- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Реакциите на родителите?!
Няма кво да мислиш направо му казвай![]()
P.S Искам и аз да дойда на тая среща.Имам камери ,мога снимачен екип да доведа и Спешните телефони са ми запаметени за бързо набиране.![]()
Какви са тия срещи на родителите ви?! Вие да не се жените!?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Майка ми знаеше предварително,когато ми беше първият път...Ами как да реагира, подкрепи ме...Няма против...А определено и родителите на приятеля ми нямат против( на 21 е
) Много ме обичат,за тях съм кукличка
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз...само не разбирам защо ходите да се обяснявате на родителите си "Мамо, днес правих секс за първи път", "Тате, вече не съм девствен."![]()
Това ми се струва доста лично и притеснително да го споделям с наш'те. Още повече, че след първия ми път се чувствах така все едно всички знаят.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами аз лично съм много близка с майка ми, единствената ми приятелка е тя.Не е ли по-добре на нея да споделя, отколкото на някоя кукувица,която после да раздрънка на всички.0Пък и майка ми може да ми даде адекватен съвет, и никога няма да ме предаде, докато коя приятелка ще направи същото...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Майка ми се досети сама и никога не ми е казвала нищо...,но като реших да споделя на баща ми че имам връзка от повече от година и половина...и като се досети,че сме интимни - не ми говори 4 месеца...Ама после му мина![]()
Обаче за вашата възраст...незнам дали ще останат очаровани...А каква е причината родителите ви да се срещат и вие да присъствате?
A qui
Ами кажи му ако те пита първи май ще е по добре от "тати, тати амиии вече спах с приателката си"
Голям размер на картинката! /machoka/
Много правилно!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
Още преди да правя секс майка ми беше набарала презервативите ми и ме беше попитала дали вече не съм невинен.Аз и викам, че още не съм правил секс и, че съм си ги купил за всеки случай. И тя тогава ми изнесе една лекция надълго и нашироко, че това не било детска игра и т.н. Повече не сме говорили затова. Сигурно си мисли, че още съм невинен
![]()
![]()
![]()
ам най-добре е да им кажите, когато тя забременее иначе няма смисъл тях ко ги друса, да напраите детето тогава казвайте...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реакцията на родителите на момичето едва ли ще е добра,все пак тя е на 14-това е все едно да отида при нашите и да има кажа,че съм правила секс.Оххх на къде върви моето поколение![]()
![]()
никога не бих тръгнала да правя секс на тази възраст...ще дочакам поне 16,преди това според мен не е нормално!
![]()
И хич ли не ти се прави?Първоначално написано от lia_k
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
pfff prostakvseki go pravi kogato e gotov,malki sa sex...ako tq spi s vseki svoi priqtel dokato se omuji 6te stane kato izpolzvana prevrazka... pravi go kogato e gotova...Uf 4e si prost idi si kupi akal v prekomereni koli4estva
![]()
за теб е нормално една 13-14 годишна пикла да се е ебала с над 347192362718321321 момчета?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Cruel Intentions
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
nie predi da pi6em,mislim a ti po princip misli6 li...i edin den kato se omuji kvo...."Milo,spala sam s vsi4ki moi gadjeta..ma ina4e si edinstveniq"![]()
Той мисли ама с другата глава![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx