- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без да се усети?
Ми щом й е кеф оня да свършва в нея за какво пуска тъпи теми?!Така и така не й е за първи път оня да свърши в нея ... (по тая логика можем да очакваме след всеки полов акт на авторката такава тема...)Първоначално написано от hollowman
Е тя щото споменава, че до 2 седмици след цикъла и му давала... а тука явно е минал срока, за тва се е уплашила. В тоя случай явно не е трябвало да му дава да свършва в нея.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Добре ве къде пише, че тя му е ДАЛА да свърши в неяАз доколкото разбрах, то е станало без да искат
![]()
Тук тя го казваПървоначално написано от damn_
Тя каза,че по принцип му дава да свършва в неяПървоначално написано от anichkaaaa
А сега е станало случайно
![]()
Аааа ясноооЕм мерси
Значи е тъпа
![]()
Е и аз да се присъеденяПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Ами да плиткоумна си като не можеш да дадеш компетентно мнение, а ми се кокошиниш като разгонен петел. Ти май също наричаш авторката с някои имена.. да ти напомням ли за праватаПървоначално написано от hollowman
![]()
Първоначално написано от anichkaaaa
и не че е тъпа, а просто за разлика от вас знае кога и в овлацията и кога може да си позволи да му даде и кога не![]()
Абе умник/умнице и аз знам кога ми е овУлацията,но това не е причина да давам на приятеля ми да свършва в мен!!!Първоначално написано от jotitu
Разгонен петел ли?! 'Бе ти мислиш ли преди да пишеш? За защитничка ли се имаш?! "Ти май също наричаш авторката..", а на теб някой да ти е казал нещо? Като адвокатка ли се изявяваш?? Спри да пишеш в темата по мой адрес, така само себе си излагаш.. Ако имаш някакви въпроси - ЛС.Първоначално написано от jotitu
Sasho1988
Варна..
DA, moje.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮