.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    С немско възпитание няма да стане
    Нужно е спартанско
    Човек кажи най-накрая на баща ти да я ограничат отвсякъде!
    Между другото аз сега съм на почти 15 и родителите ми от малък много ме стягат но сега съм им благодарен, защото добре са ме възпитали за разлика от повечето авери, особено тези от квартала които почти всички пушат...
    Нито пуша нито пия нещо освен бира
    Просто мнпого сте я изтървали трябва контрол
    e kvo puk men puk sa me razglezili kat kopele ama sa sum basi pi4kata ne pusha ne piq ne pravq bezrazboren keks imam dobri belejki i sum perfektna

Цитирай Първоначално написано от Electron.
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    С немско възпитание няма да стане
    Нужно е спартанско
    Човек кажи най-накрая на баща ти да я ограничат отвсякъде!
    Между другото аз сега съм на почти 15 и родителите ми от малък много ме стягат но сега съм им благодарен, защото добре са ме възпитали за разлика от повечето авери, особено тези от квартала които почти всички пушат...
    Нито пуша нито пия нещо освен бира
    Просто мнпого сте я изтървали трябва контрол
    e kvo puk men puk sa me razglezili kat kopele ama sa sum basi pi4kata ne pusha ne piq ne pravq bezrazboren keks imam dobri belejki i sum perfektna
    никой не е перфектен .. и как може да си разглезен като "копеле" това не го разбрах ?
    аз съм перфектна честно само дет от морето ми излезе афта на устната ама ще мине еми имах предвид че кат малка квот поискам са ми го давали не са ме спирали от нищо и така
    под копеле имах предвид като идиот

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами изхвърлете й курвенските дрехи и и купете монахински и гримовете също в коша...Вариант е също да я изпортиш...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Долината На Идиотщината
    Ми боя не знам дали ще помогне много,може би ще я ядосаш и ще прави всичко напук така че няма смисъл,седнете и си поговори с нея...

ха само дето ти сам казваш .."излага ме"
    значи проблема не е че съсипва себе си и ебати то още е детство ... а тва че те излага така ли

Град
    Варна
    Няма да я промениш с бой...няма да стане и със приказки....не можеш да я спреш уверявам те......хм..чудя се след 2-3 години аз какво ще прая с моята сестра....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ехоо мамооо, татее, тука ли сте? Само ти ли забелязваш това? Не е решението в наказание или бой. Трябва да се седне и да се поговори с нея като на голям човек. Виж с кого излиза, какво правят... Товарете я с отговорности за да няма много време за курвеене...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

И да говоричс нея, тя няма да те чуе изобщо и да я набиеш нищо няма да постигнеш, ами най-добре кайи на ваще да я ограничат какво е това нещо да се прибира толкова късно и по точно какви са тези родители които го позволяват...незнам моите ли са по консервативни..но както и да е просто трябва повече ограничения но то няма за кога те ве4е са я оттървали така и ще си отиде..сори пич ама курвичка 6те си остане късно е да го промениш.Поне аз така мисля.

Наложете и някакъв вечерен час .. примерно 7-8 часа! ...
    Като закъснее, няма джобни, няма компютър .... Нека да ходи на пазар само с майка ви - а ония дрехи ги махнете ... променете изцяло гардероба и .... Махнете гримовете, оставете гланцове и тн ... по леките неща. Да видим без пари как ще си копува дрешките
    Ако все пак си е купила нещо и го зимате ... Ти я понаглеждай къде ходи с кои ходи и какво прави... Телефона и го оставете, да може да се свързвате с нея, дръжте я изкъсо ... И ако е на ваучер не и го зареждайте да видим как ще се обажда!

sexy_baby_originale написа:
    Нормално е на тази възраст(14) да им се искат на тинейджърите различни неща.Един вид да опитат от непознатото и забраненото.Смятам това,че е започнала да се променя,за нещо съвсем нормално.Сега е в такава възраст.Не можеш да я спреш.Ще видиш как един ден ще осъзнае,когато е пораснала достатъчно и ще започни да осъзнава грешките,които е допуснала и ще се поучава от това.Не се притеснявай за нея.

По тази логика ... докато мине през този етап , ще е болна от СПИН !

Тай че по-добре й наложете вечерен час и й спрете джобните,а ти я наглеждай кво прави и с кой и така ... Ще се осъзнае

леле горката ти сестра ше й се стъжни живота..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

На мястото на родителите ти:
    Бих и сложи лвечерен час 9-10
    бих и зел хубавия телефон (ако има такъва) и бих и дал някф скапан колкото да може да се обажда и да е на ваучер (като наказание)
    Всички дрехи в коша!
    Почти никви джобни и на пазара с майка ти!

А на тво място бих я офъкал 0 номер, така поне никой няма да иска да я чука

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    опитай се да поговориш с нея
    Казвал съм и 2-3 пъти, че ме злепоставя и какво ми говорят хората! Второ:майка ми постоянно й говори да не се носи така, но тя не разбира от дума!

Ако още въндъж някой ми каже ,че нещо е правила ще я хвана зая врата и директно у нас и казвам всичко на наште! Да я видим тогава!
    шматко.. земи набий тез дето я ебат първо да я стресниш
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

mili4ak s boi ni6to nqma da postigne6!i kfo 6te i hvurlqt va6te edin boi ama nqma da se svur6i s tova.Po-dobre pogovori s neq

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Не пишете в темата пича е сложил друга и там казва че я е издал и сая пребили и сега съжелява

just f**k y0u !?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си