- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За пъшкането при мъжете
Съфорумци от 1 година и половина водя полов живот със моя приятел,той ми е първия правим невероятен секс но,той пъшка повече от мен..до няква степен ме възбужда но понякога ми става става адски смешно![]()
,я споделете вашите мъже пъшкат ли,как реагирате..айде да ви помоля без обидни коментари,питам съвсем нормален въпрос
![]()
хаха темата ми хареса ми честно да ти кажа моя почти не пъшка .. само при свършването и мн рядко когато наистина е загорел като си го вкара явно мн се съсредоточава ама виж са ако ти пречи щото като гледам сте близки кажи му да пъшка по тихичко или ти се опитай да го надвикаш ддз
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
не че ми пречи даже напротив,но понякога ми става адски странно и смешно щото той пъшка повече от мен..като говорим че има мъже които стоят като дървета и гледат в една точка без да пъшкат без да говорят дори
![]()
така е абе радвай се че твоя пъшка те колко момичета се оплакват че тяхните не издават никакъф звук даже има тема пусната тук относно момчетата и за тва че повечето не пъшкат а се пак тва е голяма част от възбудата на едно момиче сер радвай се а за смеха кажи просто че си се сетила за некой виц
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
И аз харесвам ако пъшка - така разбирам, че му е приятно и на мен ми става по-хубаво![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Пъшкането е за жени ве...
Ти да не да му вкарваш нещо, че пъшка?![]()
i az takaПървоначално написано от Janeta_
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ох ох ааахх оохх ахахахахаххахахахаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
От къде знаеш .. нали сега е модерно на мъжките да им се вкарват я пръстче .. я ръчичка ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
По темата: .. Бившия нито звук не издаваше ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Наистина е супер кофти момчето срещу теб да не издава никакъв звук, е кофти е и да вика като латерна де.. Добре е ако момчето пъшка умерено - хем възбужда доста, хем не става изкуствено. Ако ти е толкова смешно кажи му - намекни някак, дано те разбере. Ако пък не ти пречи толкова радвай се, че както казаха преди мене не е от тия мъже дето гък не казват - тогава е по-кофти![]()
A моя си пъшка и страшно мн ме възбуждамн му се кефя,така даже ми помага по-бързо да свърша
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Можеш да направиш запис и да го прослушате заедноВсеки луд с пъшкането си
![]()
Ако мога да не спя, ще живея повече, но когато не спя, с кого ще живея...
ako e pusha4 i mu e doshlo v pove4e :d
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
E i ?
Mоето момче си пъшка нормално, нито силно, нито хептен да не издава звук.
Най-ми харесва да му ближа и целувам врата или ушетата...тогава чак почва да ръмжи![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
търнокопПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Ако ти треа мъж който не пъшка само пиши ЛС![]()
GTA Stunting
Чичко полицай ти май си девствен а?![]()
Аз съм момче на 18 и винаги съм пъшкал при секс и то доста, не ми се е случвало да ми се смеяр по скоро обратното![]()
само веднтж приятелката ми призна че и станало смешно но се здържала защото съм казал "Oh Fuck" е случва се гледаме филми все пак![]()
Как познаПървоначално написано от _MaD_MaX_
![]()
![]()
![]()
ne pu6ka mnogo...ama e ujasno sladuk...kato znam 4e mu e hubavo!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ще си пъшкам колкото искам!!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!