- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми поразително и бързо заприличва на курва!
Сестра ми е на 14 и си пада някаква кръстоска между ЕМО и чалка-фен!
Напоследък осещам, че е зела да курвее! Дали една доза бой ще свърши работа за курвалъка й?
П.П: Темата е сериозна, очаквам сериозни отговори!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Като я пребиеш едва ли ще се промени нещо ... а тая кръстоска между емо и чалга е ... само емото е достатъчно зле...вашите забелязват ли нещо?! ии по-добре и се навикай отколкото да я биеш..сестра ти е все пак
Edin perdah 6e i doide dobre![]()
Майка постоянно и говори да се облича като човек, баща ми му е през кура! А пък повечето от познатите ми, ми съобщават за разни нейни подвизи в дискотеките и на даскало! Тя до 20 годишна ако продължава така ще се наебе със цяла София!Първоначално написано от dreaml1nd_
опитай се да поговориш с нея
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
да...ем говори с нея ... повикай й малкоПървоначално написано от Love_Boy
ама ако я набиеш мисля, че може напук да продължи да го прай
Абе аз ако кажа на майка или на татко (Първоначално написано от dreaml1nd_
) те ще и хвърлят такъв пердах
![]()
![]()
![]()
!!!!!
Ама все пак ме прави за резил! "СЕСТРА ТИ Е КУРВА" в лицето, а зад гърба ми "СЕСТРА МУ СЕ ЕБЕ СЪС ВСЕКИ"!!!
Казвал съм и 2-3 пъти, че ме злепоставя и какво ми говорят хората! Второ:майка ми постоянно й говори да не се носи така, но тя не разбира от дума!Първоначално написано от sexy_baby11
Ако още въндъж някой ми каже ,че нещо е правила ще я хвана зая врата и директно у нас и казвам всичко на наште! Да я видим тогава!
Портиш я на вашите и един як пердах.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кажи на вашите,пък те си знаят работата вече...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
и аз така мисля.. с бой няма да стане ...Първоначално написано от eveto_xx
а между другото ти на колко си ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ама после ще каже че съм предател, че съм я изпял и други такива! Гадно е! Ама няма как!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ти го правиш за неийно доброПървоначално написано от Love_Boy
Но още е малка за да го осъзнае ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ще каже тя... пука ли ти? пред себе си знаеш, че си прав.. и така правиш добро за нея..ако се оправи някой ден ще ти е задължена
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Когато бях на 12,а тя на 9 веднъж ме хвана да онанирам и каза на наште и беше доста неудобно! Май е време да й върна жеста!Първоначално написано от eveto_xx
И това е така...Както казват "Зъб за чене, око - за две..."Първоначално написано от Love_Boy
Точно така!!Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе портя е и тва е!
Яд ме е защото се прибира към еди-два, а аз на найните години требваше да съм в нас към 11. Ходи със супер къси поли и оскъдни дрехи! От достоверен източник зная, че още миналата година се е ебала, а доста хора ми казват че свободно прави свирки!
Вече не зная на кое да вярвам и на кое не!
говори с нея и след това и покажи темата във форума,после пробвай с малко бой ,заплаши я с вашите (да се надяваме,че тя няма коз,т.е. "кажеш ли им нещо,аз ще им кажа..."ако нещо си се издънил,а тя го знае) и ако всичко това не помогне-я изпорти вече.
а можеш да и направиш номер с някой твой приятел.ще измислите нещо яко,на което да се върже и ... действате
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Това последното за номе с мой приятел не го разбрах. Можеш ли да ми го разясниш?Първоначално написано от BaBy_bS
Освен да се пробваш и ти с нея друг съвет не мога да ти дам![]()
Какво да пробвам бе извратеняк такъв! Шибаняк долен селски! Мама ти ебавам бе изрод! Педал такъв!Първоначално написано от DiTeraNNo
Ем момчето ти го каза... Може пък така да й налееш малко мозък
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
То май вие сте курви ама мъжки! Тав тема требва да бъде затворена!Първоначално написано от Тогаз че и ся