- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми се разведоха
Roditelite mi se razvedoha.Ot kakto se pomnq vse imaha nqkakvi problemi,no s men vinagi sa se durjali milo....do sega.Neznam kakvo stana.Poznavam tolkova deca,4iito roditeli sa razvedeni i te se razbirat 4ydesno[roditelite s decata i obratnoto].
Imam 4yvstvoto 4e na6ite me mrazqt ot kakto se razdeliha...kato im poiskam pari mi se karat 4e sum gi ograbvala,maika mi me gni ot ve4erq,za6toto sum q darznila.Kato otida pri tati da spa v tqh...postoqnno e surdit i nedovolen...Pisna mi da pla4a ve4er den sled...ne moga pove4e taka.
PLS...ak nqkoii e imal si6tiq problem da mi pomogne ili ne6to takova
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
мн е гадно.и моите са разведени от 5 месеца
но се свиква![]()
аве момиче я се стегнисвета не свършва с раздялата на ваще (:
нямаш ли няква поне морална подкрепа от приятелки?
Хвани cи гадже, да ти е на друго място главата, знам как е. Наще са от 5-6 години разведени, сега съм на 17. Свиква се, повярвай ми. Поне ги виждаш, аз моите ги виждам няколко пъти годишно ( баща ми )
и 1 път в годината (майка ми ) . С всичко се свиква, живота е труден...
Raise your fist!
Моите родители също са разведени, но до сега не са се държали толкова лошо с мен. Живея с баща ми и естествено понякога като не е в настороение си го изкарва на мен, но после бързо ни минава и на двамата. Майка ми я виждам 2 пъти в годината, защото замина да работи в Италия след развода и през времето, в което сме заедно, постоянно се опитва да ми угоди, което честно казано понякога е малко досадно.
Не знам на колко години си и от кога това продължава... но опитай се да поговориш с тях, особено с майка ти, с която явно живееш и прекарваш повечето време. Опитай се да й обясниш, че може да разчита на теб, в момента тя има нужда от това. И гледай да не й искаш толкова пари, защото напоследък всичко поскъпна с изключение на заплатите и е доста трудно за един самотен родител, особено ако баща ти не дава достатъчно пари. А за взаимоотношенията с баща ти - не знам дали ще има смисъл от разговор, но все пак можеш да опиташ. Сигурна съм, че и на тях не им е лесно, недей да усложняваш допълнително нещата. И спирай с рева - с него нищо няма да постигнеш!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами моите са разведени от 6 месеца.Не знам защо,но аз го приех супер нормално.Не съм плакала,нито съм прещяла,нито нищо.Просто приех,че така е трябвало и това е.Както сама каза,има още много други деца с разведени родители.
Моят съвет е,да се опиташ да се абстрахираш.Помни,че сега и на двамата им е трудно да го преживеят.Все пак са живяли толкова дълго време заедно,че загубата и болката са...прекаленно болезнени.Това бавно се осъзнава,но с времето се свиква.Опитай се да ги разбереш...Те не го правят нарочно,а просто в момента са лесно раними.Излизай по-често,помагай на майка си и баща си,когато си с тях...поотделно.Те ще разберат,че се опитваш да им помогнеш да го преодолеят.И най важното-казвай им,че ги обичаш.![]()
I nie ko trqva napraim kat sa razvedeni we....Da vi imam typite problemi
Абе братле извинявай, но ти какво търсиш в този форум ? Той е точно за такива проблеми. Като не ти харесва бегай от тука.Първоначално написано от na1xn
По темата... Моите също са разведени. В началото е трудно после се свиква. Единственото, което трябва да знаеш е, че има една много тънка линия по която трябва да вървиш. Защото сега всеки ще плюе по другия, дори непряко. Просто един път ще подметне едно, друг път ще е ядосан единия и ще каже нещо против другия родител. Та, мисълта ми е, недей по никакъв начин да споменаваш думите на единия, на другия ти родител, защото могат да станат много големи проблеми. И другото... Свиквай вече всеки да си тръгне по пътя. Майка ти съответно приятел, а баща ти приятелка. Но да ти кажа всяко зло за добро. Има си и предимства. Като например, че сега реално живея на две места... Дрехи, учебнижи всички простотии си ги имам и при двамата ми родители и когато си искам си ходя при другия. Освен това е много по-спокойно.
Относно проблемът ти за отношението... При някои родители се случва. Винят децата си. Не се коси. Засега просто гледай да не се мяркаш много пред тях, докато им размине. По-нататък във времето се опитай да поговориш с тях като голям човек.
Roditelite mi sa razvedeni ot 10 godini i ne mi puka osobeno.
Pone se uvajavat i da priateli
Отиваш и говориш с всеки един от тях смело. И все пак се опитай да ги разбереш, ако ти споделят, че имат някакъв проблем и си изкарват негативната енергия върху теб. Успех и не плачи.![]()
Първоначално написано от na1xn
????? моля....това не е тъп проблем но като не си го преживял мн знаеш какво е... и моите са разведени от 5 год.наистина се свиква но все пак всеки приема това по-различен начин-на едни им е по-лесно на други по трудно...тъй че ако обичаш не се подигравай с проблемите на др.защото не знаеш на теб какво може да ти се стовари на главата
Моите също са разведени, а дори още от преди това баща ми не ме счита за човешко същество.
На родителите ти просто им е тежко, не е лесно да се живее в постоянни кавги толкова време, а и разводите като цяло не са леки. Трудно им е в момента, а ти трябва да проявиш здрав разум и разбиране. Поговори с тях, но недей веднага с нападките, че си изкарват всичко на теб, така ще влошиш положението. Седни примерно до майка ти, кажи й 'мамо, разбирам, че ти е тежко, на мен също, но искам да знаеш че съм до теб и те подкрепям, искаш ли сега нещо да ми споделиш, ако не - друг път...'. Нещо подобно. Сега ти си човека, който трябва да е до тях.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ДОбре де... Странни сте ми... Как може да не ви интересуват отношенията между собствените ви родители ?Първоначално написано от halino0r
Ако са на моя хал, когато аз бях малка, не че нямаше да им пука, а направо щяха да молят да се разведат. Пък и те са родители, а не роби. Ако не са щастливи заедно - нови половинки, пък и ще им е по-добре и биха били по-добри като родители.Първоначално написано от AceXe
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
говори с тях![]()
Така е да, но пък хич да не ти пука...Първоначално написано от Wrathchild
Е да. Дори да се радваш, пак е вид 'пукане'.
~
Наще не са разведени,но живеят разделени от 3 години.Свикнах бързо и нямам проблеми в отношенията с майка ми,с която живея. Баща ми виждам 1-2 пъти в годината.Свиква се някак![]()
_+1Първоначално написано от haterkata
Виж с кой повече се разбираш и остани при него
![]()
И моите са разведени.Според мене отношението им към теб се дължи на това че си липсват и им е гадно и си изкарват яда на тебе...![]()
Every man dies
But not every really lives
mn s1jelqvam.. .![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
no nali pone sa jivi .. taka 4e.. .gore glavata... pomisli ot dobrata strana sega 6e ti obr16tata mn pove4e vnimanie i 6e s enadprevarvat koi da ti kupi pove4e ne6ta... ieee.... ne b1di tolko 4ernogleda... .gore glavata...![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!