.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    където живеят Леприконите

Чуждестранни изпълнители..(рок, метъл, пънк, инди)

Хей

Може ли да ми кажете някакви чуждестранни (неамерикански ) рок, метъл, пънк, инди групи и изпълнители, които разбира се пеят на родния си език. ...испанци, руснаци...

Мерси..

Я пробвай първите албуми на Vintersorg - специално като начало си намери песента Till Fjalls и кажи дали ти харесва - по-леко е, а шведският за мен е един от най-мелодичните езици въобще.

После потърси Heidevolk - те пък на холандски, също много мелодичен, и пак не са прекалено тежки.

От руските групи бих ти препоръчал Легион, Невидь, Аркона и Butterfly temple примерно
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Я пробвай първите албуми на Vintersorg - специално като начало си намери песента Till Fjalls и кажи дали ти харесва - по-леко е, а шведският за мен е един от най-мелодичните езици въобще.

После потърси Heidevolk - те пък на холандски, също много мелодичен, и пак не са прекалено тежки.

От руските групи бих ти препоръчал Легион, Невидь, Аркона и Butterfly temple примерно
    Йей, мерси много
    Сега ще си ги дръпна и ще си слушам :ь ..че откога се глася да внеса малко разнообразие. Само кофти,че няма да разбирам за какво точно иде реч :д Интуитивно.. ;ь

Ами...Хайдефолк пеят за древни богове, малко исторически фигури с леко митично загатната нотка - Wodan Heerst означава нещо в стил Водан (Бог) управлява, владее.

Винтерсорг в първите си неща рисуват направо природни картини в творчеството си, страхотни са. Till Fjalls означава "Към Планините", а в darklyrics.com мисля, че има преводи и на английски.

Руснаците пък лесно ще ги хванеш, пък и те си пеят за славянските богове и природата почти в 90 % от творчествово си, ако не и повече :Р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Cojoba (португалци),Pekinska patka (сърби),The Analogs (поляци),Dezerter (поляци),F.P.G (руснаци),Теория Хаоса (руснаци),Транзилит (руснаци),Terpinkod (руснаци),Abort (руснаци),Кино (руснаци),Die Toten Hosen (немци) ,Los Fastidios

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Винтерсорг в първите си неща рисуват направо природни картини в творчеството си, страхотни са. Till Fjalls означава "Към Планините"
    Не се и изненадвам :ь Скандинавските страни с тяхната изключително живописна природа...ехх

Винтерсорг сега ги чух .. вокалът има много приятен глас ии ми се харесаха

Heidevolk им тегля албум :ь

А сега съм на руските
    (пълен отчет ;д)

Мерси и на RAWRRR много ;Ь

Град
    Страстно село. :D
    Рамщайн/немци/, Бьорк/Скандинавия/-има няколко песни на нейния език, но не съм сигурна, точно от коя скандинавска страна е.

Град
    Ямбол
    А какво против имаш Американските групи?
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    ^^Ми наслушала им съм се :ь
    А и популярността на американската музика не бива да пречи да се чуят и някои други групи/изпълнители, също така стойностни, които освен това пеят на родния си език Голямо разнообразие си е в днешно време :Ь (а иначе изобщо не съм фенка на америка)

Уф...не знам доколко държиш на тежка музика, иначе се блазня да ти препоръчам и Windir - блек/фолк/викинг с акордеони и електро нещица тук-таме, пеят на свой си, норвежки "согна" диалект.

И задължително! Eluveitie - набарай песните им, дето не са на английски - хелветски (древни швейцарски племена) език, страхотно звучи.

Ем,Британските изпълнители по мое мнение са по-добри от американските.Английският просто е много благозвучен и разбираем от повечето народи,затова дори и голяма част от неанглоговорящите групи,пеят на англ.Имаше един македонец,който освен кавъри на рок банди,правеше и нещо като македонски поп-рок,но то това си е почти като на български

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    яйцы фаберже

русия

ска-пънк се водят май. некой който разбира повече да каже. чук са!

Супер фен
    Град
    в килера
    Препоръчвам ти да чуеш Мельница. Групата е руска, както си личи от името, а стилът е нео-фолк, тук-там с рок елементи. Рядко харесвам песни на език, различен от английски или руски, затова само с това мога да се включа в темата

Град
    Цитирай Първоначално написано от retwerts
    Ем,Британските изпълнители по мое мнение са по-добри от американските.Английският просто е много благозвучен и разбираем от повечето народи,затова дори и голяма част от неанглоговорящите групи,пеят на англ.

Напълно съгласна Американците опропастяват всичко :ь

А иначе Мельница са много готини. Носят звученето на Блекморса

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    korpiklaani-финландци са а преди са се казвали shaman ама техни песни с това име не съм чувал иначе свирят микс от folk/wiking/trash и heavy
    препоръчвам ти и pocalyptica те са шведи ама ти тях няма как да не си ги чувала (особено ме радва една тяхна песен със Сандра Насик от guano apes(които между другто са немци ама песните им са на английски))
    кефя се и на някой песни на rammstein
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Svartsot - на датски

Metsatoll - естонски (май)

хях

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ASP - Немци, пеят почти изцяло на немски
    l'ame immortelle - също немци, имат песни и на своя език

и двете групи са индъстриъл/готик, като ASP са с метъл насоченост.
    хъхъ..

Като прочетох темата веднага визирах Moonsorrow. Също може да чуеш и Eluveitie. ... аа да .. и Finntroll.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от blader
    korpiklaani-финландци са а преди са се казвали shaman ама техни песни с това име не съм чувал иначе свирят микс от folk/wiking/trash и heavy
    препоръчвам ти и pocalyptica те са шведи ама ти тях няма как да не си ги чувала (особено ме радва една тяхна песен със Сандра Насик от guano apes(които между другто са немци ама песните им са на английски))
    кефя се и на някой песни на rammstein
    Корпиклани имат траш песни?
    Да бе...
    Финтрол радват, като удариш една мента.
    Предполагам си слашала Ленинград.
    Ляпис Трубецкой също радват.

Град
    Where the Marijuana grows faster ;)
    знам едни много яки руснаци - Слот се казват и си заслужават, пък и текстовете са яки стига да знаеш руски или да познаваш човек който да ти ги преведе
    ето:
    http://www.youtube.com/watch?v=8YD_v...eature=related

ако пък си падаш по блек метъл , пробвай Impaled Nazarene, супердобри са особено албума Tol compt norz norz norz

war - destruction
    war - destruction

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ignite - американци от унгарски произход..инди май най-вече като стил...страхотни са...нооо ще срещнеш известни трудности да намериш техни песни на унгарски..,
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си