и аз имам някакава мания по косата си и по това ноктите ми винаги да са поддържани.Няма нищо по грозно от момиче с мръсни нокти и/или олющен лак.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Сега ми отговори на един въпрос - Ти кюрава ли си ?!?!?! На същата страница има абсолютно същата тема и ти ше ме убеждаваш , че няма такава тема.. Много ма дразнят ей такива кат' тебе..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()