- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
 Отговор в тема
 Отговор в тема

i az sam s nego i naistina se razmazva sled 1 4as ama e mn mekПървоначално написано от taamara

Ами моя е на Avon и е мек и лесно се мие и суперско...Много му се кефя.Но мисля да си взимам нов,че почва да свършва и май ще си взема Импала.Иначе това ми е втория молив и не мога да ти препоръчам молив,но успех

един от най-добрия е на Brooklin

мн мек и хубав

ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
На Impala в действителност са най-добрите.Някои казват,че въобще не пишели,но не е вярно.Аз лично си ги разписвам на капачката и пишат перфектно.Освен всичко друго са и водоустойчиви и не се размазват.
Brooklin пише много меко и много черно,но ужасно много се размазва.
Golden Rose са боклуци и се размазват.Но някои ги предпочитат...незнайно защо...
Имам един на Trendy - и той страшно хубаво пише,но се размазва зверски много.
И на Avon имам онзи с четчицата отзад.Хубаво пише,размазва се сравнително малко,но не знам дали в каталозите все още го има.
Impala - та си е най-добре.Имам 100 молива в нас,но използвам само него и само от него си купувам.
Оо,аз си купих и острилка на Impala. Чак ми е кеф да го остря.Първоначално написано от black_wish

Хммм странноПървоначално написано от Goddes`
Използвам молив на Golden Rose от няколко години и до сега нито веднъж не се е размазвал ...

Ооо, и аз трябва да си взема и острилката на Импалааз го остря с обикновена
, но става странно ..

Имала съм и на Miss Claire Golden Rose Impala и не съм доволна,хора. Какво ги хвалите толкова нз.
mi az si izpolzvam Impalasuper si e molivcheto...ama mn skapano se ostri.
..mrazq da go ostrq...ama fo da sa prai

Nz kakuv da si vzeme6 ,no sus sigurnost ne si vzemai na Golden rose! Otvratitelni sa!Az imah edin takuv,mn se maje,prekaleno mek..abe mn zle..samo 2-3 puti sum si slagala ot nego pove4e ne povtorih
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Хм, не видях вчера, така ли било...Първоначално написано от MusicIsTheKey

дали ще ги има в "Елитис" ?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
За кой питаш? Повечето от моливите,които ти препоръчаха,ги има във всяка обикновена козметика...Първоначално написано от f3nkata__
мии ще пробвам импала ..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC

na impala adski mek e
Ми,да.Има го в повечето козметики.Първоначално написано от f3nkata__
2.50 е мисля.

На Боржоа са хубави,но ако искаш да не се размазва аз съм доволна от тези на Seventeen много е мек и е водоустойчив.
Impala Forever!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Много хвалите Импала-та... Май и аз ще си взема
Аз пък попаднах на много скапан на Бруклин... Разтича се страшно гадно... Пък една приятелка и сестра ми също са с такъв и при тях не се разтичаЧувствам се прецакана...

аз в момента ползвам на Flor Mar (като ползвам де)-мек е и е мн хубав
на AVON са меки също,но те се разтичат по-лесно

моя е някаква невзрачна марка но пък е чудесен а и аз го използвам мн малко...просто не ми отива(Elegance) уж бил Made in Germany

И аз съм с Импала
Аз имам някакъв flormar и.. не съм особено доволна. :Д
What you give is what you get!