.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Нормално е на тази възраст(14) да им се искат на тинейджърите различни неща.Един вид да опитат от непознатото и забраненото.Смятам това,че е започнала да се променя,за нещо съвсем нормално.Сега е в такава възраст.Не можеш да я спреш.Ще видиш как един ден ще осъзнае,когато е пораснала достатъчно и ще започни да осъзнава грешките,които е допуснала и ще се поучава от това.Не се притеснявай за нея.
    Напълно съм съгласна. По- добре вземи си поговори с нея като брат с сестра. Обясни й някои неа от живота. Все пак на тази възраст момичетата и момчетата най- много търсят промени и различни неща. Но- най страшното от всичко е да не надуе корема, да лепне някоя болест или да започне с някакви тревички и после да премине към по- силничкото.. Поговори си с нея.

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Nabii q . Dano pone ot boi razbere kato ne ot prikazki....
    +1 boi da se znai koi, koi e v kyshtata..
    pak i ot 14 godishna... malko i e rano za takiwa izpulneniq po dobre
    da q kajesh na vashite i te da reshat kak da postupqt vse pak sa i
    roditeli i trqbva da znaqt kakwo prawi "14 godishnata im playgirl"
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Град
    в мазето ;dd

По-добре кажи на вашите,за нейно добро е.Успех

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от alksndr
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Nabii q . Dano pone ot boi razbere kato ne ot prikazki....
    +1 boi da se znai koi, koi e v kyshtata..
    pak i ot 14 godishna... malko i e rano za takiwa izpulneniq po dobre
    da q kajesh na vashite i te da reshat kak da postupqt vse pak sa i
    roditeli i trqbva da znaqt kakwo prawi "14 godishnata im playgirl"
    +1 Секс, бой и српска музика! хахаха Ще и шибна един шамар обаче като сме навън за да видят всички, да я злепоставя демек!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Кажи на родителите, докато не е станало късно и да направи някоя беля.

Голям фен Аватара на go71n
    БОИ САМО ГРЪНЦИ НЕ ОПРАВЯ ... даи яко и само РЕСПЕКТ
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би ще е по-добре да поговориш първо сериозно с нея, а ако това не помогне ........
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

i samo gledai da ne propushi ili propie ... shotyyy kyrval1ka e do wreme , pieneto do groB :P i p.p. - problema ne e w twa 4e dewoikata e na 14 i 4e q izbiwat horrmoni i a - y ... problema e w tva 4e dewoikata e prosta !

С виканици и бой няма да стане. С майка ти постъпете по-хитро: нека й спре малко джобните да видим на кви дискотеки ще ходи. Да ходи на пазар за дрехи единствено с майка си и да се научи как се купуват дрехи, пък да видим дали ше има отново дълкбоки деколтета и поли до кръста. Некви такива мизерии й напрайте и щом осъзнае в кво кофти положение да се надяваме че ши са опрай поне малко.
    пп: и аз съм против боя , но понякога се налага, тей де ако нищо не стане лепни й 1 шамар за цвят
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    In every step and dance...
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    С виканици и бой няма да стане. С майка ти постъпете по-хитро: нека й спре малко джобните да видим на кви дискотеки ще ходи. Да ходи на пазар за дрехи единствено с майка си и да се научи как се купуват дрехи, пък да видим дали ше има отново дълкбоки деколтета и поли до кръста. Некви такива мизерии й напрайте и щом осъзнае в кво кофти положение да се надяваме че ши са опрай поне малко.
    пп: и аз съм против боя , но понякога се налага, тей де ако нищо не стане лепни й 1 шамар за цвят
    + 1
    И аз мисля, че с БОЙ няма да стане.Развикай й се едно хубаво и й дай да разбере, че си съсипва живота и един ден жестоко ще съжалява.Обясни й това онова...И ако пак се дърпа й удари 1 шамар, но не бой.Против това съм.Плюс това не го прави пред всички.С цел да я злепоставиш - тя ще започне сега НАРОЧНО да те злепоставя и разни такива.Това трябва да е само между вас...да се замисли малко.Кажи й че така не ти е приятно...а накрая може да добавиш "...а ако мама и татко разберат...." и до там.Да видим какво ще прави после... [/i]

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    tova e dne6nata epidemiq po pove4eto momi4eta
    kombinaciq mejdu emo kartinki i 4alga
    krustostka mejdu prostitutka i kifla

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Боят няма да помогне,напротив може да влуши нещата...Това със шамара пред хора,също е много тъпо...единственото,което можеш да постигнеш е да те намрази...и да не й пука от теб...Да я кажеш на вашите...винаги може да се измъкне,че това са злобни слухове...Всъщност ти ,напълно ли си обеден,че нещата които се говорят за нея са истина...?
    Опитай се да поговориш с нея,като голям човек...обясни и,че това което прави не й подхожда нито на възрастта нито на нивото...Опитай се да разбереш,кой я дърпа на долу и от кой се влияе толкова много...Но бъди мил...,без обиди...накарай я с думи да се замисли...,ако сестра ти е умно момиче ще се осъзнае...Ако не ще се осъзнае като стане на 20...,но тогава ще е прекалено късно....,миналото с гумичка неможе да се изтрие,а да се срамуваш от миналото си е тежък товар...
    Пожелавам ти успех,но бъди внимателен и без агресия,в тази възраст...агресията определено няма да даде никакъв резултат![/list]
    A qui

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    i samo gledai da ne propushi ili propie ... shotyyy kyrval1ka e do wreme , pieneto do groB :P i p.p. - problema ne e w twa 4e dewoikata e na 14 i 4e q izbiwat horrmoni i a - y ... problema e w tva 4e dewoikata e prosta !
    Това е лошото - че пие и пуши! Майка ми се прави, че не знае дето пуши и не казва на татко, а ако той разбере, че сестра ми пуши ще я навре от там дето е излязла!
    Преди седмица един дето го само съм го виждал ми каза, че се е напила в една дискотека (няма да кажа коя) и че е правила свирки на някакъв и за това пуснах тая тема! Абе като си помисля мене какво ме интересува, ама ако лепне нещо щото зная какво мнение има за кондомите, та като лепне нещо не зная какво ще правил у нас! Тя сигурно ще се изнесе да живее у баба понеже баща ми ще й счупи русата главица от бой!

Повече от фен Аватара на LDto
    sss boi nishto ne se postiga govori s neq obesni i ili deba mama mu stara kaji da e prekrita to diskotekata q e razvali sorry ama to ot tam se po4va kaji na vashte malko da q nakajat ako znaqt kakvo zna4i dumata nakazanie
    pone moita maika mi e kazvala 4e s boi nishto ne se postiga
    govori s neq mislq 4e e umno momi4e i shte razbere se pak ne e redno tva neshto ili po skrishym ili da se spee vqrno hormona ni treeese vsi4ki ama malko stop nqma da e zle za nikoi ako ne gresha

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами и моята братовчедка е същата,само че е на 15...Всъщност от консервативни родители най-много се пати .А разбрах,че баща ти е точно такъв...И един родител стига всъщност.Ако бях на твое място нямаше да я бия,направо щях да кажа на родителите.Все пак най-лошото е те да разберат последни!Когато е най-късно...Не е хубаво да й викаш,когато си говорите по тази тема.Така само ще я озлобиш още повече.

Трябва да я накажат и когато почне училище единствения й маршрут е от даскало и обратно у вас.Да си вдигне успеха,защото когато умът й е ангажиран с нещо много по-различно от секс,може да се промени в добрия смисъл...Хубаво е цялото семейство да се съберете и да говорите за това.тя трябва да прояви респект и да започне да уважава родителите си,както и теб!Защото такива действия ясно показват колко я интересува семейството.
    Нека да си слуша чалга,да се облича като емо(по принцип мразя емота и чалгари),но все пак това е част от личното й пространство.По-важното е тя да разбере,че докато яде хляба на родителите си(или ако замине при баба си,то пак е същото...),ще се научи да живее по тяхните правила.Много сте я разпуснали...

Аз също съм на 14,но никога не бих си позволила да правя свирки в дискотека или нещо подобно.Според мен незнанието на родителите е довело до такъв проблем.Когато нямат представа както прави дъщеря им,а я пускат на дискотека и т.н. те сами са си виновни.Всичко е до възпитание.Едно уважаващо себе си момиче,не би си позволило да се държи по такъв долен начин!

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами и моята братовчедка е същата,само че е на 15...Всъщност от консервативни родители най-много се пати .А разбрах,че баща ти е точно такъв...И един родител стига всъщност.Ако бях на твое място нямаше да я бия,направо щях да кажа на родителите.Все пак най-лошото е те да разберат последни!Когато е най-късно...Не е хубаво да й викаш,когато си говорите по тази тема.Така само ще я озлобиш още повече.

Трябва да я накажат и когато почне училище единствения й маршрут е от даскало и обратно у вас.Да си вдигне успеха,защото когато умът й е ангажиран с нещо много по-различно от секс,може да се промени в добрия смисъл...Хубаво е цялото семейство да се съберете и да говорите за това.тя трябва да прояви респект и да започне да уважава родителите си,както и теб!Защото такива действия ясно показват колко я интересува семейството.
    Нека да си слуша чалга,да се облича като емо(по принцип мразя емота и чалгари),но все пак това е част от личното й пространство.По-важното е тя да разбере,че докато яде хляба на родителите си(или ако замине при баба си,то пак е същото...),ще се научи да живее по тяхните правила.Много сте я разпуснали...

Аз също съм на 14,но никога не бих си позволила да правя свирки в дискотека или нещо подобно.Според мен незнанието на родителите е довело до такъв проблем.Когато нямат представа както прави дъщеря им,а я пускат на дискотека и т.н. те сами са си виновни.Всичко е до възпитание.Едно уважаващо себе си момиче,не би си позволило да се държи по такъв долен начин!
    Тук си права! Родителите трябва много дискретно да я държат под контрол така както го упражняваха над мен. Аз винаги бях по-голям и опирах пешкира, така да се каже. Не, че имам някакви комплексарски лоши чувства към нея, преди године ненавиждах родителите си за различното отношение към нас, но сега съм им благодарен за дето ме възпитаха правилно. Тя винаги е била глезена и галена с перо и заради това се е развила като лигла. Иска всичко да е на найната и тропа с крак когато някой и каже нещо.
    По принцип не ме интересува много много какво прави. Мисля, че всеки един има правото да живее по собствените си правила, но тя е подложена на риск да лепне някоя сериозна венерическа болест за което ще съжелява през целият си живот (който ако не гратък ще биде болезнен). Освен това постоянно ме злепоставя с истъпленията си с момчетата.

казваш на ваще и те решамат проблема

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    s boi nishto nqma da stane,nai-mnogo da po4ne da pravi na inat i da se ozlobi,kaji na vashte te da govorqt purvo s neq obqsni im kak stoqt neshtata
    govori i ti s neq kaji i kak govorqt za neq(edva li nqma da znae ama kak da e )az sum na 18 brat mi e na 25 i az ako pravq kato sestra ti sigurno shte me ubie
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Понякога решението на родителите е прибързано и не на място,заради шока,който ще преживеят.За това е по-добре да се проведат няколко разговора на тази тема.Да се разбере дали поне е заопзната с предпазните мерки и всичко останало.

Град
    Някъде на юг!
    Понякога решението на родителите е прибързано и не на място,за това е по-добре да се проведат няколко разговора на тази тема.Да се разбере дали поне е заопзната с предпазните мерки и всичко останало.
    Да прави каквото иска, но с презерватив и без никой да разбере защото...

$^#$&! (името ми) сестра му е курва!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Понякога решението на родителите е прибързано и не на място,за това е по-добре да се проведат няколко разговора на тази тема.Да се разбере дали поне е заопзната с предпазните мерки и всичко останало.
    Да прави каквото иска, но с презерватив и без никой да разбере защото...

$^#$&! (името ми) сестра му е курва!
    А ти от къде си сигурен какво знае и какво не,като не си говорил с нея по тази тема???Просто се успокой.Казах ти какво е добре да направиш.Ако накрая нищо не стане просро предтани да й обръщаш внимание...Тя накрая ще се осъзнае,но по-добре да е по-рано.

horata koito sa trugnali po toq put mnogo trudno se osuznavat(da ne kaja nikoga)za moite 18 godini sum se nagledala na takiva kato sestra ti trqbva da opitash vsi4ki vuzmojni varianti
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    horata koito sa trugnali po toq put mnogo trudno se osuznavat(da ne kaja nikoga)za moite 18 godini sum se nagledala na takiva kato sestra ti trqbva da opitash vsi4ki vuzmojni varianti
    Искаш ли ти да дойдеш да поговориш с нея?

edva li tochno men shte poslusha...a roditelite ti samo za drehite li i kazvat ne znaqt li che se durji taka navun ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си