- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- баба ми ме нерви
не мога да понасям баба си само ми нарежда какво да правя къде да ходя и се заяжда с мен напрао ми иде да и цапна един шамар.кажете ми какво да правя.![]()
и мойта ме нерви,защото само ме разпитва![]()
Ааа същата история ...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
от на4алото на лятната ваканция до сега 2 пъти съм ходила у тях ... И кат по4не : колко книжки про4ете .. еее как така 0 .. айде по4вай ги кфо 4акаш ....ама си вярва ..
![]()
Или ... по телефона .. най малко 30 мин сяка седмица .. : ся в новото даскало ще ти е мн трудно мн ще трябва да се у4и ...
трагеддддддддия![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И моята понякога ме ядосва, ама какво да се прави...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами нали знаеш,че те са от старото поколение.По тяхно време е било много по-различно(тази фраза я чувам често).Те са увредени от социализма...Кво очакваш???Моята баба понякога много ме дразни и е много нахална,но пък стане ли въпрос на тема момчета/гаджета винаги е насреща да ме прикрие от майка ми...
Като си помисля,е доста толерантна.
![]()
Кажи и директно че не си малко дете и не енеобходимо да ти казва какво да правиш.Моите баби не ме ядосват-имам късмет.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
mm idva vyzrast v koqto mno mno ne mislqt kakvo pravqt ne kazvam che e izperkala baba ti,no po malko si dava smetka che iznervq s tova.. prosto ne i obryshtai osobeno vnimanie davai si pass i tova e![]()
Нормално е. Възрастните хора вече няма с какво да се занимават и ей така като свекърви си опяват. Свиквай. И все пак понякога дават полезни съвети.
абе споко тя и мойта е така не и обръщай внимание,остай я да си говори кат забележи ,че не я слушаш и ши млъкни(поне мойта е така) ако тя живее някъде на село не ходи при нея,ако живеете заедно просто отбягвай да седиш до нея и тва е![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ее,аз пък имам най-яката баба.Постоянно ми угажда.Направо понякога се чувствам неудобно.Квото и кажа - прави.![]()
Не и обръщай внимание на твойта.![]()
i moqta mn me ne6vi6e za vsqko ne6to be6e protiv i za vs mi prave6e zabelejka ama zapo4nah da se pravq 4e ne q 4uvam a tq sama si prestana![]()
хахахаи при мене е така баба ми непрекъснато ми казва кое било по-добре да правя,кога да ям,как да се обличам ама вече съм свикнала и не и обръщам внимание.Се пак не ми е родител.Всички баби са такива
![]()
i moita baba predi mi se prave6e ama i prasnax edin vedn1j i ottogava ne mi e kazvala ni6to tva e re6enieto ;]![]()
divak
Ти си си виновна.
Не разбирам какъв ти е проблема и защо обвиняваш другите.
е аз живея с мойтаПървоначално написано от -4arovnata-
и е голям шемет много се лигави са ми вика "Нако взех ти от любимия сладолед" "дай ми го" "дой да те цункам" "ти луда ли си" и през цялото време се смее и ми го размета във въздуха докато не си го докопам
![]()
![]()
![]()
Пф...ти си много тъпо парче,знаеш ли?!Първоначално написано от na1xn
![]()
Така са бабите,изтрещели и обезумели..и моята е така. Просто не й обръщай внимание и й покажи,че не си марионетка.Първоначално написано от jujityy
Моята е доста по-зле и живее в нашето жилище!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
На бас, че бабите ви не са толкова досадни, а един ден ще съжалявате за това как сте говорили по техен адрес. Тъжното е, че ще бъде твърде късно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хаха : )))) Ти си си виновна, като гледам отношение - искам да и лепна един шамар . .
i moita e su6tata..taq sutrin pak me subudi i me vika6e da oitda da obqdvam pri neq ama kato se setq za neinite bezkraini vuprosiПървоначално написано от -4arovnata-
...ta izvadih kabela na telefona i sega ne moje da mi zvunne
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
off и мойта също не е цвете за мирисане само вика
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
predi i moqta baba...mn me qdosvashe..i vse mi narejdashe kfo da praq...oba4e...ot kakto po4inami lipsva tova.....taka,4e....tarpete..sled vreme...moje i na vas da vi lipsva
![]()
~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~
С тия токио хотели добре, че не те е съдрала от бой, че заслужавашПървоначално написано от -4arovnata-