.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София

Re: Как да убедя майка ми

Цитирай Първоначално написано от slipknot4e
    Как да убедя майка ми да ме пуска навън до по-късно?На 14 съм да добавя.Тя иска стане ли 21:00 да съм в нас.Супер ми е гадно,тъкмо се съберем навън повече хора и стане забавно и аз да трябва да се прибирам.Доказала съм й че може да разчита на мен,че съм разумна и т.н. знам,че е защото се притеснява за мен,но все пак.....
    Сори, тва е положението Всички сме минали през този път, макар, че аз на 14 имах 1-2 часа бонус.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ..... на 14 сииии

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    И аз като бях на 14 имах такъв проблем понеже вечер се събирахме в детската срещу вкъщи и ставаше лудница, на най-веселото трябва да се прибираш.С времето разбрах че ако родителите ми познават хората с мен няма да има проблеми и така и направих.Винаги и предишната ми и в сегашната компания аз съм най - малката но след като мине "запознанството с РОДИТЕЛСКОТО ТЯЛО" после на всички ни е леко!Опитай се да запознаеш родителите си с приятелите си, повярвай ми това наистина ще олесни и ще ти помогне.Сега като се замисля карам 21години и ако някой ми каже кога да се прибера най много да го убия хехехе

Ааа па вие какво се оплаквате - аз съм на 14 и ме пускат до 19 ...
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Ми щом ти е казала толкова, кво недоволстваш Сигурно се притеснява, btw вече секви ги има из улиците, лятно време по бива до късно, ама сега зиматаа

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    правилно!

немаш работа по улиците след 9

Мега фен Аватара на teenems
    в тази наша възраст от 13-17 особено при момичетата всички родители се безпокоят

ако някои те хване и те изнасили ,убие или ако гледате все пак малко новини ,как отвличат момичета в други държави, и ги карат да проституират

нормално е да са притеснява
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си