- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите ?
Значи....пускам темата, за да видя какво мислите за такива момичета.Имам една съученичка...януари тръгна с едно момче от съседното училище....през това време се целуваше и прегръщаше(абе да кажем ходеха)с един от моя клас.В същото време праеше разни неща(не секс)със най.добрия приятел на тоя с когото ходи от съседното училище....и "за чао" се целунала с най-добрия приятел на тоя от нашия клас.....на 15 е....и го е правила с пет момчета уж(така разбрах от нея..не съм сигурна).....
Какво ще кажете ?![]()
A.D.I.D.A.S.
Е па курва какво да кажем..
И защо ни питаш да не завиждаш нещо на нея?![]()
![]()
Пхахахъхъ луда ли си......Първоначално написано от Puky
дразни ме....и е надутичка, мисли си, че всички я харесват, а не е така....
A.D.I.D.A.S.
+1Първоначално написано от Puky
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Всяко нормално момче би и "било шута".Защо ходят въобще?
Ще се омотае с толкова много момчета.
Тя се подиграва с тях![]()
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
Курветина![]()
![]()
![]()
Права си . Момичетата не я харесват ,защото им взима момчетата ...надувка е щото знае ,че може да го направи ... и го прави , щото от малка се опитва да си ''ореди'' живота за вбъдеще ...Първоначално написано от sadsad
Дай ми списъка в който пише на колко години , с колко момчета треа да го е прайла ..
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Pro Курва![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Първоначално написано от mimenceiii
Nikoe uvajavashto sebe si momiche ne bi pravilo podobni nepraveshti dobro vpechatlenie neshta.
Това беше описание на курва)
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Това е една леко безсмислена тема, защото ти искаш от нас да затвърдим твоето мнение по въпроса ... както го направиха повечето ... така ни представяш ситуацията че да си направим този извод ... и наистина звучиш като зависница ... едно момче по-горе написа нещо смислено ... пък и наистина нито ти нито аз нито който и да било не е негова работа да съди и да оценява и да прави "списък на колко години с колко момчета" ... както каза някой по-горе ... след като е надута и не ти е приятелка не разбирам какъв ти е проблема ... аз когато намирам постъпката на някого за грозна и неправилна, просто го изчиствам от обкръжението си ... а ти просто имаш нещо за което да завиждаш ... моя отговор може да не ти хареса тъй като не е повърхностен като на половината отговорили, ама и ти в акъла си точно като онова момиче, но не си имала възможността да постъпваш по този начин по който тя ....
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Първоначално написано от Xtuning
ами виж...аз не я харесвам, не защото ме е страх да не ми вземе момчето, а защото я познавам и знам каква е....да може и да за това да се надува, но си мисли, че всички я харесват, а всъщност не е така.Това за списъка, извинявай..на 15 е.....с 5 момчета.
Не искам да прозвуча, като завистница.Аз си знам, няма за какво да и завиждам.Не ми е приятелка, не защото е такава, а защото е путка.Не не съм в акъла си така, имам приятел от година и половина почти и да съм имала възможност не съм изневерила, защото го обичам.А и извинявай, и да нямах париятел може би няма да правя това, което тя....Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Не искам да си мислите, че пиша темата, защото завиждам.Ако исках да приличам на нея отдавна щях да стана курва.
A.D.I.D.A.S.
Ще кажа,че с такива боклуци като нея по-добре да си нямаш работа.Само могат да те повлекът надолу със себе си!
Първоначално написано от shady^baby
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Е какво да мислим.... курва, к'во друго .. Поредната. Нищо ново.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
1-во търси внимание от мъжете, явно и липсва внимание в къщи от баща й.
2-ро на това му се вика разпоретина.
не мога да я мисля ако всички тия момчета разберат едно за друго![]()
be a good boy!!!
лелееее много ме кефат такива момичета като теб....и аз мисля същото тя е курва и курва ще си остане....много ги мразя...провалят живота си и не им пука..не оценяват себе си и пропадат...и на сичкото отгоре за да си избиват комплексите си мислят че са най но всъщност са нищооо!!!по далече от тях и повече момичета като мен и теб...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато и казах разни неща на нея и тя ми вика...."Яд те е, че съм по-различна"....ами всъщност такива като нея са навсякъде, но...както и да е.....Първоначално написано от Hilary_
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от sadsad
всъщност на теб какво ти пука какви ги върши тя. важното е да виждаш къде греши и да си вадиш поуки за себе си. човек се учи от грешките си, а умния от грешките на другите. хубаво е че ти прави впечатлиние. браво!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be a good boy!!!
Дам, но има такива, които се опитват да приличат на нея по някакъв начин.Хаха.....Първоначално написано от just_a_girl_z
A.D.I.D.A.S.