.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от hollowman
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    С много голям сексуален опит, а пък какво стана?
    Само да ти напомня,че между "сексуален ОПИТ" и "сексуална КУЛУРА" (моята любима тема ) има ГОЛЯМА разлика!!!Така че няма какво да се очудваш от случилото се

П.П.Авторката ... Доста си ТЪПА (да не кажа,че си АДСКИ МАЛОУМНА!!!) щом даваш на приятелят ти да свършва в теб!!!
    Що пък да е тъпа... ако така им е кеф нека си свършва в нея... ако знае кога може да свършва и се пази достатъчно ...
    Ми щом й е кеф оня да свършва в нея за какво пуска тъпи теми?!Така и така не й е за първи път оня да свърши в нея ... (по тая логика можем да очакваме след всеки полов акт на авторката такава тема...)

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    С много голям сексуален опит, а пък какво стана?
    Само да ти напомня,че между "сексуален ОПИТ" и "сексуална КУЛУРА" (моята любима тема ) има ГОЛЯМА разлика!!!Така че няма какво да се очудваш от случилото се

П.П.Авторката ... Доста си ТЪПА (да не кажа,че си АДСКИ МАЛОУМНА!!!) щом даваш на приятелят ти да свършва в теб!!!
    Що пък да е тъпа... ако така им е кеф нека си свършва в нея... ако знае кога може да свършва и се пази достатъчно ...
    Ми щом й е кеф оня да свършва в нея за какво пуска тъпи теми?!Така и така не й е за първи път оня да свърши в нея ... (по тая логика можем да очакваме след всеки полов акт на авторката такава тема...)
    Е тя щото споменава, че до 2 седмици след цикъла и му давала... а тука явно е минал срока, за тва се е уплашила. В тоя случай явно не е трябвало да му дава да свършва в нея.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Добре ве къде пише, че тя му е ДАЛА да свърши в нея Аз доколкото разбрах, то е станало без да искат

Цитирай Първоначално написано от damn_
    vij sega men mi stana qsno kakvo trqbva da napravq prosto nqkak mi se iska6e da ne e taka....pozvolqvala sum mu da svur6va v men do semica sled cikul.... nqmam patka da znam i da razbiram toi kakvo e ysetil...dori toi ne e sigyren za6to ne e svur6val....
    Тук тя го казва

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Напълно е възможно да има остатъчни следи от първия път..По добре вземи хапче..Сори че не помогнах мн и успех

+1

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Добре ве къде пише, че тя му е ДАЛА да свърши в нея Аз доколкото разбрах, то е станало без да искат
    Тя каза,че по принцип му дава да свършва в нея А сега е станало случайно

Град
    Аааа яснооо Ем мерси Значи е тъпа

Знаем

Град
    Знаем
    Е и аз да се присъеденя

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    И на мен от такива олигофрени плиткоумни като _CuCuTy_ ми е писнало, само задръстват сайта с малоумните си уж оригинални мисли... такива заслужават бан за няколко дни!!!

Колкото до авторката - аз не бих рискувала и щах да взема хапче, но ти си решаваш. Винаги има вероятност по-добре щом не искате да ползвате презерватив, започни да взимаш противозачатъчни
    jotitu, "плиткоумни" можеш да казваш на хора, който ги познаваш. Когато ти дадат някакви права, тогава ще казваш на кой да слагаш бан.. Не си интересна изобщо.
    Тука май редовно си се заяждате ... прави ми впечатление, че повече момичета се джафкат помежду си ... много е забавно
    Ами да плиткоумна си като не можеш да дадеш компетентно мнение, а ми се кокошиниш като разгонен петел. Ти май също наричаш авторката с някои имена.. да ти напомням ли за правата

Знаем
    Е и аз да се присъеденя

и не че е тъпа, а просто за разлика от вас знае кога и в овлацията и кога може да си позволи да му даде и кога не

Знаем
    Е и аз да се присъеденя

и не че е тъпа, а просто за разлика от вас знае кога и в овлацията и кога може да си позволи да му даде и кога не
    Абе умник/умнице и аз знам кога ми е овУлацията,но това не е причина да давам на приятеля ми да свършва в мен!!!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    И на мен от такива олигофрени плиткоумни като _CuCuTy_ ми е писнало, само задръстват сайта с малоумните си уж оригинални мисли... такива заслужават бан за няколко дни!!!

Колкото до авторката - аз не бих рискувала и щах да взема хапче, но ти си решаваш. Винаги има вероятност по-добре щом не искате да ползвате презерватив, започни да взимаш противозачатъчни
    jotitu, "плиткоумни" можеш да казваш на хора, който ги познаваш. Когато ти дадат някакви права, тогава ще казваш на кой да слагаш бан.. Не си интересна изобщо.
    Тука май редовно си се заяждате ... прави ми впечатление, че повече момичета се джафкат помежду си ... много е забавно
    Ами да плиткоумна си като не можеш да дадеш компетентно мнение, а ми се кокошиниш като разгонен петел. Ти май също наричаш авторката с някои имена.. да ти напомням ли за правата
    Разгонен петел ли?! 'Бе ти мислиш ли преди да пишеш? За защитничка ли се имаш?! "Ти май също наричаш авторката..", а на теб някой да ти е казал нещо? Като адвокатка ли се изявяваш?? Спри да пишеш в темата по мой адрес, така само себе си излагаш.. Ако имаш някакви въпроси - ЛС.
    Sasho1988

Варна..

DA, moje.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си