- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вечерен час ?
здравейте всичкиМного се извинявам, ако има такава тема, но точно сега нямам време да търся...та искам да попитам някой знае ли колко е вечерния час на лицата под и тези над 16 години
много ще съм благодарна, ако ми дадете и линк към закона, където го пише
![]()
Благодаря предварително на тези, които ще ми помогнат![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Има такава тема. До 18 годишна възраст вечерният час /за всички сезони/ е 20:00часа.
Момиче съм.
20:00 или 22:00 ?
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Как 20:00чПървоначално написано от elena333
![]()
Аз знам,че лятото е до 23:00,а зимата до 22:00,не съм сиг,ама определено няма да е до 20ч.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
23h
Мен особено не ме греят тези рестрикции. Рядко се замотавам навън след 23 часа, но никой не може да ми забрани аз да излизам от вкъщи през ноща ако ми е кеф.
Вече до 14 години е 22.00.
От 14 до 18:
23.00 - лято.
22.00-зима.
Не съм напълно сигурна ама май така беше.
Това не е ли така от години?!Първоначално написано от halino0r
аз съм до 22:30 за закони нз![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
[quote="halino0r"]Вече до 14 години е 22.00.
От 14 до 18:
23.00 - лято.
22.00-зима.
to4no tui sa![]()
какъв ви вечрен час. аз немам такъв.аз пътувах до Бургас на авто-стоп и бях там 3-4 дена![]()
аз намерих тази статия http://www.bgsever.info/br-08_2006/stranici/str-5.htmдано не са променяли закона отново след 2004 година
![]()
аз съм на 17 и не ми пука.... два пъти са ме спирали куки и нищо, ако се вцепениш ще те сгащят яко... дръж се нормално![]()
+1Първоначално написано от halino0r
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Кой ти ги спазва тези часовеПопринцип не правят нищо,освен ако не си в дискотека и правят проверка,тогава те прибират на "топло"
![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Ами изрично питах майка ми наскоро и тя каза,че гледала по телевизията,че вече бил 20.00.Не,че някой го спазва,а и никой няма да тръгне на проверка в 8 вечерта.Просот тия в Парламента вече се чудят какво да гласуват(надявам се,че информацията ми е вярвна)
Еми попринцип ми е до кам 12:00 но наще кат заспат хода вав някой приател и гледаме филми до кам 5 4аса сутринта прибера се до като не са станали наще и така така права поне 2 пати седмично иначе сам на 15
аз пък нямам вечерен часе,ако се прибера в 3 сигурно ще имам проблеми,но вечерният ми час е някъде 12-1
![]()