- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- БЯХ НАСИЛЕН ОТ ЧИЧО МИ
здравейте казвам се Благой и наскоро бях изнасилен от мой близък роднина.Всичко се случи когато през 1 период живях сам понеже родителите ми бяха по работа в чужбина.Докато бях сам в нас чичо ми ми дойде на гости за да ми даде пари и да остави храна и такива работи но този път нещо беше различнотой ме попита дали може да остане в нас за малко и аз разбира се му казах да.Докато аз бях в моята стая гледайки филм той влезе и започна да ме гали по врата.Аз го отблъснах и го казах какво правиш ?! За момент той се смути осъзнавайки грешката си но не след дълго започна отново и този път ме облиза по врата, след това ме зграбчи за ръцете и ме хвърли на пода.Започна да ми вика че ще прави секс с мен и че ще се изпразни върху мен и всякакви такива извратени работи
обърна ме и ми свали гащите и си завря кура в гъза ми опитах се да го отблъсна но не успях той ме удари и аз явно съм припаднал.Когато се събудих бях целият покрит в сперма,явно не се е изпразнил само 1 път отгоре ми
от гъза ми течеше кръв аз веднага почистих всичко и се облякох така и не разказах това на никой лично надявам се че написвайки това тук ще ми олекне и няма да се чувствам като парцал.
Нарушена е т.11
Moderated by Sam90'
Стига си пълнил форума с измислени теми.Ти си извратен!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
...охо тва е най-достоверно според менПървоначално написано от BillyJean
..ти си голям балък бе
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ирина, Димитър, сега пък Благой... Разтроение на личността ли имаш бе?
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
фантазийте ти са по-абсурдни и от на малко дете![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от dark_sw
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
+1Първоначално написано от fire_of_dreams
Момиче съм.
+1 Кво ти има бе човекПървоначално написано от fire_of_dreams
. Поне кажи кой си последно.
Явно имаш развинтена фантазия!!Виж не е хубаво да пишеш за изнасилване и тем подобни,защото наистина има изнасилени момчета и момичета и те нямат как да го споделят-един вид ти се подиграваш с тях.Ако искаш някой да те изнасили просто си потърси някой гей или прави секс,ама все пак е гадно да пълниш форума с глупости,хората да ти четат безсмислените теми и ти да продължаваш.![]()
Копи-пейст от изповед.ком,а? Лууууузър!
![]()
Робинята на Quench
УаУ, повярвхме ти! Почни да пишеш романи, ще забогатееш!Ко си мислиш че някой ти вярва......жестоко грешиш
Ти си баси лайното, бе!
Music will save the world!
Тоя или тая защото вече има много лица не е добре със мозъка.Прекалява с творчеството.Както [miss_kaprizz] - той ще напише романи.