- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дразнят ме ....
Здравейте хора .... ще давам направо.Сега се прибрах ... и отидох в хола при наще и нали им казвам здрасти и нещо минах покрай майка ми и тя ми вика "Ооооо я ела ти тука" и ме подушка и после ми мириса пръстите и вика "Ти си пушила" . Аз седа и я гледам и й казах че не съм и в действителност не съм,просто бях при един приятел и дойде още една мацка при нас само че и двамата пушат и нормално аз се умирисах на цигарен дим,та аз дори никога не съм слагала цигара в устата си .... няма значение,но най-лошото е че не ми повярва ... Майка ми .... и от тук като се почна едно конско .... с ква компания,кво.... що ..... и на всичкото отгоре ми казаха да си нямам работа с компания която се състои от пушачи .... дори казаха,че ако разберат че се занимавам с такива хора,няма да излизам от нас ...wtf?!
А правила ли си разни щуротии, чрез които да си изгубила доверието на родителите си ? Защото ако си ги разочаровала веднъж трудно ще ти вярват отново.
Ами опитай се да им обясниш, че в днешно време 90% от децата пушат и е трудно да избягваш пушачите, защото всеки има поне един приятел, който да пуши. Похвално е, че не си опитвала цигарите, евала.
Не,не съм .... поне така мисля,не знам с какво бих могла да им загубя доверието ... направо ми дойде като гръм от ясно небе ....![]()
Kazvash im: pusheneto ne mi haresva, no mi haresva da se sabiram i prikazvam s tezi hora
Евала ти правя, че не пушиш. Аз също не го правя. Много от приятелите ми са пушачи и се налага да ги приемам такива, каквито са. Все пак има и свестни сред тях макар че пушат. Ти кажи на родителите си, че не могат да те ограничават така, защото най-малкото няма училище в което поне 80 % от учениците да пушат. Така че и да искаш от тях не можеш да избягаш. Има и такива родители... консервативни.
Мойте са същите...казвам добре...слагам си ги на п*****а и правя кфо си знам![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Съвсем нормална реакция от родителска страна,аз вече съм свикнал,та викаха ,че съм пил,че съм се друсал и какво ли не ,в крайна сметка им казах ,че ако не вярват на думите ми отивам на лекар за изследвания на кръвта за наличие на алкохол и наркотични вещества в кръвта,след тези мои думи изобщо не са ме закачали,пък и аз няма какво да крия ,като не пия,не пуша и не се друсам не ме е страх от изследвания и родителски въпроси.Това е абсолютна нормална реакция и трябва да се радваш ,че вашите са загрижени за теб,защото повярвай ми,няма нищо по-лошо от безотговорният родител.Първоначално написано от Black_Element
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Кажи им, че пушачите не са по-малко хора. Разбирам да се събираше с наркомани, убийци и престъпници, ама пушачи? Може би ги е страх да не би и ти да пропушиш - обясни им, че знаеш за вредата от цигарите и т.н.
Няма файда ,те винги си мислят,че детето им е твърде малко ,за да преценява само.Единствената цака да ги убедиш частично ,че не пушеш е да го покажеш чрез кръвни изследвания.Първоначално написано от slippy
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Явно си загубила доверието им по някакъв начин-замисли се.
Или просто са в критическата и се чудят за какво да се заядат.
Оф и аз не знам,вече ... но знам че утре майка ми като се прибере ще почне да се извинява и т.н но мисля да й кажа че абс всичките ми приятели пушат и винаги като се прибера мириша на цигари .... МОИТЕ приятели ca и ги ценя,не ми пука дали пушат пак са си супер свестни и яки .... ама сега понеже е била в лошо настроение и так като съсел ми се лепна и ме напада ... само като ми го каза .... толко се разбеснях,ама добре че нищо не казах,че като си отворя устата направо повръщам страшни думи .... обаче замълчах и по-добре,че кой знае кви щеха да са последствията ...![]()
Добре бе като кажете пушачи и не знам какво ми става...е кво като пуши даден човек голям праз задоволяване на нужди ... въпрос на навик пристрастяване!Я ми кажи родителите ти пият ли?Ако пият им кажи ,че алкохола вреди до толкова доколкото вредят цигарите...
Майка ти е, нормално е да се притеснява за дъщеря си. Особено и в днешно време, време, в което всеки е "ебати пича/пичката" с цигара в устата и шише в ръката.![]()
А и тя да ти няма доверие значи си е губила доверието в теб май, а? Или просто е по бдителна.
Аз сега да кажа на наще, че пуша, няма да ми повярват. Не, че имам нещо против пушачите,но просто ми е неприятен тоя цигарен дим около мен.![]()
♥ ♥ ♥
Тогава се замисли защо ти няма доверие. Явно по някакъв начин си я провокирала, за да го изгуби. А и както казаха по - горе, нормално е. Родители. Притесняват се.
Аз не пуша, но хората около мен пушат... повечето. Та, като се прибирам, никога не са ме надушвали, а са пушачи.
За алкохол, цигари, наркотици - нямали сме проблеми. Имат ми доверие.
Като толкова не ти вярва, направи нещо по въпроса. Може и да я запознаеш с някой от компанията, за да си има представа с кого се събираш. Ако не са лоши, няма да се притеснява толкова много.
Не бъди убедена, че всичко опира до изгубено доверие. В известна степен доверието е важно, но си има родителите, които макар и да не са били лъгани от децата си пак се притесняват.Първоначално написано от Pedigree
Всеки родител се притеснява за нещо свързано с детето му... Едни се притесняват да не пропушиш, други от това какви оценки изкрваш, трети, дори и се притесняват необичайно много, когато си намериш гадже... Но, за Бога, те са родители... колкото и да не ти се иска да са такива, и да се държат по такъв начин винаги ще е така, и това е самo, защото те обичат, макар, че понякога любовта им граничи с параноя хах![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Според мен е нормално да са такива.В днешно време всички родители са такива,притеснителни и параноични.Вместо да им се дразниш , обесни им , че не можеж да отрежеш всичките си приятели само защото са пушачи и им припомни за техните детски години.Аз мразя цигарите,но и съм на мнение,че живеем в свят,в който човек опитва от всичко и иска,не иска все си навлича някой порок,тъй че...![]()