- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (+16) Обичате ли да си играете :Р
Правя го, но когато съм в настроение, а не при вска отдадена възможност. Най-забавно е на публични места. Когато започна да го галя там долу, но много потайно, така че само аз и той да знаем, започва едно изчервяване, едно заекване, много ми е забавноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
РАДВА МЕ ДА ПРАВЯ ТОВА, НО НЕГО МНОГО ПОВЕЧЕ!
:P
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Ohoo...dam, po4ti vinagi kato gledame film si igaraem edin s drug i posle preminavame i kum drugi ne6ta...Ina4e moqt mnogo obi4a da me pipa navsqkude, bezramnik e, dori i da sme v edna staq s drugi hora kato ne gledat ili kato ne se vijda pak si opipva
i az oba4e ne ostavam po-nazad. Pipame po gurdite i dupeto postoqnno - kato se razhojdame, miem zubite ta dori kato gotvq se vurti okolo men i me po6tipva za da vurvi po-leko gotvento. Ina4e kato se budi no6tnop vreme me pridurpva kum sebe si i me gu6ka taka 4e rukata mu da e pri gurdite mi.
A po nqkoi put me budi kato mi go vkara napravo
. I az obojavam da si igraq s nego
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Обожаван да му го барам ей така хаха и да си играя с него...да го дразня.. и да му ма4кам плоските цицки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!