- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Босна и Херциговина - България
 Отговор в тема
 Отговор в тема

1-2 за нашите с 2 гола на Митко Бербатов. Честито и дано продължат така и занапред. Добре играха момчетата и не им липсваше желание, както в някои други мачове. Честито !!! (Срещата беше приятелска, за тези които не знаят)
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Еми нормално .. като предишния ден са поркали бири до 4 през нощта в Най КлубПървоначално написано от Psychopath*

Не е зле Бербо да започне да вкарва не само в контроли,но и в официални мачове.Стига е трупал слава на гърба на другите...
Иначе колко добре сме играли не искам да коментирам.Ще си проличи колко сме добри(или не сме),когато се изправим срещу по-сериозен съперник.
Много слабо ... все пак това са Босна и Херцеговина .. не са Италия
Vladoka rulzzz

Абе като цяло мачът беше доста заспал.А и не съм чувала Босна и Херцеговина да са сред силните отбори...хах...наистина по-добре да почнат да вкарват на истински мачове.Въпреки че я си представете и да бяхме изгубили какъв позор щеше да е ...пу-пу Айде все пак да ни е честито!
Честита победа на всички българи!!
Иначе повечето голове на Бербо с националната фланелка са в официални мачове, а тази вечер натрупа цели 41 с нея.
Но наистина в последните квалификации вкара сравнително малко за възможностите си, дано се отпуши в квалификациите есента.
браво, победа от бая време... дано за напред да е все така
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми така е, ама пък кой от силните отбори ще се навие да играе точно с България ...И все пак наистина, победата срещу Черна Гора е задължителна ... Дано стане ...

Това Жрински Мостар ли са ?
Кур за мача ! Босненците пак показват, че имат добър съппорт на ниво национален отбор и се надявам ние Българите, някой ден да сме така, ама няма да е скоро, като се има предвид, че нямаме дори 1 песен за националнияДано поне с италианците да напълним стадиона, щото само тва може да компенсира жалката атмосфера.

Най-лошото е, че можем да го направим, ама си бъркаме в гъзО и само се говори, а реално курац...Първоначално написано от ВинкелО
На мача с румъния беше най-трагично... Непълен стадион, слаб резултат, румънци, които ни направиха за смях и те така
и на мен така ми викатПървоначално написано от ATAKABG

На мача с бате беше същата история, дето ми викат свали знамето в НАШИЯ Сектор, а ти искаш на националния да е по-различно.Първоначално написано от ATAKABG
Туристи винаги е имало и ще има, но това не значи, че ние не трябва да правим нищо, а да вземем пример от държавите, които изброи и тея, които сме истинските фенове да действаме.

Imenno i v momenta to4no to4no tova se tursi po4ti vyv vsqka Bulgarska agitka, ama ima mnogo sme6ni razdeleniq i drugi faktori, koito ne spomagat za obedinenie.Kato sme po-malko ot kolkoto v drugite durjavi, zna4i li, 4e ne trqbwa da pravim ni6to ? Vsi4ki sa po4nali ot absolutnata nula, a ne vinagi sa imali pulen sektor s prazni glavi, znamena, fakli, dimki i tn.
PP KUR ZA LATINICATA !

Шегуваш се, нали?Първоначално написано от ``bitch``
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Още ли я обсъждате тая тема бе ... Аз забравих вече, колко бири изпих на тоя мач ...

Заеби, ти пиеш бира, ебати машината, лелеле ..