- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (+16) Обичате ли да си играете :Р
И аз обичам мн ....![]()
![]()
ами...като се замисля..пред хората не,4е не ми се иска да го пипам,ама не става..само като го пипна за бедрото и той "мило панталона ми е тясен" или нещо от сорта..ама в бара...редовно си се 'пипаме'
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ест, мило, скапвашме напрао...Първоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз... супер много ми харесва!![]()
От всичко което загубих, най много ми липсва мозъка! Ozzy Osbourne
М.. чак пък да ми е мания - не, но инак обичам...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
понякога даже става и на закачкааз лично обичам както и приятеля ми
![]()
Супер игрички стават, особено сутрин през уикендите!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
на мен скоро ми се случи с моя да заспим с ръката му в гащите ми. каза че му било приятно да спи така. много ме учуди.![]()
![]()
Приятно е![]()
и аз мисля,че е чудесномоя приятел постоянно ме хваща за циците,но го прави с такава ангелска физиономия.че....
![]()
![]()
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло
Обожавам.
Иначе бившия пазеше дистанция на публични места .. Много лесно му ставаше иии .. сконфузна ситуация.![]()
Затова само когато бяхме само двамата .. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и извод е:
сички харесват
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз...много обичам да си играя... особено като сме си само двамата.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Da bate .. mn e hubavo .. praim go redovno s moita po centara da hodim i tq da me fashta za chepa... ili v avtobusa da q baram za cicite... vadq gi ot sutiena razhojdam gi smucha gi takiva raboti ... na cyrkva kat hodim oshte malko she se naebem :/ nz kvo ti kaja .... bah ta v maloumniq !!!
_)_ <-- Can`t Touch This !
Е, не се самоунижавай така де![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и азПървоначално написано от _CuCuTy_
da vi priznaq daje sam pipala oneq raboti na 2ma MOI SAO4ENIKA V U4ILI6TE
![]()
MxM![]()
![]()
..CeдeфeHa Muдa c TynTящo cъpцe..
хахаха постоянно кат почнем да се целуваме и не само той си слага раката на циците ми или хваща мойта и я слага на уная му раута ..![]()
бахти и лудницата
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
MN mi e priqtno da si igraq s ngoviq.....nz zabavno mi e!!apak osobenno kato gledame filmmne go ostavqm da go izgleda celiq i mn se nervi posle !!!
![]()