- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Купувам плакати на Tokio Hotel и Linkin Park
Търся плакати на Tokio Hotel i Linkin Park...готова съм за заплащане или размяна...
Т.2 и т.3 (Купувам) от правилника за борсата!
swords1010
Скоро в хай клуб имаше плакат на токио хотел, които лично аз обожавам и са смисъла на живота ми![]()
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Путешка ралта
Аз имам плакати на Tokio Hotel и Linkin Park.
Също и на много други.
Аз имам два плаката на линкин парк - един само на вокалиста им и един мега плакат на всичките...ако се интересуваш пиши ЛС![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
и аз имам 4 или 5 на Tokio hotel пиши ако се инт.
И аз имам пиши , ако се интересуваш![]()
I'll breath again even without you !!!
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смисъла на живота ??????!!!!!!!!!!??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'll breath again even without you !!!
Аз имам един мега плакат на ЛП и един обикновен. Ако искаш пиши на ЛС![]()
Имам... виж тук http://podarycheta.19.forumer.com/ или ми пиши на емайла rock.my.body@email.bg
fff faling .
Ей ако сте от Бургас се интересувам от плакатите на Токио Хотел.Плс...пишете...
![]()
и аз искам на токио хотел
![]()
![]()
ФенкьЬ нЬ Токио Хотел се родих..,
фенкьЬ нЬ Токио Хотел ще умра..,
И от Гроба ще крещя Токио Хотел са ВЪРХА!
Ми моята стая не се вижда тапет от плакати на токио хотел, ама сори не си ги давам![]()
na 30 septemvri si zemi spisanie bravo tam 6te ima tehen plakat.. i na simple plan,pusi.. dolls i chris brown i se pak.. tokio hotel suckZ !![]()
аз имам няколко на тх и лп, ако те интересува пиши и ше постна снимки
здравей аз имам един плакат на токио
Искам да знаете всички-ако някой ви препъне, изправете се, и продължавайте, не спирайте да се борите,Неспирайте...
Животът е една постоянна надпревара в него всеки ден се преплита тънката тънка граница между живота и смъртта!!!!!!!!!!!
Продавам плакати на здрач, новолуние, затъмнение, зазоряване. Chad Michael Murray, Eminem, Колежани, Misca Barton, Jennifer Aniston, Heath Ledger, Nicole Sherzinger, One Tree Hill, Zac Efron, Florida, Pink, Beyonce, Ledy Gaga, Adam Lambert, Енрике Инглесиас, Pussy Cat Dolls, Camp Rock, Paris Hilton, Крум, US5, Ashley Tisdale, Bon Jovi, Miley Cyrus, Gossip Girl, Billie Armstrong, Duffy, T.I, Бритни Спиърс, Магдалена. ПРОДАВАМ СПЕЦИАЛНО ПЛАКАТИ-СНИМКИ НА ТОКИО ХОТЕЛ.
Продавам плакати по договаряне.Много спешно се нуждая от пари.
Имам плакати на:
Тайлър Суифт,Селена Гомез,Асен Блатечки,Ъшър,Кати Перри,Бритни Спиърс,Емма Уатсън,Бийонсе,Майкъл Джексън,Калин Врачански,Димитър Бербатов,Джъстин Бийбър,Зак Ефрон,Еминем,Майли Сайръс,Нина Добрев,Явор Бахаров,Радина Кърджилова,Андреа Баника,Парамор,Истинска кръв,Деббъ Раян и още много други.
За контакт:0884012270 или Скайп-mo_1997
Продавам Плакати на Токио Хотел и Линкин Парк ако си заинтересован/а??
Имам плакати и на 2те групи