- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заслужава ли си???
еееееее, стига селянии.Първоначално написано от babykiller_
Нежна какво беше( сори, ама още не го разчитам), много добре знам за какво говориш. Преди време имах проблеми в училище, вкъщи и с приятелите наведнъж. Толкова стрес не ми се беше наслагвал никога. В резултат от това не се хранех и това продължи половин година. Ставаше ми лошо и ми се гадеше от всичко. Свалих 10кг за 3 месеца. С глад. Не ми беше това целта, но това се получи. За радост не се наложи да прибягвам към лекарска помощ, със силна психика се възстанових, но после имаше сериозни последици. Някои от тях и сега ми създават проблеми.
Сега не мога да се похваля с перфектно тяло, често ми става гадно като някои дрехи не ми стоят по начина, по който искам, но само човек, който е минал през ада като видиш любимо ястие да тичаш към тоалетната знае какво е. Само хора, които са осъзнали накъде отиват ако не направят нещо могат искрено да го кажат "предпочитам да съм дебела пред това".
Първоначално написано от babykiller_
![]()
![]()
Да не гледаше в огледалото докато пишеше
Или просто мразиш,когато не си права
Вместо да си проявяваш селските маниери с тия псувни вземи си купи един речник и научи значението на думичките от предния ми пост
Колко елементарни селянки има на този свят ...,че и ми вика,че съм изразявала детско мнение и съм ставала за смях ... Кой сега става за смях?!Хммм май не съм аз...Е значи остава да е авторката на цитата
![]()
СамантаНежна дрога ми е ника
Малко измислено ама когато се регнах бях зарибена по този начин на писане
![]()
Това го гледах. Хубаво е да имаш някакво мотивиране за отслабване, но да е в рамките на нормалното, а не да се стига до анорексия!
Така е, но при прекомерно слабите хора (болни от анорексия и булимия) рискът е още по-голям. Даже повече точно от това умират - сърцето им не издържа и спира.Първоначално написано от babykiller_
не съм съгласна с това глупаво отслабване.бях слаба,много слаба,не можех да си намеря дрехи.но преди година започнах да ям супер усилено и напълнях малко и се чувствам страхотно.една от приятелките ми,която беше пълничка-отслабна ужасно много-направо се стопи.в началото постоянно и казвах:недей,ще се разболееш бе момиче,но тя не та не.ами все още е слаба и не мисля,че това ще се промени.въпреки това казвам-хора не отслабвайте така драстично.яжте си здравословно.решението е едно-спорт.спортувайте си и яжте каквото искате.
ЯЖТЕ !!! Една фигура може да се оправи със спорт , обаче анорексията не се оправя така ... там трябват ... болници и хиляди лекарства ...
Помня миналото лято бях малко болничка иии за 2 седмици свалих 10кг без майтап ... тогава се чуствах толкова отпаднала ... при мисълта за храна ми ставаше зле иии понеже много ми пада кръвното ... и винаги излизах с мисълта "ами ако ми падне кръвното и припадна!" ... УЖАСНО БЕШЕ !!! Това лято по същия начин , но за 2 дни и свалих 4кг ...
Не правете глупости ... и си яжте ... ако искате хубави тела ... просто не прекаляваите с храната ииии спортуваите ... !!!![]()
Make Some Noise ... ;]]]
oh,ujas,mn mi e ma4nyy ;( iskreno pojelavam na tova momi4e da se opravi
хора осъзнайте са бее моля ви как искате да сте каъо тази жена та какво е едно килце в пове4е отколкото слаба на системи и дори да не можете да се покажете пред хорататфа са адски тъпи коментари 4е д асте като нея и аз съм слаба но осъзнах 4е да съм сега слаба е мн по добре от нейното положение аз се молих единствено когато го фледах това просто да не ставам като нея![]()
![]()
молелете се и вие живейте си живота
мн ще се радвам ако момичето се управи лично и го желая водете здравословен жовот
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Ами и аз съм горе-долу 170 см. на 45 кг. , но не съм анорексичка,нито пък спазвам някаква диета.Ям си,не ми пука за каквато и да било мода,но просто съм толкова,което съвсем не значи,че съм мн. слаба.Иначе съм го гледала това,гадно е наистина...
То пък има някакви хора дет само хабят храната и не им се лепи нищо. Приятелка имам 180см и 55кг и си яде като пич ама не се лепиПървоначално написано от Izzy_
Ами точно това казвам,че ако си слаб,не значи че пазиш диета.Първоначално написано от ^Santra^