.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    In the middle of Nowhere
    На много приятелки родителите им са разведени...Но аз съм останала с впечатлението,че не е толкова зле...Незнам каке при теб,предполагам това държание ще отмине и пак ще си тяхната любима дъщеря...Не се притеснявай всичко ще премине и нешата ще се успокоят,само имай търпение
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    бях на 5 когато се разведоха:майка ми си хвана любовник и замина с него апък баща ми ...го прие тежко така да се каже и мен ме захвърлиха при баба и дядо където бях живяла и предните 5 години...т.е. аз никога не съм живяла и с двамата си родители само по отделно така че ..ддз ще свикнеш само тряабва време
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от na1xn
    I nie ko trqva napraim kat sa razvedeni we....Da vi imam typite problemi
    бахти плоското мислене. Ако ти дойде на главата едва ли ще мислиш така.
    по темата:Момиче стегни се, не си пропилявай тийн годините заради развода им, с това не настъпва края на света. Ако не можеш да стоиш нито при майка си или баща си....а при баба си например?? Или излизай по честичко поне да не ти опяват. Трябва да бъдеш силна и да го преудолееш. Въпреки всичко те си остават твои родители.
    Fuck you You fucking Fuckers

при мене е малко по-различно.реалния ми баща го няма откак съм се родила,уплашил се е човека от мръсните пелени и денонощния рев,кво да се прави.но пастрока ми няма равен,той сигурно е най-якия баща на света...относно за разделите-мисля,че всеки го приема по различен начин,но по мое скромно мнение ако и 2-та мн мн са ви обичали и са се грижели добре за вас,важно е да не ги обвинявате.или поне да не заемате страна.не е хубаво да мразиш родителите си заради това,че са се разделили.те все пак продължават да обичат вас,и май-това е най-важното.може и да греша,знам ли.

Е на мен би ми пукало,ако се разведат.Всъщност много родители остават заедно само заради децата си,не съм съгласна.Ако нашите не са щастливи заедно,колкото и да ми е мъчно,по-скоро бих искала да се разведат.Но по мое скромно мнение това не би се случило...

Иначе бих ти казала да говориш с тях,да им се скараш и ти,не им е лесно и на тях обаче ти не си им виновна.И бъди силна,недей да плачеш

Абе вие четете ли изобщо?! Момичето казва,че освен проблема с развода,те се държат отвратително с нея! Не се притеснявай,просто им кажи,че не си ти виновната за несполучливия им брак. И най-важното да не забравяме,че когато някой пише,то е за да помоли за съвет и е супер тъпо,някой да се държи гадно с нея!
    Better DeaD,Than In Love ...

Нашите също са разведени и да ти кажа ми е по-добре. Баща ми беше добър баща, но след развода нищо не съм видяла от него. Мисълта ми е, че понякога е по-добре да се разделят, знаеш, че те не престават да те обичат, само защото са разделени. Дано запазиш добри отношения и с двамата и наистина се стегни, защото светът не свършва и не е редно да си пропилееш дните заради това!

Относно мнението "на нас к'во ни пука"... Пф, 'баси елементарното изказване.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

I moite roditeli sa razvedeni ot nqma i mesec i parvata sedmica mi be6e ujasno tejko Ama s vremeto si4ko minava.

Голям фен
    опитай да се разсееш и да не мислиш за това ..примерно със спорт, по-често излизай с приятели и така

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от na1xn
    ako na6te sa razvedat izob6to nqma mi puka..

Ти като приемаш нещата по този начин и не ти пука грам за нищо, не значи, че всички са като теб. Само това бих ти казала, защото на някои въобще няма да им е лесно след като се разведат родителите...Недей така! И имай малко милост, поне да не беше писал в тази тема....

Нашите се разведоха още като бях в детската градина. После тати се разболя и когато бях 1 клас почина! (сега съм 9ти) Малко след това дойде един приятел на мама да живее с нас... Свикнахме с него и всичко си беше супер! И след 7 години се разделиха.... Още ми е кофти..... Сега мама пак е влюбена! Незнам вече какво да мисля и да правя! Надявам се само да не го доведе вкъщи! ... Напълно те разбирам макар че с мен никога не са се държали лошо заради проблемите си! .... Незнам!... Свиква се! Както каза някой преди мен каквото и да ти говорят никога не казвай на другия! Може да стане мн лошо! Според мен се опитай да поговориш с тях и не плачи всичко ще се оправи!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Re: Родителите ми се разведоха

na6te sa se razveli o6te kogato sam bila na 3 taka 4e sa si sviknla o6te ot malka.jiveq pri maika mi.a pri ba6ta mi xodq prez vakanciite.mislq 4e roditelite ti se darjat taka s teb za6toto sa iznerveni ot razvoda..i nqma na koi dr da si go izkarat ,no s vremeto 6te im mine

мила,моите родители живяха разделени от Февруари насам и едва в петък подписаха развода...Аз останах при майка ми,но мога да ти кажа,че отношенията им към мен не са се променили Единственото нещо,което ме дразни е,че майка ми започва да се държи хладно с мен,когато отида за няколко дни при баща ми и неговите родители.Единствено тогава имаме проблеми.Така,че...не че са те намразили или те обичат по-малко след развода им,просто държанието им е такова,защото след толкова години брак и изведнъж раздяла на всеки би му било гадно (естествено най-много на децата) Ще видиш,че като помине известно време и нещата се оталожат и тяхното настроение и отношение към теб ще се промени.Просто в момента им е кофти и им е страшно напрегнато Горе главата и не се притеснявай!Всичко ще отмине...просто ги разбери.Постави се на тяхното място Хайде успехчета и напред!
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Я стига !!
    нашите се разведоха когато бяхна 8 г. сеха съм на 14 ,но не мранкам ,ситуацията ми е по лоша от твоята за сметка на теб аз не виждам бащами,имам сестра,майками копува и се гружи само за нея никой не есе сеща да ми остави пари освен аз ако не поискам и милион други неща ... гадно ти е миличка но ще свикнеш !!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мойте са разведени от 13 години...Недей да си внушаваш глупости.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами моите са разведени от 6 месеца.Не знам защо,но аз го приех супер нормално.Не съм плакала,нито съм прещяла,нито нищо.Просто приех,че така е трябвало и това е.Както сама каза,има още много други деца с разведени родители.
    Моят съвет е,да се опиташ да се абстрахираш.Помни,че сега и на двамата им е трудно да го преживеят.Все пак са живяли толкова дълго време заедно,че загубата и болката са...прекаленно болезнени.Това бавно се осъзнава,но с времето се свиква.Опитай се да ги разбереш...Те не го правят нарочно,а просто в момента са лесно раними.Излизай по-често,помагай на майка си и баща си,когато си с тях...поотделно.Те ще разберат,че се опитваш да им помогнеш да го преодолеят.И най важното-казвай им,че ги обичаш.
    +1
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си