.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: (+16) Обичате ли да си играете :Р

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Обичате ли да си играете постоянно с интимните части на партньора си? - Не говоря докато го правите

А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното. ^_^

Или докато сте легнали да спите и през нощта докато партньора/ката ви спи вие като се събудите и да го/я опипвате, целувате, лижете там

Аз обичам, много и двете.. бих казал мания

РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често! ))
    Правя го, но когато съм в настроение, а не при вска отдадена възможност. Най-забавно е на публични места. Когато започна да го галя там долу, но много потайно, така че само аз и той да знаем, започва едно изчервяване, едно заекване, много ми е забавно
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

РАДВА МЕ ДА ПРАВЯ ТОВА, НО НЕГО МНОГО ПОВЕЧЕ! :P
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ohoo...dam, po4ti vinagi kato gledame film si igaraem edin s drug i posle preminavame i kum drugi ne6ta... Ina4e moqt mnogo obi4a da me pipa navsqkude, bezramnik e, dori i da sme v edna staq s drugi hora kato ne gledat ili kato ne se vijda pak si opipva i az oba4e ne ostavam po-nazad. Pipame po gurdite i dupeto postoqnno - kato se razhojdame, miem zubite ta dori kato gotvq se vurti okolo men i me po6tipva za da vurvi po-leko gotvento. Ina4e kato se budi no6tnop vreme me pridurpva kum sebe si i me gu6ka taka 4e rukata mu da e pri gurdite mi. A po nqkoi put me budi kato mi go vkara napravo . I az obojavam da si igraq s nego
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ръчички под масата .. неволно,разбира се
    алелуя.

Обожаван да му го барам ей така хаха и да си играя с него...да го дразня.. и да му ма4кам плоските цицки
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си