.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Магазини за дрехи във Варна

Търсих такава тема и нямаше ,като за на4ало )
    Амии варненци кажете някои магазини за дрехи и обувки в вашия град ... ако може и къде се намират

аз например заминавам на море във Варна и искам да си взема някои нещица от варна,пък вярвам 4е има и други като мен )
    ~Remember,remember...25th of November~

Мега фен
    аз бях във варна и си купих някои неща, даже преди да тръгна бях пуснала тема да питам за 1 магазин new yorker къде е и дали са хубави нещата виждаш, не си само ти аз обиколих доста магазини, най-ве4е тези на центъра, тях няма как да не ги видиш (предполагам ) като се разхождаш. ина4е има и няколко мол-а , където също би могла да си харесаш нещо ама айде варненци да кажат по-компетентно ,ако искат, щото аз не съм мн навътре и всичко, което си взех, слу4айно попаднах на него
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

сладур4ету мерси )
    дам.. тези молове са ми интересни . . .ако някой ми каже къде да ги търсяя

oo new yorker-a e mn zle nedeite cqla varna sa e zalqla s nego.........

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    сладур4ету мерси )
    Единия мол е до пикадили "Младост" в квартал младост а другия е близо до него до автогарата 5 минути надоло от другия няма как да не го видиш ОГРОМЕН е

мерсии,дано се оправяя ))

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от siiska
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    сладур4ету мерси )
    Единия мол е до пикадили "Младост" в квартал младост а другия е близо до него до автогарата 5 минути надоло от другия няма как да не го видиш ОГРОМЕН е
    тоя мол в пикадили младост нз къде е забутан, видях му рекламата, ама него не го видях, въпреки 4е БЯХ в пикадили ''младост'' освен ако не бъркам и не съм била в някое др пикадили до тва в младост има ли и мосю бриколаж или практикер (1 от 2-те)? ако не-на4и бъркам
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Двата мола са много близо един до друг. Единият (Mall Varna) е като тръгнеш от Катедралата нагоре (по Владислав - тя е много дълга улица) - малко след автогарата и точно до гробищата. Другия мол (Pfohe Mall) е малко по-нагоре, в Младост, до дом Младост. Магазини в центъра има, но по мнение само 1-2 са интересни (поне аз от другите не съм си харесвала нищо). Ами общо-взето е това. Nee Yorker не е нищо особено наистина, но може да го разгледаш - единия е на центъра, няма как да не го видиш (в бившата вече Валентина), другия е в Mall Varna.

Град
    Варна
    колхозния пазар съм сигурен, че ще намериш много неща

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Двата мола са много близо един до друг. Единият (Mall Varna) е като тръгнеш от Катедралата нагоре (по Владислав - тя е много дълга улица) - малко след автогарата и точно до гробищата.
    била съм мн близо до тоя мол ама ми се е изплъзнал,мамка му

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Двата мола са много близо един до друг. Единият (Mall Varna) е като тръгнеш от Катедралата нагоре (по Владислав - тя е много дълга улица) - малко след автогарата и точно до гробищата.
    Не, това е по-големият мол, за който каза, че няма как да не се види. Другият е малко по-нагоре.

Град
    L.A. \ Moscow
    има 1 магазин дето мн ме кефи... и скоро пак ще пазарувам там... поне така мисля
    Варна- 44 Княз Борис I блвд
    има и сайтче http://www.brutalsl.com
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    Варна
    По мое мнение (общо-взето по цял ден вися в моловете) няма нищо интересно, особено в Phoe Mall, а във Mall Varna отвреме на време има нещо хубаво в Kenvelo и Tally Weijl. А освен моловете има много хубави неща в търговския център на колхозния пазар, а и по Владислав има много магазини както за дрехи, така и за обувки... Лично аз не съм почитателка на New Yorker и Terranova, които така силно са разпространени като марка в нашия град... Също така добре си направете предварителна сметка, защото тук всичко е много скъпо, но могат да се намерят и хубави неща на по-ниски цени, така че гледайте добре.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Не, това е по-големият мол, за който каза, че няма как да не се види. Другият е малко по-нагоре.
    оф тотално се обърках карай..със сигурност оба4е знам 4е бях в phone mall

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Благодаря на вси4ки ...
    само не разбрах къде се намира този колохозен пазар .. но се надявам 4е като питам някой на улицата ще ме напъти )

Мда то е доста трудно там да намериш магазин, направо си е мъчение докъто откриеш някакъв
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    има 1 магазин дето мн ме кефи... и скоро пак ще пазарувам там... поне така мисля

на какви цени долу горе са дрехите в този магазин?

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от indecent

на какви цени долу горе са дрехите в този магазин?
    Ами цените на дънките вървят някъде 60-70-80 лв., поне последно като ходих там...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Варна
    моловете какво ги хвалите толкоз.. пълен булшит са.. във фое мола цените са на небето.. ама сега е момента там щото има по 70% намаление

оттам съм си вземала няколко чифта дънки,има много хубави изчистени модели,но има и с разни дрънкулки,мъниста и т.н.
    Но цените започват от 70 нагоре,има маркови дънки (поне така казват , едни дънки Д & Г -300 лв ).
    Ако отидеш там,няма да съжаляваш,имат и хубави дънкени сака

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ей аз като ходих им харесаха магазините в molla и един мисял 4е се казваше ню йоркър и спрайдер абе мисля че така се каваха
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си