- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заслужава ли си???
http://www.vbox7.com/play:264d7dd3
Заслужава ли си,мили подрастващи девоики,да заприличате на това момиче,заради удобрението на някого, всички да ви харесват и да сте слаби и красиви?.....Ето докаде водят безсмислените диети и глупавата "мода" 170 см.-45 килограма........докога 13-16 годишните госпожици ще робуват на тези разбирания за съвършенство и красота..?Вижте я много добре...много е красива,нали с тези 26 килограма,а какво прекрасно момиче е била!
Когато гледах предаването единствената мисъл,която беше в главата ми беше:О Боже......как е възможно,да си жив,когато си 26 килограма...възможно е,и в България има много такива момичета.
Мислите за действията си,за да не станете едно от тях!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
БРАВОООООО!!!!ВИЖТЕ!!!!НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР!!!!
по - добре слаб отколкото в положението, в което съм сегаколкото повече гледам такива момичета толкова повече се мотивирам да отслабна
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
предпочиташ да си като нея, вместо да имаш няколко излишни килограма?!Първоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
поне тогава няма да ми шушукат зад гърба, че съм дебела, че не съм слаба като другите и тн.Първоначално написано от sladur4etyYy
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
Мотивира те да отслабнеш...............това момиче 26 килограма,което е на 22 години и нито прави секс,нито излиза,нито се забавлява,нито се храни самостоятелно.............ти в центъра ли си?![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
да,но тогава ти няма да ги чуваш дали си шушакат,защото ще си в болница със системи,бореща са за живот и изобщо няма да ти пука дали си шушукат.......Първоначално написано от Laura_inlove13
Повече такива репортажи да дават, че плиткоумната младеж да вижда какви са рисковете. Жалко за момичето.
Преди месец два ми се наложи да отида в неврологията на Пирогов. Докато си чаках чинно реда при невролога приеха едно такова момиче в болницата. Беше толкова слаба, че баща й я изнесе от колата и после взеха асансиора.
Първоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
ужас направо!!
Първоначално написано от Laura_inlove13
Как може да те мотивира момиче,което е на 21 години и тежи 26 килограма
Как може една страшна болест като анорексията да те мотивира
Как може да те мотивира положението на момичето...Та тя не е сигурна дали ще се събуди на следващия ден
Ти си ЛУДА!!!Щом искаш да си като нея си бъркай в гърлото,повръщай и ще станеш като нея...Ти си ИЗПЕРКАЛА (да не казвам ненормална,с психически отклонения и много комплекси
)
По темата:Предпочитам да съм дебела като свиня,отколкото да съм болна от анорексияЗащо го предпочитам?!Защото ако съм дебела ще успея да отслабна чрез спорт и разделно хранене!!!Но ако съм анорексичка едва ли ще издържа...нито физически,нито психически...
Яжте бе хора!!!Не трябва да ви пука за мнението на другите.Е аз като съм слабичка какво?Просто такава си ми е натурата ям, ям и не мога да надебелея, а искам!
Laura_inlove13 много глупаво разсъждаваш момиче!Недей така или пък искаш да станеш като в клипчето.Обзалагам се, че не искаш така, че не говори глупости и не ме нервирай излишно!!!
1.Многооо ме съмнява чак толкова да ти шушукат зад гърба...Първоначално написано от Laura_inlove13
2.Видях ти снимката в една тема и още тогава мислех да ти кажа,че си бъдеща анорексичка!Ти явно си с доста големи комплекси щом си 165 см./50кг. и се мислиш за дебела...В случай,че сама не си забелязала ти си с широк кокал (като мен) и за това мислиш,че си дебела.А и с диета няма да отслабнеш в дупето!!!Всичко става само с тренировки за стягане,защото от снимката си личи,че имаш какво още да стягаш в тази област!
3.Отиди при психолох (говоря съвсем сериозно)!!!Трябва да поговориш с някого за тези твои комплекси...
Яжте!!!!Но абсулютно всички се подиграват,викат ти сло,кит,(на мене лично са ми викали ходеща пържола,или свински бут)е как да ядеш като всички ти се присмиват.................Но това не е начина!
съученичките ми постоянно следят кой е отслабнал и кой не и постоянно ми натякват, такива като момичето от клипчето признават за слаб , казвали са ми , щом съм над 50 значи съм дебела .. те всичките са по 40 и нещо си ..Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
спортувам всеки ден и всеки ден клякам и правя упражнения, смятам си редовно поетите и изгорените калории, искам да отслабна , защото всичкото това ми писна .. писна ми по цял ден да смятам колко съм изяла, да гледам другите как си ядът всичко и да преглъщам само и да си казвам "нее това е забранено" ... искам и аз да съм слабичка и стройна като другите и любимите ми дрехи да ми ставатне виждам какво лошо има в това ...
говорила съм с лекар, дори и те ми казаха , че съм малко тлъстичка, което ме довърши ...![]()
а бе не тряа нито да си слаба нито дебела средно положение като станеш свиня пак увеличаваш риска от смъртоносни болестикато изразявате вашето детско мислене ставате за смях така че по-добре мълчете тая малката като има комплекси от дебелината си да си троши главата много пък ще ме боли че тя си е направила живота гаден...секи сам решава
Хах то всеки се стреми към златната среда ама не всеки може да я постигнеПървоначално написано от babykiller_
Освен това под свиня нямам предвид да съм 100 килограма
Никъде не съм казвала,че ЩЕ СТАНА свиня,а че ПРЕДПОЧИТАМ да съм дебела пред това да съм анорексичка!!!Затлъстяване о се лекува,анорексията - не!А за увеличаването на риска от смъртоносни болести - ако не се води застоял начин на живот,а се тренира както трябва се съмнявам човек да се разболее от такива болести ...
П.П. Както обичам да казвам (или поне днес обичам) "Всеки си има право на мнение и това е моето" Освен това преди няколко години бях на прага на анорексията (спокойно не съм си бъркала в гърлото просто имах много проблеми и почти не се хранех около година),а сега съм леко пълничка в бедрата ... И честно казано предпочитам да съм си така и да не съм с перфектно тяло отколкото да мина пак през оня ад...![]()
Da i ti zaradi mnenieto na tvoite vmania4eni anoreksi4ni suy4eni4ki li jivee6.. Za 165sm 50 kg sa mnogo dobre, o6te pove4e nqkoi kaza 4e si sus 6irok kokal, koeto zna4i 4e sa ti idealni...Първоначално написано от Laura_inlove13
Какви са ти размерите?? Да ти кажа по-добре е да си закръглена отколкото да си анорексично слаба...пък и като си имаш излъчване и си веселяк човек няма да имаш проблемиПървоначално написано от Laura_inlove13
![]()
:P :P
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
айде па и не го казала а ми това кфо беше "реПдпочитам да съм дебела като свиня"пишете ено после отричате и не пиша тук некфи малки лигли да се заяждат с мен ясно ли ти е ?
Ти разлика между ПРЕДПОЧИТАМ и ЩЕ СТАНА намираш лиПървоначално написано от babykiller_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()