.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен Аватара на sword
    Мешка рулз.

kvo tolko ima da si tursi6 ranica moita e nai obiknovena 4erna odraskana e sus sprai (samo malko) leko poskusana e ama si durji plus tva az tolko gi obi4am teq o4ebnici 4e te tva si zaslujavat!
    THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS

of az pyk iskam da si vzema 4anta na Jack no ne znam mn magazini v sofiq ot kudeto da si q vzema pls pi6ete ako znaeteee
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Преди време имаше един щанд в Малкият цум на Пиротска за чанти.Е там имаше много хубави раници,подобни на тази,която си си харесала и бяха на много прилични цени 20-30 лв.Провери там,не знам дали още съществува
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Боже колко се суетите за една чанта?!?!
    Чудя се какво ли става като тръгнеш да си избираш парфюм?!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    за да не правя нова тема направо ще питам тук...някой може ли да ми каже откъде да намеря една наи-обикновена раница,чисто черна с няколко джоба?на мн места търсих,но има само някакви шарени и странни на цвят едно елементарно нещо не се намира

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    в Адидас
    ..impossible...
    ...is nothing...

boje da vi imam problemite kwa ranica da si wzemesh egati i problema wse edno drygite y4enici shte gledat s kwa ranica si..
    ~ SweeTy mal4o0 ~

Град
    Където той,там и аз! :D
    Цум---->SLS 2ри етаж сега има намаления аз от там си взех
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

аЗ ПоПрИнЦиП Си вЗиМаМ От АdIdAs ИлИ От rEeBoOk

SLS,Rip curl,Sabotage,Board shop,insomniite minalata godina si vzex edna ranica ot sls na roxy mnogo xubava mnogo si q xaresvam i ne se skusa a e prejivqla kakvo li ne mislq tazi godina da si produlja s neq,a puk ako se skusa 6te si kupq nova vidqx 4e ve4e si si nameril/a ranica no vse pak da ima6 edno na ym primerno za dogodina

Някой ако знае аз от къде да си зема с презрамка, мъжка ще съм му много благодарен! Не искам да е Adidas или Puma защото ми омръзва.... пишете на лично ако имате идея от къде да си зема!

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Enchanted
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    можеше поне да кажеш откъде си
    Oт София съм.

Иначе,до 80 кинта за раница спокойно давам,но аз имам на Puma и на Adidas,просто са искам нещо по-разчупено.
    А що се отнася до разцветката на раницата от снимката-тя няма значение,аз исках да покажа модела
    Ми проблема попинцип почти винаги е в парите,а ти каза че даваш до 80лв. , така че имаш избор.Отиди в Мола,Разходи се по Графа,там има супер много магазини и точно на патриарха има един магазин хубав цените на раниците са около 50-80лв. има и други много хубави неща(SPORT MANIA).Иска ми се да бях да твое място Нямаше да пускам тема,а да си "плюя на петите" и да обикалям цяла сф Но аз имам сигурно 10 чанти и две раници и май няма да си зимам нови за тоя година..айде успех
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Ooooo,i az 6 sum 8 klas.Ami ima edin magazin,koito se kazva "ORANGE"(vuv sofia q ima 100% ).Ima detski raboti tam(kato winx,witch...) ama ima i qki,kato za nas.Minalata godina si vzeh ottam edna 4erna ranica i na neq pi6e6e"I'm sexy" i vsi4ki mn q haresaha ---> orange.bg
    Isn't life great?

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Az pyk si vzeh na Bulldozer cherna s beli nadpisi mn jobove i mn si q haresvam
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от siiska
    О боже ама вие с раници ли ходите на даскало Защото ние ходим с чанти даже някои и с дамски чанти а момчетата с торбички
    ахаха ебахти тъпото,знаеш ли как на кецовете и изтърсените дънки и суичер ще ми ходи една дамска чанта мн ясно че ходя с раница
    saglasqqm sa !
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, не знам за София,ама в Пловдив САМО такива раници има. Модела верно е хубав, ама ако знаеш кви 'шарки' имат.. два дена обикалях града като няква откачена и пак не си намерих такава, каквато аз исках и ся в понеделник ще ходя в един малоумен магазин, щото тогава зареждали.
    Та, по темата - със сигурност има такива, само тряа да намериш някъв магазин за раници :Д пък ако не ти хареса шарката, ама модела е перф - вземи си я и я надраскай по твой вкус. :Д

Цитирай Първоначално написано от karit0
    Цум---->SLS 2ри етаж сега има намаления аз от там си взех
    съгласна съм с това, както и добавям че в магазините на етнис има добри...
    (sun)

Град
    Dresden
    Ако си от софия мястото е едно-Илиянци

Значии...В Джъмбо има такива раници...ама толко шарени не видях .Ако си от София иди там
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Еми в Джъмбо има яки ама чак към 05.09 ги изкарват поне мин.година беше така. Аз сега в събота ще ходя. Там по принцип има само 1 модел целогодишно ,но преди 15-ти изкарват около 30 модела, така че все нещо ще си харесаш. А и цените са ниски е от 20лв. до 80лв.! УСПЕХ!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Същия модел раница, дето е показала авторката има в На Тъмно. Преди около седмица ходих.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ама чакай ся... авторката яка раница ли иска или такава, каквато е посочила... щото от едното до другото.. има разлика

Супер фен Аватара на elysunny
    дам и аз видях същата раница в на тъмно отиди там пък ако харесаш нещо си купи .. аз имам същата форма, но с други шарки ... купих си я от roxy и там има яки отиди и до там ... дано съм помогнала понее малко

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Някакви такива свежарски раници,можеш да потърсиш и в Sabotage Girls(или само в Sabotage).Имат магазин в City Center Sofia

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си