.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    \/ ей маниачета

Oh .. da i az mnogo obi4am da pravq tova
    Mnogo obi4am primerno kakto si lejim i gledame tv da puskam ru4i4kata si kum ... mu
    ... puk i toi obi4a da puska ru4i4ki tuk tam :P

Град
    София
    Аз обичам докато гледаме филмче и си лежим да го пипам тук-там, но често се случва да ме пляскат през ръцете, защото съм много непослушна
    love me or hate me thats an obsesion

Град
    София
    да и моя партниор много обича да ме опипва, дори когато ядем пипа под поличката ми.
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    да и моя партниор много обича да ме опипва, дори когато ядем пипа под поличката ми.
    стига стига, ръце ти бутат, гърмиш се със 100 години по-големи от тебе, ся и те радват докато ядеш... нещо за тоалетната няма ли да кажеш

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Приятелката ми носи сутиен ХХХXL-как да не обичам
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мн е яко Ама понякога почва да бие на досада

Определено много обичам!

Град
    Hidden Village of Konoha
    И мене ме кефи.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от gazar4e_bs
    Аз ли съм дебилна, или такава номерация няма
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

i az mn obi4am da go pravq....dokato sme legnali ili prosto dokato gledame tv :P
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от gazar4e_bs
    Аз ли съм дебилна, или такава номерация няма
    ne si, prosto toi e neosvedomen i si misli 4e kat napi6e nqkoi golqm razmer i ve4e e nai-golemiq pi4. Nomerata na sutienite sa-A,B,C,D i moje da ima i dr po-golemi za jeni sas neobi4aino golemi biustove
    (h)

;)

mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.. a pak ne znam kak lqgate da gledate film i samo se barate... nie po4nem li filma vinagi sam si se gleda zashtoto nie sme zaeti edin s drug nikoga ne mi se e slu4valo da gledam film s priqtelqt mi nai mnogo 1vite 15min i drugite ve4e sme se grabnali...

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от desio008
    mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.
    +100000 абсолютно вярно и за нас
    Аз обожавам да си "играя" така с него,пак и той май е на същото мнение.Правим го честичко,докато гледаме тв или филм,докатъо сме си заедно някъде насаме,при всяка удобна възможност.А когато има някой ,който случайно може да забележи с какво се занимаваме,е по-интересно как се опитване да го правим тайно

...hate my nickname

hottie
    Guest

Re: (+16) Обичате ли да си играете :Р

Обожавам. Прекалено много. Трудно се сдържам вкъщи и на публични места Даже го смятам за лек минус понякога.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I az go pravq, no chak da go obojavam, po-skoro ne sym obryshtala osobeno vnimanie na tova mi zanimanie.

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от VIP_kukli4k@
    емм яко си ее...най-голяма е тръпката, когато има хора около вас и се опитвате да го правите незабелязано
    +146565

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Цитирай Първоначално написано от desio008
    mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.
    +100000 абсолютно вярно и за нас
    Аз обожавам да си "играя" така с него,пак и той май е на същото мнение.Правим го честичко,докато гледаме тв или филм,докатъо сме си заедно някъде насаме,при всяка удобна възможност.А когато има някой ,който случайно може да забележи с какво се занимаваме,е по-интересно как се опитване да го правим тайно
    Хахахах, позната тръпка.
    И ние така бяхме в начаялото.. сега УЖ сме по-цивилизовани

Ама видя ли, че филма ми е тъп почвам да са заигравам... тя па земе стане мокра и уххх...

Другия вариант е докато гледаме филми тя да почне да го прави ама сякаш се си играе с химикал.. сякаш нищо нередно не вижда в цялата ситуация

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мммм дам... определено обичамммм :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]хмм не .. по принцип гледаме ли тв гледаме тв .. гушкаме се но не се пипаме. . е сега зависи от настроението и т.н. но в главния случаи избягваме и таи ми е по добре защото не се чувствам като предмет които използва и после захвърля.. .
    +1
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ммм аз обичам да го правя ,ама моя нз къв човек е той ми се дърпа за секс даже почва да ми писва това Дума да не става да взема ей така да го обарвам

Аууу, ше ме извиняваш ама.. Глупак!

Аз вече толкова се пристрастих, че не мога вече без това...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

nie su6to si PRAKTIKUVAME...su6tite ne6tica...zabavno e!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Re: (+16) Обичате ли да си играете :Р

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното.
    Това най-често, почти винаги!

Ми яко е но моя ''приятел'' го прави постоянно и понякога ми става кофти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си