.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България

Помощ! Става въпрос за купуване на кученце..

Здравейте! Първо, извинете ако има подобна тема или е в неподходящ раздел. Не знам какво куче е най-подходящо за мен, а и аз не разбирам много много от кучета, така че бих желала малко помощ за избора.
    Значи първоначално щяхме да вземем мопсче от един приятел на вуйчо ми, който има женска. Но нещо не иска да се... развъди. И сега с моето семейство обмисляме идеята да си купим някакво кученце. Но не знаем какво. Аз от вълнение изчетох всичко, което намерих за мопса и се влюбих в тази порода, но и другите малки кученца са много сладки и не знам.. много съм объркана. Като цяло търсим малко кученце, късокосместо, да е мнооооооооого любвеобилно, да не е много агресивно (чувала съм, че пи. За вътре, вкъщи. Най-много се колебая за мопс, чихуахуа или пинчерче. Искам да питам кое ще е най-подходящото кученце (късокосместо) за вътре? Дали е по-добре мъжко или женско? От това, което прочетох, по-добре е мъжко, защото то се привързва повече към стопанина, а женската - към дома. Също така, през размножителния период женската трябвало да е с памперс. O.o Сигурно говоря пълни глупости, но това пишеше.

Още веднъж искам да се извиня, ако темата е тъпа или де да знам.. в грешен раздел, или се повтаря.

Благодаря предварително. ;]
    Soy tu gitana, tu compa

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Помощ! Става въпрос за купуване на кученце..

Миниатюрен немски шпиц, пекинез, или японски хин - и за трите породи лично гарантирам.
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    А защо ще си купуваш куче. Спаси някое мъниче от улицата - така ще направиш мн повече добро
    А какво значение има дали е мъжко или женско, нали ще си го обичаш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    А защо ще си купуваш куче. Спаси някое мъниче от улицата - така ще направиш мн повече добро
    А какво значение има дали е мъжко или женско, нали ще си го обичаш
    Съгласна.

Град
    Вече имам едно от улицата.. то е в двора. Добър пазач е. Ако питате мен бих взела всяко кученце от улицата, щото много си ги обичкам, ама наще не са на същото мнение..
    А и Лора (кучето) вече остаря и напоследък (не знам защо) е станала много зла.. мисля, че е от бомбите от Челопечене.. като се гърмя искахме да я вземем (като бягахме от Чепинци) и тя не даваше. Все пак я взехме.
    И напоследък като отида да си играем и по 1 време се опитва да ме захапе и отива при кокала си.. преди не го е правила. Ръмжи дори, когато искам да и дам вода, щото купичката за вода и е до тая за храна и тя си била пазила храната (поне така го тълкува мама).

А за кученце вътре.. наще всеее отлагат, понеже "съм много малка и не мога да гледам животинче". Бих си взела и улично (тука има много), ама наще ще подивеят.
    Soy tu gitana, tu compa

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Имай предвид, че щом така ти се озлобило кучето, ще нападне новото, което си вземеш.
    Кучето на Абосют ми е много готино, дано да се включи в темата с някоя снимчица, ако не аз ще сложа вместо нея Май беше смеска между мини пинчер и чихуахуа

Град
    Лора (сегашното ми куче) е вързана. А и няма чак толкова да извеждам новото. Но 100 на 100 ще ревнува. Тя ме ревнува дори и от колелото ми.. и лае по него
    Soy tu gitana, tu compa

Град
    София
    аз си имам 1 мопсинка

Мега фен
    Град
    SF
    Вземи си мопс или френски булдог или дакел4е Сладури са и са някви лигльовци

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Ако имаш досадни съседи най-подходящ е азиатският шпиц - Чао Чао .
    Той не лае много избягва кавгите с останалите "индивиди" , не обича шумни компании и предочита похърква от колкото да скача и лае като невидял Ако вземеш такова куче най-добре да му отделите едно местенце където може да се уедини когато поиска ! Това е от мен . Цената е около 100-150 лева ако е още малко после с възраста си цените падат и аз не знам защо .
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

съгласен съм със Синдел за булдога,също така Джак-Ръсел териер е игрив и любвиобилен и късокосмест,видях че някои е предложил Чао-Чао,наистина са красиви но като вземат да сменят козината.......а отностно падането на цената с възраста е разбираемо защото много по-лесно може да обучиш един мъник,отколкото пораснало куче изградило до някаде навици и да го свикнеш със свойте изисквания,затова са по-скъпи като малки.Кокер също не е лоша порода(лично съм убеден)но е средна на ръст(не е от най-малките).Пинчерите много вряскат(аз се нервя).Бигълът също е добър вариант за малко късокосместо куче.Моят съвет е Английски булдог

Град
    Много благодаря на всички. Мисля, че ще се спра на мопс. МНОООООООООООООГООООООООО О СА СЛАДКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИ. Само трябва да търся на по-приемлива цена. Тука като гледах в нета най-евтиното беше около 400 лева и стигаше до 999 евро.
    Soy tu gitana, tu compa

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз пък обичам дакелчета , симпаяги са
    Но мопсче щом си решила браво , да си намериш най хубавото и много да те радва

Мега фен Аватара на Spider4eto
    На мен пък любимите малки са ми японските хинове, направо ги обожавам и са толкова любвеобилни и лигави, мн им се радвам

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Дени , защо не разгледаш кученцата в приютите ....
    има много сладки животинки

Мини дакел Големи бонбони са.

Град
    Бургас
    хм и аз мисля че дакелите са големи сладури но щом си решила мопс - вземи си - симпатични кученца са

Град
    Наде, бих отишла в приютите и бих ги взела всичките! Обожавам кучета и за мен няма значение дали ще е улична превъзходна или някое породисто кученце.. И тук идва едно голяяяяяяяяямо НО. Наще... доста консервативни са. За куче навън биха взели дори, някое от улицата. Дори първото ни куче (от както аз съм на този свят) няма порода.. За жалост умря, но сега пак си имам внучка и. Но аз искам куче вътре, това ми е било мечта от както се помня. Дори като бях малка имаше едно улично куче, което от улицата бях скрила в двора и то редовно препикаваше марулките, натъпкваше теменужките и какво ли още не. Един ден, когато бях сама, го внесох вътре (то е тя, дълга и що годе хубава кучка, която бях кръстила Мици по името на един герои от една анимация ) и гледахме заедно ТВ, показах и банята, хладилника също.. след това се опита да влезе в него. Вкарвала съм и други кучета.. когато Джина роди, имаше няколко кучета, но само едно оживя. Нея какво ли не я правех Люлеех я на люлка, качвах я на багажника на колелото, слагах я в 1 кошница.. Горкото куче.. поне не съм го измъчвала нарочно. Подобно нещо правех и с едно козле, защото ние преди (като бях много малка) имахме и кози..
    С една дума, много обичам животните..

И да се оплача.. май няма да има кученце... мопската, която е на един роднина, не иска да се разгони.. а да вземем мопс от зоомагазин би ни излезнало доста солено. Гледах и обяви по нета - най-евтиното е 400 лева... А наще ясно ми заявиха, че повече от 150-200 лева за куче няма да дадат.
    Все пак мннннооооооооооооогоооооо оооо благодаряяяяяяяяяя на всички за предложенията и за помоща
    Soy tu gitana, tu compa

Град
    Олееееееее.. изписах цял роман
    Soy tu gitana, tu compa

Мега фен
    Град
    Utopia..
    tiq lekenca, spomenati po-gore, ne sa kucheta....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    аз си имам 1 мопсинка
    и аз имам един мопс
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    И аз искам да си взимам кученце
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    знам че се спря на мопс но като гледам 100-150 е невъзможно за такива пари куце мопс а от зоомагазин ни си взимай намерих случайно да се подарява бийгъл http://podariavam.com/?action=view&post=484 хайде успех

Град
    Много благодаря
    Soy tu gitana, tu compa

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ако си вземеш кученце ще искам да разказваш и поне 1-2 снимчици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми