- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се съгласили на четворка
begai be ve4e si namerihme s priqtelq mi dvoika za taq rabotaПървоначално написано от plmn``
![]()
![]()
Обичам Андриан
Не.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Защо питаш нас, след като си решила да го правиш? Аз не бих го направила.
не
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
може би просто й е интересно мението на хората ... а не че ни пита дали да го правиПървоначално написано от krem4et0
![]()
а по темата : може би бих се съгласила
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
да трябва да се опита от всичко![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
nai dobre orgiq![]()
[quote="glezan4e"]може би просто й е интересно мението на хората ... а не че ни пита дали да го правиПървоначално написано от krem4et0
![]()
а по темата : може би бих се съгласила[/quote
da to4no tova imah napredvid
Обичам Андриан
ВИНАГИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!
Аз не бих. Попринцип обичам само с 1 партньор![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не бих участвала. Нямам добро мнение, но всеки е свободен сам да избира какво да прави с живота си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
m da ti kaja 1 pat sam probvala 3ka i ne be6e koi znae kakvo za 4ka opredeleno ne ....kot i da si govorim nai hybu si e s 1partior![]()
Обичам да играя белот![]()
Няма шанс да се съглася.
еми още съм девствена, ама бих го направила.. тройка също, но с две момчета![]()
"Дайте ми лост и опорна точка и ще повдигна земята."-Архимед
mnogo e qko probvaiteПървоначално написано от sladkata_bebz
Обичам Андриан
Първоначално написано от _CuCuTy_
И мен не ме кефи просто ..... АБЕ МНОГО НАРОД![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Понатам :P
Ььь.. .. ЪъЪ ... : ) не знам ,не съм се замисляла . . не мога да отговоря . Може би ама не искам някой от тези двамата да ми е гадже![]()
2 жени 2 мъже хм... ами няам против освен ако оня не земе да чука приятелката ми тогава аз ще го пречукам хаха всеки си чука неговото моито не си го давам за нищо на света !!! Но повече ми допата 3 жени 1 мъж всичко да е за мен 9 дупки леле.... ще се откъна ахаххахахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами по-скоро Не!
Голям размер на картинката! /machoka/