.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Легла на два етажа?

Мислите ли, че са само за малки деца?
    Скоро ще се местим в нов апартамент и със сестра ми ( 16-18 год) си харесахме едни легла на два етажа, но майка ми смята, че са само за бебета и че сме прекалено големи за тях.
    Леглата приличат малко на това.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ти луда ли си, това е сууупер яко!
    Винаги съм си мечтала да имам по-малка сестра, и като по-големия пич да спя на горния етаж... :P
    +1 само че аз имам двама братя (по един за всеки) и предпочитам да съм сама,но със сестра би било мн яко

qko e samo che kat go gleam tva leglo koito spi otdolu sha e qko preeban ;]

^ Еми, няма да е проблем, сестра ми точно затова ги хареса - ще може да си спи отдолу, без да и' блести от ТВ или компа, тъйкато аз винаги си лягам късно. Пък и новата ни стая не е от най-големите и така ще заема по-малко място. Питам тук, за да видя дали майка ми се е побъркала или ние сме се разлигавили.

Ми не знам...има някои доста яки, но някои наистина са малко детски
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

^ Затова показах какви сме си харесали и очаквах да коментирате тях, не всички видове.

Аз спя на такова и ми страшно удобно.(не като това от снимката, ами обикновено) Не са предназначени само за малки деца. Убдете майка си.

Хубави са.
    Не се притеснявай не са бебешки.
    Размерите им са колкото на другите обикновени , единични легла.
    Измислени са за спестяване на място.
    Лично мен ме кефят много.

Град
    Шумен
    А, легла на два етажа има и за малки деца, но и за големи. Аз и брат ми сме така от около година. Той е на 7 а аз съм на 15 и тъй ще си спим докато не завърша 12 кл и не се изселя
    Много е удобно, защото се пести място. Само тоя, който е на горния етаж, трябва да посвикне със стълбата, а не да скача директно

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Cherry_girl@_@ ке си набие кофата ке остане без акъл бе
    Инак те не са предназначени за бебета а за малки деца (4-5-6год.) щото бебета като ги знаеш как се въргалят туко виш се е изтърбушило доло на земята и пак ке остане без акъл.С две думи леглото не е само за малки деца.
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ауу, това е сууупер яко! Цял живот си мечтая за по - голямо сестрище, което ще ми отстъпва да спя на горния етаж. А аз ще подскачам, и подскачам, и ще падна върху нея. Един приятел има малка сестричка... та те са в една стая. И всеки път, като ходя в тях, се качвам на горното легло. :P

Та... леко се отнесох.

Това е супер яко. Защо да е детско? Аз бих дала всичко, за да съм на ваше място.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ние имаме легло на 2етажа и вече никой не спи на него.Омръзва в крайна сметка.Пък и ако е много високо,а тавана е по-нисък на 2рия етаж няма да можеш да седиш дори,тъй че преценете дали е добра височината му.От мен да знаеш не е нищо особено.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    А, легла на два етажа има и за малки деца, но и за големи. Аз и брат ми сме така от около година. Той е на 7 а аз съм на 15 и тъй ще си спим докато не завърша 12 кл и не се изселя
    Много е удобно, защото се пести място. Само тоя, който е на горния етаж, трябва да посвикне със стълбата, а не да скача директно

Ооо това със скачането го бях забравила.Ние,като малки скачахме от 2рия етаж на спалнята.Купоон :P .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Добрич :o)
    Аз скоро мисля да навия брат ми да вземем легло на 2 етажа. Ама нз защо (може би,защото съм голяма параноичка ) все си мисля,че ако съм на първия етаж леглото ще падне в/у мен и обратното. Иначе идеята е супер!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...оле много са хубави...винаги съм мечтала за такова....взимайте си!
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мале мн са яки И аз като малка мн исках легла на 2 етажа,ама няма
    А сега кака не живее вкъщи и няма смисъл.
    Мн ще е яко според мен
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Русе
    qko e opredeleno no naistina precenete viso4inata na staqta

супер якото легло е така ..а на майка ти и кажи кат не разбира да не се обажда вие ще си спите на тия легла нема тя да спи я .. :P
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Аз си имам токова със сестра ми... Обаче аз предпочитам да спя отдолу, защото на горният етаж ми става прекалено задушно.

Супер яки са тия легла.

Цитирай Първоначално написано от rnbbaby666
    супер якото легло е така ..а на майка ти и кажи кат не разбира да не се обажда вие ще си спите на тия легла нема тя да спи я .. :P

Да,ама майка ти плаща,не ти.

Оо..мен много ме кефят, не мисля, че са за бебета..какво толкова има..нормално легло, само дето все едно са две легла едно върху друго..няма нищо бебешко Мене много ме кефят и даже изобщо не бих се замислила, ако си харесам такова креватче, а и щом на вас ви харесва..ако ще за яслата да е..вие ще спите на него
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Аз имам по-малка сестра и с нея спим на такива легла от 8 години.Разположението им е същото като на снимката. Бтв,аз съм на 14.Не знам,на мен не ми се струва нищо особено-легла като легла,но предполагам,че това е защото от много време вече спя на такива.Спя горе,недостатъкът е че лятото е доста топло,защото по-горещият въздух се издига нагоре.Яко е,че стената горе си е само твоя и се лепиш плакати,можеш да си драскаш... Но ако имаш климатик няма проблем.Готино е,но понеже нашата стая не е много голяма,така изглежда малко попретрупано.Но малко.Иначе не са само за малки деца 100%... :P
    Тhe Hell is coming!

Като гледам снимката на леглата ми се иска да имам още една сестра или брат

Цитирай Първоначално написано от slippy
    ^ Еми, няма да е проблем, сестра ми точно затова ги хареса - ще може да си спи отдолу, без да и' блести от ТВ или компа, тъйкато аз винаги си лягам късно. Пък и новата ни стая не е от най-големите и така ще заема по-малко място. Питам тук, за да видя дали майка ми се е побъркала или ние сме се разлигавили.

mai mai e parvoto

Град
    where no one needs a reason..
    Страшно яки са тия легла.Много са разчупени.По-нататък като ни взимат и на нас със сестра ми ще поискам такива.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си