- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички селски рейнджъри станаха много бойни бе
Прибирам се днеска след тренировки.
Понеже имам кунтузия на крака , а не ми се качваха 3 километра байри, реших като бях човек да се прибера с такси.
Отивам до едно, което си оправяше багажа и го питам "работите ли?" , пича си каза "Да.". След това почва интересното - ведната след "ДА'-то, един селски рейнджър "Е, не ти ли е неудобно да питаш за такси, като чакам перди теб бе зле". Стана ми смешно, бях висок 2 глави над пича и сигурно тежах 2 пъти колкото него. Не ми беше до разправий и само му казах "Не видях , че си тук бе зле". Ония, да се направи на биткаджия , пусна мацката и почна да прави стойки и да вика "Проблем ли искаш бе, проблем ли искаш бе". Стана ми още по смешно. Таксито, потегли докато се рапзравяхме и на селския ренджър явно му мина мерака и си тръгна с момичето.![]()
евала
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
![]()
Дам,положението става все по-ЗЛЕ.![]()
Тоя шот се е правил на пич пред гаджето си maybe![]()
The bad guys lie to get in your bed & the good guys lie to get in your hearttt*
Първоначално написано от MartyParty
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Да Забравих да спомена, че беше волтрон и стреляше лазери от очите си и ракето от устата си. Беше някакво твое копие.Първоначално написано от ATAKABG
Какво печеля, като набия някой , който е като някакво стволче на цвете пред мен?
![]()
![]()
Забавен си. :Д
What you give is what you get!
Имахме един в квартала, който ми стигаше до рамото, не надвишаваше 50 кила, но беше ебати нинджата... всички ги правеше луди.
Размерът не е всичко, хъхъ.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Големи биячи, майна! Ти провери ли го ония, да не е бил облечен с някоя от марките дрехи, които дават много повече сила и мощ?![]()
Левски шампион але але!
evala pich che si postapil kato muj mi ne si pochnal da se pravish na oboroten i ti !
........
ti sega li razbra 4e sa mn boini![]()
Щото стреля лазери от очите си, нали написах вече? За Ракетите не бях много сигурен, но видях един стингър да се подава леко до езика му.Първоначално написано от ATAKABG
Иначе видях и една картечница скрита в косата му.
Иначе съм нисак - 187-188.
Искам и аз да съм толкоав висок,а съм едва и 3-4Първоначално написано от Majestic12
Аз на тоя щях да му цепна тиквата,за да има разнообразие
И след това щях да му оставя таксито,защото до болницата пешачката не е лесно,а и е чакал преди мен
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Навсякъде ги има тези...Ти си го пуснал,но някой ден ще си намери майстора.![]()