.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от бръм
    Супер яки са тия легла.

Цитирай Първоначално написано от rnbbaby666
    супер якото легло е така ..а на майка ти и кажи кат не разбира да не се обажда вие ще си спите на тия легла нема тя да спи я .. :P

Да,ама майка ти плаща,не ти.
    И кфо като тя ще плаща ..тфа й е задължението ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз спя на легло на 2 етажа, на 18 години съм
    Имаме леглата, от доста отдавна, бях мъничка тогава, после брат ми се премести в другата стая и ги разделихме, но вече не живее у нас и аз пак си ги събрах и сега си спинкам горе и си ме е ексра :P :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Благоевград
    Имахме, но ни ги развалиха
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Не,не мисля,че са за малки деца! Ако имах братя или сестри,може би и аз щях да искам такова :P
    Better DeaD,Than In Love ...

ние с кака спим на двоетажно легло .. и истествено аз съм на 2 етаж ..както другите казаха има ги и детски и за по големи .. да ти кажа не е нищо особено бих предпочела да спа на единично

абе дано да успееш да убедиш майка ти
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Скитосвам по улиците
    Хмм не мисля,че е детско...А особено от тоя тип са много гъзарски...И ние сега се местим и имах мерак за такова легло,но заради климатика нямаше как да се получи и се примирих с единично
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Супер фен Аватара на gabi_94
    хах, тва определено не е за мен и за сестра ми , спиме като разсипани чували с картофи, мятаме като коне, разхождаме се насън и говорим, падаме от леглото и спим на земята понякога без да се усетим, по принцим главите ни са една срещу друга, но обикновено тя ме рита в лицето и т.н. Ако ние спим и една нощ на легло на два етажа, тази на втория етаж ще има нещо счупено от жестокото падане, но както и да е.... Като идея е много яко леглото на два етажа - братовчедките ми си имат.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    не съм чела другите коментари но ще кажа само едно НЕУДОБНО .Най-добрата ми приятелка има такива легла първо горното легло е мн близко до тавана иии а долното като станеш от долното се блъскаш в горното легло пожеже е мн малко разстоянието просто леглата са за деца.Иначе като идея е супер може да го направите по поръчка за да нямате тези проблеми

Аз мисля че е супер!!! Винаги съм искала такова легло..само че съм единствено дете..нямам си с кой да го споделям

ina4e po principite na fyn shui ne se prepora4vat dvuetajnite legla do kolkoto znam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си