- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми поразително и бързо заприличва на курва!
:O хаха защо не пробваш да излизаш с неяпредполагам че няма да прави такива неща като си с нея.. не знам просто...
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
50 на 50 ми се струва честна тарифа...все пак ти е сестра...
Смачкай я от бой, да стане толко грозна, че да не я искат![]()
Моята сестра е копие на това което описваш(и тя е на 14)![]()
Принципно проблемите си решаваме със скандали,но ако се стигне до бой тя ме пребива,щот е по-силна.Непрекъснато се опитвам да налея малко мозък в русата и главица,но тя гледа от приятелките си и им подражава.Уви днешното поколението е такова,с бой на дали ще мине номера,аз лично смятам,че най-ефикасно е да я плаша с разни неща като например колко много боли първия път "все едно те режат... ъъъ" докато мога да я удържа в някъв страх,а не от любопитство да се хвърли в необмислени детски постъпки.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
ще и мине![]()
Абе Вие "тогаз" и другия , сте умствено изостанали бе...Дебилни...Айде спрете се,хората имат проблеми....Вие псшамихте всичко...![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Всъщност за това не се бях сетил! Аз разбира се не мога да я убедя че първият път ще я боли, но мога да й разкажа какви ли не истории за момчетата на които иска да направи свирки! Поне малко ще се вразуми предполагам! Аз и ти на найните године не бехме такива!Първоначално написано от EmILiA`
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ами като не ти звучи добре, ходи се прегледай..може и да ти зазвучи, не знам...Първоначално написано от Тогаз че и ся
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
и някакси трудна за изговаряне ... нова ли е ?!?[/quote]Първоначално написано от тогаз?
Аха, вдъхнови ме да я измисля...Ти си моята муза ^^
Леко клингонски диалект вкарва.[/quote]Първоначално написано от Тогаз че и ся
На мен ми бие към северняшки диалект, защо ли...
Мене ме кефи думата...малко си връзвам езика на възел до като я произнеса, но карай
Иначе по темата : Заключи сестра си вкъщи докато измислиш нещо по-добро....
П.П. "Заключи" имам предвид нещо като домашен арест...все ще помогне.
Абе лайняри, осрахте ми темата!
Това намек за майка ми ли беше? Ще успееш в живота ако намериш начин да се шегуваш още по-тънко!Първоначално написано от Тогаз че и ся
По-горе има само драсканици на някакви идиоти!!Първоначално написано от тогаз?
Всъщност няма "мъдри мъдреци", а само мъдреци!
И проблемът не се крие в корена, а в обкръжаващата среда!
Не им се връзвай, не им прави този кеф...Айде лекаПървоначално написано от Love_Boy
![]()
Всъщност моя умствен капацитет далеч надвишава твоя съдейки по предположението ти, че не мога да съставя една смислена фраза!Първоначално написано от тогаз?
Ти на 12 години ли си или на 13?Първоначално написано от тогаз?
Римата отнесе твойта смислена фраза като куцо пиле домат![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Къде виждаш рима?Първоначално написано от blood_dodo
Ще си позволя да перифразирам едно велико българско стихотворение:Първоначално написано от Тогаз че и ся
"-Грабвайте вибратора - някой се изкряска,
и хуйовете мъртви хвръкнаха завчаска!"
Толкова си поет колкото и аз!
Римата е метафораСтава въпрос за човека с когото спориш... безрезултатно.
И все пак какво реши да правиш със сестра си?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Как може да сравняваш ВАПЦАРОВ със собствената си простотия? Че и Ботев....![]()
Дори не можеш да се сетиш кое е оригиналното стихотворение!Първоначално написано от тогаз?
До кой клас си учил?
Ти явно си българин (?) от ромски произход! Интегрирай се бе човек! Интегрирай се! Оригиналното стихотворение е "Шти еба путката майна мангал мръсен" от Дав Сапунов Мангасарян!Първоначално написано от тогаз?