- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли с пръст...
Момичета обичате ли да ви бъркат с пръст там..![]()
![]()
Някои се възбуждали,мен ми е ужасноо
С приятеля ми пробваме вагинален,отвори ме,но не става повече,мн се дърпам и мн ме боли.. А някъде пишеше,че като пробва с пръст,щял да ме възбуди и да стане.. Той е пробвал обаче мн ме боли сякакво докосване там
ии нз
С пръст даже ми изглежда по-болезнено от колкото с к*ра
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Е това за пръста и пишката ме убиПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С тоя тънак пръст едва ли ще боли ..
![]()
Хахахахахахаха мене много ми харесва с пръст....... първоначално преди да почнем да се ........ мен така ме отвори наполовина бившия ми приятел .... и да ти кажа не ме болеше.... май си внушаваш ..... НЕ МОЖЕ ДА ТЕ БОЛИ ЧАК ТОЛКОВА!!!
na men mi xaresva.
az p1k v na4aloto se darpax za6toto bivi6iq mi priqtel mi be6e kazal 4e vseki pat 6tqlo da me boli kato pravim sex, sledovatelno az se darpax i taka tragvaxme da pravim sex, oba4e az po4vax da se darpam i be6e mn sme6no kato cqlo. posle ne znaq i az kak sviknax.
prosto se otpysni ne misli za bolkata, izob6to ne misli 4e 6te te boli, prosto tqloto ti trqbva da svikne s nevite yse6taniq.
na men mi xaresva.
az p1k v na4aloto se darpax za6toto bivi6iq mi priqtel mi be6e kazal 4e vseki pat 6tqlo da me boli kato pravim sex, sledovatelno az se darpax i taka tragvaxme da pravim sex, oba4e az po4vax da se darpam i be6e mn sme6no kato cqlo. posle ne znaq i az kak sviknax.
prosto se otpysni ne misli za bolkata, izob6to ne misli 4e 6te te boli, prosto tqloto ti trqbva da svikne s nevite yse6taniq.
na men mi xaresva.
Ммм на мен много ми харесваНо помня, че с бившия ми като го правихме за първи път също ме болеше... Но това беше защото бях много стресирана, уплашена и не се бях отпуснала. Буквално цялата бях свита и мисля, че е заради това. Не си внушавай разни неща, всичко опира до нагласата.
Наблегнете на любовната игра, отпусни се и всичко ще е ОК!
Успех!!!
BсИчkO Ce BPъЩа...
da, obi4amtaka po-lesno se navlajnqvam i daje ponqkoga izpitvam po-burzo orgazum s prust, otkolkoto da me ru4ka s onaq si rabota
![]()
Обожавам с пръсти!Действа ми много възбуждащо![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
![]()
ОМГ май аз съм единствена
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ами не бих казала, 4е с пръст е най-приятно... Накарай го да ти прави френска, ако с пръст ти е неприятно. Много моми4ета са по-4увствителни отдолу и когато пипаш с пръсти е много по-трудно да прецениш как и колко да натискаш. А езикът е много по-нежен при вси4ки положения
![]()
Робинята на Quench
Съгласна съм. Пробвайте и този вариантПървоначално написано от SINDEL
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Ами нормално е първия път да има болка, но при следващите отминава. При мен болката първия път беше само докато проникне в мен, но не беше кой знае каква болка, напълно поносима. Освен това си заслужава да изтраеш такава като знаеш ,че след това те чака само удоволствие. Относно пръстите на мен ми е приятно защото по този начин ме възбужда адски много, разбира се ако човека до теб знае какво точно ти харесва и как да те възбуди.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Относно пръста - нямам нищо против, може да се каже, че е приятно.За болката не виждам логика да те боли повече с пръст отколкото с друго, а за болката потърпи колкото можеш и болката ще отмине. И мене ме болеше адски много, стискаш зъби и това е - в последствие отминава няма друг начин.
С пръст е най-добре и не мисля,че те боли.Не съм ти все пак за да кажа, тва според мене е абсолютна лигавщина.И ако тръгне да те отваря напрао с кура си... щом с пръст те боли тъгаа сигорно ше си в комоцио до живот. Не се дърпаи толкова така човек не е умирал до сега. До колкото знам.![]()
![]()
![]()
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
aaa...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от PlAmSsSsS
+1
Първоначално написано от VerryBerry
+1![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
всички,който сме го правили,първия път умряхме от болка и сега ти пишем от оня свят![]()
![]()
ти на твоя и с пръст не му давай,ейй,ще вземе да те докосне леко и айде отиде
току виж да почнеш да го съдиш за нанесена травма
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ммм мен с пристче ми харесва възбуждам се още повече и после ми е супер яку, а отностно пурвия път тогава не му дадох да ползва много много пръстчетата просто ме беше страх малко с тях и после направо с половия опргах да съм по културна
и мене с пръсти не ме боли,даже ми е адски яко...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...