.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кърви ми гема (ципата на пениса)

от 2 месеца като правим секс с приятелката ми и тя е отгоре, много често се случва гемът ми да започне да кърви - за тези, които не знаят, това е ципичката на кожата на пениса. чувстам болка за ден-два и после ми минава.

преди да отида на уролог, искам да видя дали е нещо сериозно или и при вас е ставало така? принципно ми казаха, че не е нищо особено и че се получава ако партноьрката ми е по-тясна, но от последния ни път, когато също ми кървя, минаха 4 дена и все още продължава да ме боли...правиме секс без презарватив, ако това е от значение...

благодаря предварително.

-----------
    -->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--

Цитирай Първоначално написано от FlameGhost
    Доста е суха пич и се получава триене ... за това ти се притрива кожичката и както каза ти до ден, два зараства ...
    +1 и ако искате да не се получи такова нещо партньорката ти трябва да използва овлажнители
    OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Нямам чурка и не разбирам много. Ама отиди на лекар.
    Sasho1988

Варна..

хубаво, като съм се протрил дали е нещо сериозно това?

Сигурно ще ти изпиша някакъв мехлем...няма си и идея, но просто предполагам...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на Amateur
    Доста е суха пич и се получава триене ... за това ти се притрива кожичката и както каза ти до ден, два зараства ...
    Много точно казано!

Град
    с0фия
    суха е наистина и се получава триене и е възможно да е от това но може да си земете лубрикант за по лесно или наи добре презерватив !! но за да си по сиг отиди на уролог
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от bonera
    хубаво, като съм се протрил дали е нещо сериозно това?
    не бе ти ако искаш хвани една пила и го изпили целия.... по-полека бе братле ,храчи ако трябва.....
    Не целта е цел, а пътят

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Нищо ти няма, а ако ходиш при уролог не се знае на къв идиот ще попаднеш и може да реши че ще е най добре да ти отрежат тоя гем за да не ти създава повече проблеми ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Белград/София
    Хмм не съм специалистка, ама може да имаш и къса юздичка. Приятелят ми имаше същите оплаквания, когато аз съм отгоре(имал ги е и с предишните си приятелки, но не е обръщал достатъчно внимание) и прегледа при уролог установи точно това - къса юздичка. Оправя се с мъничка "операция", май "френулопластика" се наричаше(може и да бъркам), но споко, няма да ти отрежат юздичката . Гадното е, че после поне 2 седмици, ще си извън строя . Стискам палци да се оправиш се бързо !

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    +1 Съгласна съм с него .. \/ \/
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Предполагам, че си наясно колко нежна е кожата там. Достатъчно е малко напрежение за да се получи протъркване или разраняване. Вероятно това е твоят прблем. Можете да опитате с използване на лубрикант. Би трябвало да свърши работа.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си