- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (+16) Обичате ли да си играете :Р
Еее че пък 1 филм да не е по-интересен от товаПървоначално написано от abv-16
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ОоО да .. не че се съм някаква злобарка ама мн ме радва особено ,ако сме някъде на кафе ... и хем знае че неможе,хем му е кеф ... абе готино е да го дразня ..![]()
Слава Богу,че моя не гледа спортПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
_Kristin_ Пуснато на: Съб Авг 30, 2008 11:31 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
abv-16 написа:
MN mi e priqtno da si igraq s ngoviq.....nz zabavno mi e!!apak osobenno kato gledame filmm ne go ostavqm da go izgleda celiq i mn se nervi posle !!!
Еее че пък 1 филм да не е по-интересен от това
predpolagam 4e ne,6toto si li4i po izrajenieto 4e mu haresva,no qvno nqkoi pyt prepo4ita da si izgleda fimla !!!!![]()
vaseto0o написа:
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне
xaxaaa toi ne gleda ma4ove![]()
vaseto0o написа:
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне
xaxaaa toi ne gleda ma4ove![]()
Аз много обичам като сме навънка някъде и като поставя ръката си по бедрото му нагоре и нагоре..дакота се озове между краката му ... Мале обожавам да му гледам изражението тогава ... Иначе докато гледаме филми ... ми случва се да си пускаме ръце![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Обожавам![]()
Вие сте баси гадните знаете ли кво е гадно на момчето катоо е с тесни дрехи и да му стане, тва е нечовешко![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Мда .. ужас .. Така на бившия веднъж .. Много кофти се получи ......Първоначално написано от vaseto0o
Едвам се прибра, момчето.....
![]()
Оттогава пази дистанция .. пазеше де..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Напрао съм зарибен по тия игрички обужавам ги![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Ние един филм не сме гледали заедно целия (освен на кино) аз задължително почвам да си играя с неговия....и той не издържа и..... правим сексобожавам тези игри и докато сме по улицата също ...
Страхотно е!!!!! НИкакъв спорт докато има секс- така е при нас!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Еми мЕн мЕ кефи като легнем и преди да заспим си играем един с друг![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Темичката е доста палава!!! поздравявам автора
Ще кажа само с една дума, че това ми е любимото, особено като сме някъде на обществено място и като си пуска ръката и тя започва- стига стига но като стигна там дето трябва и забравя и ума и дума![]()
Още не съм пробвал докато спим, ама и това ще стане![]()
Haresva mi da galq i celuvam cqloto i tqlo. Ot stupalata do vratleto.
Eating isn't cheating - Arnold
Хах поздравленияПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Темичката е доста интересна
Ама нещо я позабравихте и си викам "я да я обновя
"
Сега по темата:Дамм и 2-те неща,за които говориш си ги обичамРедовно се случва да седнем да гледаме някой филм и винаги преди да почне си казваме "Мило!!!Айде тоя път да изгледаме целия филм!!!" ... Да ама неее
Гледаме 10-15 мин. ... пуснат някоя реклама и аз не издържам и почвам да го галя,той също почва да си пипа на любимите местенца ... Няколко целувки (а пустите реклами още не са свършили
) и айдеее
Другото,което също много ми харесва е когато оставам да спя в тях
Той все се събужда преди мен и като почне да ме гали,да ме целува
Аз все започвам с "Мило айде остави ме да се наспя деее!" ама като започне да целува по надолу иии просто не издържам и се събуждам набързо
Е вярно,че после отнася няколко удара с възглавницата ама ...
![]()
maniq si e da gledah kak mom4e se raztapq v r1cete ti
![]()
![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
по принцип не се обарваме постоянно
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
ооо това ми е едно от любимитеобичам да си играя с него да го закачам ..особенно навън
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз обичам да си "играя" докато шофираПървоначално написано от slun4ice
![]()
А той умира от удоволствие...Или когато сме навън с приятели,да му прошепна нешо мръсно на уше...и да го гледам колко нетърпеливо бърза да ставаме,и как ме изспива с поглед
![]()
Много се кефя така!![]()
![]()
Макар ,че мечтите ми няма да се сбъднат скоро време да не кажа изобщо!Глупави илюзии!
![]()
Иначе харесва ми ,ама сега съм без човек до себе си дори за една нощ!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Обичам, ама не от първата седмица.. предпочитам да се задълбочат нещата за да не излезе после, че съм курве, което позволява да бъде оппивано навсякъде или, което пипа ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Nai obicham da q celuvam i galq navsqkude.
Eating isn't cheating - Arnold