- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ще реагираш?
Как ще реагирате и какво ще кажете,ако гаджето ви каже,че си е прекарало деня по-хубаво без вас,а е бил в компанията на приятели?
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
О ужас.
ба ли го, кат стане ше мислим на момента
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ааааа верно е мн гадно![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
По принцип няма да ми стане много хубаво но може и да си има причина.Точно в този ден може да се е нуждаела от приятелите си...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
+1Първоначално написано от BlindedAngel
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
говорим за момчеПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Ем гадно ше е да,ама сега кфо да се прай не мое па само с мен да му е яко
Ако ми каже ,че е прекарал деня си много хубаво с приятели няма да му се разсърдя .Но ако ми каже ,че го е прекарал по - хубаво без мен просто... ще му надуя главата![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
И що да е гадно?Аз лично винаги съм предпочитала приятелите си пред гаджето![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ако приятелката ми каже такова нещо няма да е ей така, а защото иска да ми покаже какво има за поправяне във нашата връзна! Няма да иска да ме нарани! Аз така го виждам!Първоначално написано от InFaTuAtEd
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
еми като стане ще видя на място![]()
![]()
![]()
еми човек има нужда да е с приятелите си също
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Момчетата не се нуждаят от приятели ли?Първоначално написано от InFaTuAtEd
ще му мисля на момента,но едва ли ще почна да се тръшкам ама защо ама за какво ама как бля бля ... no more drama
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
абе кофти е.но какво да се прави като предпочита приятелите си да си седи с тях![]()
sys sigurnost nqma se radvam,normalno bih priela ako si e prekaral dobre s priqtelite ,ama ako kaje ''bez teb'' ve4e 6a se zamislq ... ili ti podskazva 4e trq da opravite nqkoi ne6ta vyv vryzkata vi i ti go kazva z ada znaee6 i da se staree6 pove4e da si izkarvate dobre zaedno,ili si e namek 4e ve4e ne si mu interesna i si predpo4ita pr tva trq ti sama da useti6
ina4e az sigurno 1-vo bih se obidila malko,i moje bi bih si izprosila sledva6tiq pat da ida s nego i pr da vida koe mu e po qkoto
ako ne smqta6 4e tva zastra6qva vryzkata vi nqma kvo da se pritesnqva6 ostavigo si izkarva dobre
ama pyk postavi se na negovo mqsto.. ti ne si li izkarva6 po qko s tvoite priqteli ...? tva ne zna4i 4e s teb ne mu e dobre... prosto s pr e mn po zabavno i nai ve4e svobodno
ot kolko vreme ste zaedno i na kolko ste.. 4e mi stana interesno![]()
Shte go pitam shto ne prai s*x sus Priqtelite si togaa i shte mu biq duzpata!!!![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
определено няма да се почувам добре особенно ако ми каже , че е прекарал по добре без мен направо сигорно ще откача,едно е да е прекарал добре с приятели друго без мен сигорно ще го зарежа и после ще усмисля нещата и ще ми е кофти![]()
tova ne bi stanalo...no i dori da stane sled nqkolko godini..ne bi mi stanalo mnogo dobre..![]()
Ще извадя кламер от портфейла си и ще я убия...бавно. Ако трябва да съм сериозен бих казал "Ами добре, явно с тях ти е по-хубаво, искам да си щастлива, затова те оставям с тях"
Ще се почувствам с изтекъл срок на годност..
Awesome strange..
Ще му кажа като иска нещо, да го иска от приятелите си![]()
ее като си имаш гадже означава че не трябва да излизаш с приятели ли![]()
ок ще си седя с него по 24 часа
![]()