- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми поразително и бързо заприличва на курва!
Е поне Love_Boy доказа че е по-идиот от опонента си...ти малко патриотична гордост нямаш ли бе? Ще се гаври с българските автори....![]()
Поне признаваш, че опонента ми наистина е идиот, макар според тебе по-малък от мен!Първоначално написано от DiTeraNNo
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Е то му личи от самолет....ама и ти не изоставашНямаш ли достойнство бре?
Оти коню у ряката... Сега е времето някой да спомене че е гей и сичко си идва на мястото
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Всъщност извадката е от "Опълченците на Шипка" чиито аътор не е Вапцаров, а Вазов!Първоначално написано от Тогаз че и ся
Ама гей или педера*? Дето имаше една тема наоколо....парите ли ни трябватПървоначално написано от blood_dodo
![]()
НЕ! Искай помощ от публиката!Първоначално написано от тогаз?
Имах предвид някой от пишещите да каже че е гей* и туршията е готова...
*хем да го пребием, че ги мразим тея, хем и пари ще вземем![]()
Greets
гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей, гей x(n)
Greets
Хайде сега! Ами толерантността какво я правим? Всъщност заеби, дай да приберем кеша.Първоначално написано от blood_dodo
Аз ще вдигна...ало отговор ЗМЪ е, той гласи....пиийп-пииийп (връзката прекъсва )
Опитай с добро.Ако не стане я натупай - не и позволявай да пропада.
Ами ако някой е педерас, а не гей? Парите отиват на кино!
emiii az imam re6enie za tebe p1rvo porti6 sestra ti i va6ti re6avat problema, p1k ti spukva6 tova pederas4e (4alga-emo-to) razbirase ako moje6 de ..![]()
![]()
(ritni go edin p1t ot mene )
Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна
az ti predlagam purvo s dobro da i obqsnish kak se oblichat i durjat normalnite hora...puk ako ne razbere prosto kaji na vashte che se pritesnqvash za neq...i ne ti e priatno durjanieto i...te shte ti dadat suvet puk i moje da natupat sestrata![]()
нема да и мине .Първоначално написано от buns_
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
кво педерастче бе ти темата чете ли я От кога момичетата са педераси и по-лошото е че слуша чалга, отколкото да е емо момичето, но Емо с къса пола това е гавра ...Първоначално написано от NimfomaN
![]()
Я дай пик на сестра ти и кажи как се казва ...
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Абе слагате й един вечерен час, примерно 10.
Да си купува дрехи само с майка ти.
Забранявате й да си слага много грим
И й ограничавате парите.
Моя съвет е - тегли й един як пердах, ама много як! После иди кажи на баща си и той да й тегли една гора бой. Та после поне няма да те е яд, че не си направил всичко възмобжно. Щото според мен такива дрисли от приказка не отбират...
Ама ти не се шашкй, то това си е масово явление и сигурно се предава по въздушно-капков път, защото курвалъка вече стана мода...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Имам чувството, чер ти и Дрогираната се надпреварвате в пускането на теми с цел възмущение![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хубаво е, че поне още хора, които тия теми ги възмущават...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
начи пич тва сестрите са такиа животни че колкото повече бой ядът толкова повече носят на бой затва аз ща посъветвам ако има комп дърпай кабелите на харда или извади рамта, поне няма да работи. след тва един як бой и я пращаш да спи, със сигурност ще се повтори всичко тогаз я портиш на ваще за всичко, даже може да доведеш хора за доказателство (OMG нз кво ще стане ако го направиш) ваще да я спукат от бой. Тря да има и ограничения от към пари, свободно време и други такива.
Изхвърли и гримовете и другите глупости
Нормално е на тази възраст(14) да им се искат на тинейджърите различни неща.Един вид да опитат от непознатото и забраненото.Смятам това,че е започнала да се променя,за нещо съвсем нормално.Сега е в такава възраст.Не можеш да я спреш.Ще видиш как един ден ще осъзнае,когато е пораснала достатъчно и ще започни да осъзнава грешките,които е допуснала и ще се поучава от това.Не се притеснявай за нея.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
според мен с бой нещата няма да се оправят, ако не сте я били досега е много лошо да се започне сега, защото всичко ще помни и нещата се връщат едва ли ще ви прости ,каквато и да е все пак е човешко същество просто ограничете приятелската среда от там идва всичко и по-строго я дръжте така вечерен час може Не я бийте ... по-лошо ще стане