Тц, нещо не ме кефи, някакво супер клюкарско е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Харесва ми. Щом има плакат на Орландо, ще си го купя.
П.С. Защо НАВСЯКЪДЕ трябва да пишат за Токио Хотел? Вярно, имат си мнооого фенове, ама вече взе да ми писва... Във всеки брой: "Бил това, Бил онова"... Аман вече!
по рани си вземах "хай клуб" после и "браво" но ми омръзнаха да вярно е че в "хай клуб" има хъбави плакати ама.....ама просто ми омръзна![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
...само не мога да разбера не отмина ли модата вече на тия Токио Хотел...ато пак оризилиха броя с тоя Бил
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Откакто се принизика и почнаха да слагат силиконови фолк диви на корицата , станаха чалга списание и вече не ги чета. Преди тук - там нещо интересно имаше , ама вече съвсем се осраха.
Наистина,омръзна ми.И само плакати на Бил.Дори и на някои фенове на групата вече им е писнало,сигурна съм.Първоначално написано от the_best_f
от 4 години не съм го купувала- омръзна ми, а и какво ме интересува някой си![]()
Преди години го вземах. Плакат на ЛП?! Ооо веднага ще го взема от някой.
Ами за убиване на време става...
аз не си го купувам но мисля че е як и има хубави плакати.
The world is big.
The world is cold.
The world is evil.
But you are not so.
аз пък си го купувам редовнои много ми харева
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
mi ne me kefi
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Супер тъпо. Както винаги лъжи и токио петел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми харесва! Предпочитам Браво!:P
.здравейте Smile
..въпроса е ясен Smile
..а и някой знае ли какви ще са плакатите в утрешния бройQuestion
Smile
Козметика и диете .....темата не е за тук![]()
Миналата година си го купувах редовно,тогава вземах сякви такива списания напраууу се бях вманиячила,но вече не си го вземам.Леле а колко много плакати имам напраууу за печката са,иначе готинко е списанието :P
Суетата.Моят любим грях.
купувах го докато бях на морето 2 пъти..плакатите не стават,повечето статии-също
ne me radva BRAVO e mn po qko![]()
Аз си го купувам от доста време. Не е нещо особено, но става ...
Иначе плакатите ги подарявам на братовчедка ми, защото не ми трябват ..
[b][i]Je t'aime au-del
само заради плакатите,а може би и заради рубриката на Нед.Иначе голяма тъпотия![]()
![]()
някой който има миналия брой може ли да препише без какво не може Денислав от М.И
Ааа Хай-клуб е тъповземам го няколко пъти в годината и то,защото съм разбрала отнякъде,че ще пускат някой-друг як плакат
![]()
![]()
![]()