- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (+16) Обичате ли да си играете :Р
\/ ей маниачета
![]()
![]()
![]()
Oh .. da i az mnogo obi4am da pravq tova![]()
Mnogo obi4am primerno kakto si lejim i gledame tv da puskam ru4i4kata si kum ... mu![]()
![]()
... puk i toi obi4a da puska ru4i4ki tuk tam:P
Аз обичам докато гледаме филмче и си лежим да го пипам тук-там, но често се случва да ме пляскат през ръцете, защото съм много непослушна![]()
![]()
![]()
love me or hate me thats an obsesion
да и моя партниор много обича да ме опипва, дори когато ядем пипа под поличката ми.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
стига стига, ръце ти бутат, гърмиш се със 100 години по-големи от тебе, ся и те радват докато ядеш... нещо за тоалетната няма ли да кажешПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
Приятелката ми носи сутиен ХХХXL-как да не обичам
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И мене ме кефи.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз ли съм дебилна, или такава номерация нямаПървоначално написано от gazar4e_bs
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
i az mn obi4am da go pravq....dokato sme legnali ili prosto dokato gledame tv :P
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ne si, prosto toi e neosvedomen i si misli 4e kat napi6e nqkoi golqm razmer i ve4e e nai-golemiq pi4. Nomerata na sutienite sa-A,B,C,D i moje da ima i dr po-golemi za jeni sas neobi4aino golemi biustoveПървоначално написано от eveto_xx
(h)
mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila...moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.. a pak ne znam kak lqgate da gledate film i samo se barate... nie po4nem li filma vinagi sam si se gleda zashtoto nie sme zaeti edin s drug nikoga ne mi se e slu4valo da gledam film s priqtelqt mi nai mnogo 1vite 15min i drugite ve4e sme se grabnali...
![]()
![]()
![]()
+100000 абсолютно вярно и за насПървоначално написано от desio008
Аз обожавам да си "играя" така с него,пак и той май е на същото мнение.Правим го честичко,докато гледаме тв или филм,докатъо сме си заедно някъде насаме,при всяка удобна възможност.А когато има някой ,който случайно може да забележи с какво се занимаваме,е по-интересно как се опитване да го правим тайно![]()
![]()
![]()
Обожавам. Прекалено много. Трудно се сдържам вкъщи и на публични местаДаже го смятам за лек минус понякога.
I az go pravq, no chak da go obojavam, po-skoro ne sym obryshtala osobeno vnimanie na tova mi zanimanie.
+146565Първоначално написано от VIP_kukli4k@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахах, позната тръпка.Първоначално написано от sladkata_bebz
И ние така бяхме в начаялото.. сега УЖ сме по-цивилизовани![]()
Ама видя ли, че филма ми е тъп почвам да са заигравам... тя па земе стане мокра и уххх...![]()
Другия вариант е докато гледаме филми тя да почне да го прави ама сякаш се си играе с химикал.. сякаш нищо нередно не вижда в цялата ситуация![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мммм дам... определено обичамммм:P
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1Първоначално написано от [b
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ммм аз обичам да го правя ,ама моя нз къв човек етой ми се дърпа за секс даже
почва да ми писва това
![]()
![]()
![]()
![]()
Дума да не става да взема ей така да го обарвам
![]()
Аууу, ше ме извиняваш ама.. Глупак!![]()
Аз вече толкова се пристрастих, че не мога вече без това...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
nie su6to si PRAKTIKUVAME...su6tite ne6tica...zabavno e!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Това най-често, почти винаги!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Ми яко е но моя ''приятел'' го прави постоянно и понякога ми става кофти![]()