- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми поразително и бързо заприличва на курва!
^^^Ами явно не,щом продължава.Поне ако споделяше щеше да е по-добре,ама и това сигурно не прави.
Само майки й натяква от време на време да се облича като човек, но по принцип още от малка и задоволяват всяко желание!Първоначално написано от g1rl4eto_
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
zna4i e razglezena ujas ...mnogo gaden problem imash s taq tvoita setra
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
napulno si prava g1rl4eto_ baq gaden problem ama za hora trugnali po toq put nqma opraviqПървоначално написано от g1rl4eto_
Абе боя може да оправи всеки! Ама аз ще каже на баща ми всичко и да я видим тогава!Първоначално написано от kika_19
sega kato se zamislq na momi4e moje da vuzdeistva pove4e no neznam to si e do 4ovek, ti si prav purvo nai-dobre na bashta ti i uspeh !
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Еми още утре му казвам всичко и на него и на майка и готово!Първоначално написано от g1rl4eto_
Първоначално написано от Love_Boy
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали теб няма да те ебе цяла София. Остави я!!! Всеки прави каквото поиска. Щом е поела по този път, да си го върви!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
i dai sloji6 katinar na puteto ni6to nqma da postigne6taka 4e ..
![]()
dreaml1nd_ написа:
Love_Boy написа:
dreaml1nd_ написа:
Като я пребиеш едва ли ще се промени нещо ... а тая кръстоска между емо и чалга е ... само емото е достатъчно ... вашите забелязват ли нещо?! ии по-добре и се навикай отколкото да я биеш..сестра ти е все пак
Майка постоянно и говори да се облича като човек, баща ми му е през кура! А пък повечето от познатите ми, ми съобщават за разни нейни подвизи в дискотеките и на даскало! Тя до 20 годишна ако продължава така ще се наебе със цяла София!
да...ем говори с нея ... повикай й малко
ама ако я набиеш мисля, че може напук да продължи да го прай
napylno sym syglasna....![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Няма да помогне боя.. човек реши ли нещо.. край, ако не разбира от дума, трудно би и повлиял, интересувай се повече от обкръжението и.. мисля, че от там идва проблема.
Аwe изпуснали сте я вече..всичко е въпрос на възпитаниеостави я да си троши главата..тя накрая сама ще разбере защо не тряа да става така но ще е твърде късно-знам го от личен опит
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Първоначално написано от Love_Boy
da ! napulno seriozna sym 1 zdrav boi i malko 6 q stegne6 v izlizanoiqta i tei
ако е решила, 4е иска да е такава, нито бой, нито ти, нито родителите, нито разговорите могат да помогнат! ясно е, 4е нейната среда, неините ''приятелки'' са такива и тя иска да е като тях, да е 'гъзарка'. щом казваш, 4е те е страх да не лепне някоя болест, седни с нея спокойно и й обясни, 4е щом е ре6ила да е такава, няма как да я спре6, но й кажи поне да се пази, ако прави секс, обясни й за последствията,които може да си навле4е, за болестите и т.н... а за тва, 4е хората казват, 4е ''сестрата на еди кой си е курва'', нищо не може6 да направи6, о4евидно на нея й харесва да я имат за курва пък и говорят така за нея, не за теб, нали? щом ваще веднъж са я изпуснали и е тръгнала по тоя път, няма на4ин да се оправи, освен ако сама не го поиска, а това може да стане само с времето ...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ами седни с нея и й дай 2-3 съвета как да се държи как да се облича и такива неща , ама спокойно говорете не да и се звериш и да й крещиш, щот вероятността да те послуша е по-голама ако й говориш спокойно. А вече ако не става с добро почвай с лошо, не я оставяй да пропада щом е на 14 години и се ебе толкова...можеш да и хвърлиш 1 бой, а ако и това не подейства портиш я и ваще да се оправят, защото ти ще си опитал вече всички начини да й налееш малко ъкъл с тикфата й
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Az sum na 14, no ne smqtam 4e 4ovek na moite godini bi trqbvalo da se ebe...
Spored men e po- dobre da sedne6 i da pogovori6 s sestra ti. Ako ne stane, kaji na va6te!
Noooo imam golemi sumneniq za neq, 4e 6te se opravi . mravkata ne moje da stane slon i slonut ne moje da stane mravka!
vsi4ki ot foruma kazvat, 4e tova e ot hormona, no az ne sum NAPULNO suglasna s tqh, za6toto horata se razvivat kato li4nosti to4no na tezi godini: ot 12 do 25 godi6na vuzrast... Ne znam kakvo moje6 da napravi6 za sestra ti . UBEDENA sum , 4e q obi4a6, no spored men ne ti si vinoven, a roditelite vi , 4e sa q izpusnali... Sujalqvam, ne iskam da te obezkurajavam, noooooooo veroqtnostta e malka da se opravi,NO vse pak q ima![]()
USPEH!!!!
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
По-добре не я бий,защото ще каже на ваште и после ти ще си виновен.
според мене няма да иска да говорите.
не винаги средата е виновна за тва каква е.Аз съм на 15 и мойте приятели (не всички,но повечето) са правили секс.Все някога ще и дойде акъл и ще съжелява
НиКоГа НяМа Да Се ПрЕдАвАм,ДоРи СаМа Да ОсТаВаМ [!] с МоМчЕнЦа Ще Се ЗаИгРаВаМ,пОсЛе НаГлО щЕ гИ зА*БаВаМ [!] Не Ми ТрЯбВаТ гАзАрИ иЛи ИдЕаЛи Те Са СаМо За НеКвИ п***и зАсПаЛи[!][!][!]
Айде казвай на баща ти,за да го оправи това момиче![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
мм то всеки вече е "иму" & чалгар + курва.. тряя и нещо повече от бой.. може би счупен врат ?![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Счупи и носа бе.. ш забрай за курволъка, па и ние момците нема да я заглеждаме![]()
![]()
![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
Такааа...... значи събираш пичовете от квартала... пресрещате компанията на сестра ти и самата ТЯ... и почвате да ги е*авате и да ги Убиждате и да ги биете .... и им казвате че тва ще продължава докат не спрат да се носят като емо-кифли-чалгаджики и може също да говориш с ваще за вечерният и час не е нужно да я портиш веднага... ми пурво говориш с ваще за вечерния и час... за времето на компа.... за дрехите.... защо само със сАвети стог контрол и НЕМСКО ВЪЗПИТАНИЕ !![]()
С немско възпитание няма да стане![]()
Нужно е спартанско![]()
Човек кажи най-накрая на баща ти да я ограничат отвсякъде!
Между другото аз сега съм на почти 15 и родителите ми от малък много ме стягат но сега съм им благодарен, защото добре са ме възпитали за разлика от повечето авери, особено тези от квартала които почти всички пушат...
Нито пуша нито пия нещо освен бира![]()
Просто мнпого сте я изтървали трябва контрол![]()
Ne pushish,ne piesh....oshte li ima takiva?Първоначално написано от vaseto0o
xaxa xaxaxhah![]()
Намерил кой да раздава правосъдие - МУХЛЬО МУХЛЕВ .Щял да е бие.Като толкова добре решаваш проблемите земи НА*ЕБИ сестра си поне да спре.
![]()
![]()