- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Днес ...
значи проблема е следният:преди малко кпопитах мама дали мога да продам един лак който и на двете не ни харесва на някоя приятелка и тя ми вика като го продадеш парите за цигари ли ще похарчиш?аз не пуша,едва на 14 съм.мн се ядосах като го каза това за цигарата понеже от около един месец все ме пита ти пушиш ли и аз всеки път й казвам не и тя вика а за какво ми искаш пари всеки ден като излизаш навън кажете ми относно лака какво да правя да го продам на някоя фр без майка ми да разбере или да го подаря?![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
подари го или си го дръж ама всъщност кво ти пука нали парите остават за тебе пък тва кво ша правиш с рех ти си решаваш.
Ако го продадеш,можеш да започнеш малко по малко да си събираш пари за някоя дреха на "V3RsAc3".
Ами аз не знам дали въобще бих решила да го "продавам",но щом вече си започнала довърши нещата докрай. Няма зна1ение дали майка ти ще разбере или не-казваш й,че когато се излиза,хората все пак ползват пари...не е задължително да е за цигари. Аз също не пуша ако има значение. Да не ти пука много...Лошо е,че майка ти се съмнявам в теб без основание,щом казваш,че не пушиш,но това е живота...кофти ситуация![]()
Е,късмет все пак,дано я разубедиш!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
продай го, изкарай някой лев![]()
![]()
Spored men vmesto da mislish da prodadesh ili da ne prodadesh laka, pomisli kak da spe4elish doverieto na maika si. Tq ti nqma doverie i trqbva da napravish ne6to, s koeto da zapo4ne da ti vqrva. Pogovori si s neq i i obesni, 4e ne pushish i parite ne se izpolzvat samo za cigari, ami i za drugi ne6ta. Nqma smisyl da prodavsh laka, kato 6te vzemesh ne pove4e ot 1.00-1.50 lv. Zatova ne go prodavai. Uspeh.![]()
На твое място бих се налакирала с този лак(пък дори и да не ми харесва).И като ме попита нещо за лака ще и кажа,че съм си променила мнението и да си мисли каквото искам![]()
![]()
Просто го прибери при другите лакове или пък го подари на приятелка ако лака ти е много скъп като цена го продай и така![]()
Какъв е смисъла да го продаваш ? Аз лично си купувам лакове , чиито цветове въобще не ги харесвам , но в последствие намирам едноцветни неща(у дома) , върху , които рисувам с лака (естествено , ако материала от , който е направен предмета го позволява) , чиито цвят смятам , че подхожда на цвета на нещото .А колкото до това , че майка ти се съмнява в теб : нормално е . Обясни и спокойно , че не пушиш .
Поговори с майка си и и кажи че наистина не пушиш и тя може да ти има доверие.Обясни и защо искаш да продадеш или подариш лака(защото и двете не го харесвате).И постъпи както намериш за добре.
Майка ти е права ! Днеска ше продадеш един лак, утре некоя дрешка, после сичките бижута на майка ти.....
базикам сепоговори с майка ти или направо действай без да я питаш тва е един лак се пак кво ти пука толква
![]()