.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

хининова вода..проблем

здравейте на си4ки ам са с една фр обсъждахме кфо слагаме на косите си...и аз и казах 4е ползвам хининова вода за растежа но съм забелязала 4е няма голям ефект при нея се оказва съ6тото...но проблема е 4е и двете забелязваме едно и съ6то не6то...преди няколко месеца си подстригах бретона и тъй като ре6их след това да го пускам пак за да порасне по дълъг запо4нах да ползвам хининова вода...ве4е два месеца я ползвам а ефект никакъв...ии мисля 4е косата ми на дължина расте по бързо отколкото самия бретон...и мойта фр каза 4е от хининовата вода и на нея само на бретона едва ли не намалява растежа му...дали е възмойно това наистина? и аз донякъде см съгласна с нея за6тото преди да слагам водата бретона мн бързо ми растеше....сега едвам расте...плс кажете ми кфо да го права да порасне по бързо
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Ами на всяка коса водата действа по-различен начин...Може да го забавя,но за първи път чувам,че намалява растежа .Не знам...Както казах на всеки влияе по-различен начин.Да порасне косата по-бързо е трудно.Четох някъде из форума за тривитаминол или нещо подобно - използва се за овцете,за да порасне козината им.Потърси,ще намериш.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    Ами на всяка коса водата действа по-различен начин...Може да го забавя,но за първи път чувам,че намалява растежа .Не знам...Както казах на всеки влияе по-различен начин.Да порасне косата по-бързо е трудно.Четох някъде из форума за тривитаминол или нещо подобно - използва се за овцете,за да порасне козината им.Потърси,ще намериш.
    дам знам го за тривитаминола и мисля да го пробвам дано има ефект мс се пак
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Глупости.Да няма ефект - може,но да забавя растежа - не.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Глупости.Да няма ефект - може,но да забавя растежа - не.
    +1 puk i taq voda izsu6ava kosata

Що не спрете да си фантазирате и може и бретоните ви да пораснат ??

Повече от фен
    И аз използвам хининова вода от горе-долу месец и косата ми стана по-здрава и по-дълга ..не мисля че забавя растежа..просто явно трябва да впръскваш в корените и да масажираш

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не виждам логиката косата ти да расте, а бритона - не, даже да се скъсява . Може би не слагаш достатъчно на бритона

^blue_cat написа:

Не виждам логиката косата ти да расте, а бритона - не, даже да се скъсява . Може би не слагаш достатъчно на бритона
    +1!

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    ^blue_cat написа:

+1!
    да се скъсява омг
    иначе съм съгласна с казаното

Ila 6ti dam moito briton4e :P

Ila 6ti dam moito briton4e :P

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    не съм казала 4е се скъсява а просто расте мн по бавно

Внушаваш си То от мерак да ти порасне по-бързо бретона, какви ли не неща ти идват наум. Просто изкачай и сам ще си порасте. Ако смяташ, че няма ефект от водата, просто спри да я позлваш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Едвяа ли. По-скоро може да няма ефекет. Аз използвам хининова вода и честно казано косата ми стана по-твърда (попринцип е адски мека) и по-здрава. (:

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък съм чувала че от хининовата вода косата расте по-бързо но изтънява... Сестра ми ползва и не съм забелязала нито да е подобрила нито да е влошила състоянието на косата и... При всички случаи аз такива неща не бих ползвала. Колкото ти расте косата толкова.

И аз съм използвала Хининова вода и не останах доволна..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Slivnica

..

Аз използвам стимулант за коса и хининова вода... и има ефект... И мисля че е невъзможно хининовата вода да забавя растежа :
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Не ми се вярва да ти забавя растежа на косата.Аз вече от няколко месеца ползвам хининова вода и съм доволна.Даже преди месец се подстригвах,но имам чувството,че косата ми пак порасна за отрицателно време .

Град
    Велико Търново
    при всеки е различно.но дори да не помага за растежа на косата,действа благопрятно.
    Руса кукличка

Супер фен
    Град
    Варна
    На мен ми помага за растежа и затова я ползвам.. При мен лично отрицателен ефект няма.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    И аз съм използвала Хининова вода и не останах доволна..
    +1

На мен пък от тая хининова вода почна да ми излиза червеникъв цвят на косата, може да е от хинина ...
    The way you walk, the rhythm when you’re dancing
    Every inch of you spells out desire (desire)
    You’re such a rush the rush is never ending, now
    You got it
    You’re wow, wow, wow, wow
    You got it
    You’re wow, wow, wow, wow

Мега фен Аватара на mynichka
    аз сам използвала и расте сравнително бързо
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

В монента ползвам хининова вода от около месец и половина два и съм доволна Косата наистина ми порасна и то видимо,стана много мека,блестяща и красива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си