.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Няма кво да мислиш направо му казвай

P.S Искам и аз да дойда на тая среща.Имам камери ,мога снимачен екип да доведа и Спешните телефони са ми запаметени за бързо набиране.

Какви са тия срещи на родителите ви?! Вие да не се жените!?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Майка ми знаеше предварително,когато ми беше първият път...Ами как да реагира, подкрепи ме...Няма против...А определено и родителите на приятеля ми нямат против ( на 21 е ) Много ме обичат,за тях съм кукличка
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Аз...само не разбирам защо ходите да се обяснявате на родителите си "Мамо, днес правих секс за първи път", "Тате, вече не съм девствен."

Това ми се струва доста лично и притеснително да го споделям с наш'те. Още повече, че след първия ми път се чувствах така все едно всички знаят.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аз...само не разбирам защо ходите да се обяснявате на родителите си "Мамо, днес правих секс за първи път", "Тате, вече не съм девствен."

Това ми се струва доста лично и притеснително да го споделям с наш'те. Още повече, че след първия ми път се чувствах така все едно всички знаят.
    Ами аз лично съм много близка с майка ми, единствената ми приятелка е тя.Не е ли по-добре на нея да споделя, отколкото на някоя кукувица,която после да раздрънка на всички.0Пък и майка ми може да ми даде адекватен съвет, и никога няма да ме предаде, докато коя приятелка ще направи същото...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Майка ми се досети сама и никога не ми е казвала нищо...,но като реших да споделя на баща ми че имам връзка от повече от година и половина...и като се досети,че сме интимни - не ми говори 4 месеца...Ама после му мина

Обаче за вашата възраст...незнам дали ще останат очаровани...А каква е причината родителите ви да се срещат и вие да присъствате?
    A qui

Ами кажи му ако те пита първи май ще е по добре от "тати, тати амиии вече спах с приателката си"
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Щом ви е страх от реакцията на родителите ви, значи все още сте малки за секс.
    Много правилно!
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Още преди да правя секс майка ми беше набарала презервативите ми и ме беше попитала дали вече не съм невинен. Аз и викам, че още не съм правил секс и, че съм си ги купил за всеки случай. И тя тогава ми изнесе една лекция надълго и нашироко, че това не било детска игра и т.н. Повече не сме говорили затова. Сигурно си мисли, че още съм невинен

ам най-добре е да им кажите, когато тя забременее иначе няма смисъл тях ко ги друса, да напраите детето тогава казвайте...

Град
    Велико Търново
    Реакцията на родителите на момичето едва ли ще е добра,все пак тя е на 14-това е все едно да отида при нашите и да има кажа,че съм правила секс.Оххх на къде върви моето поколение никога не бих тръгнала да правя секс на тази възраст...ще дочакам поне 16,преди това според мен не е нормално!

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Реакцията на родителите на момичето едва ли ще е добра,все пак тя е на 14-това е все едно да отида при нашите и да има кажа,че съм правила секс.Оххх на къде върви моето поколение никога не бих тръгнала да правя секс на тази възраст...ще дочакам поне 16,преди това според мен не е нормално!
    И хич ли не ти се прави?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Твойто поколение върви напреде а не назаде.С тая твоя логика очевидно ти вървиш назаде...
    Нейната логика поне е по логична... ако "вървенето напред" е да се проебеш на 13-14 предпочитам да вървя назад, ти си мн зле!

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Твойто поколение върви напреде а не назаде.С тая твоя логика очевидно ти вървиш назаде...
    Нейната логика поне е по логична... ако "вървенето напред" е да се проебеш на 13-14 предпочитам да вървя назад, ти си мн зле!
    Кво и е логичното? Трябвало да стане на 16 че да се наебе.Къде го пише това? Едно време момичетата са пазили девственоста си до толкова години че и повече,но това вече не е на мода.Живейте си в миналото нямам нищо против и не ми пука - просто сте издухани!

pfff prostak vseki go pravi kogato e gotov,malki sa sex...ako tq spi s vseki svoi priqtel dokato se omuji 6te stane kato izpolzvana prevrazka... pravi go kogato e gotova...Uf 4e si prost idi si kupi akal v prekomereni koli4estva

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    pfff prostak vseki go pravi kogato e gotov,malki sa sex...ako tq spi s vseki svoi priqtel dokato se omuji 6te stane kato izpolzvana prevrazka... pravi go kogato e gotova...Uf 4e si prost idi si kupi akal v prekomereni koli4estva
    И що да не стане бе (не ти знам пола затова не мога да те обидя)
    Кво против имаш? Няма нищо лошо момиче да има много сексуални партньори стига да прави безопасен секс с тях.Освен кефа и друго не могат да и напраят.Да ви еба в издуханите направо ми се повръща от вас и от простотията ви.Ходете си живейте в миналия век и не се обаждайте...
    за теб е нормално една 13-14 годишна пикла да се е ебала с над 347192362718321321 момчета?

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    за теб е нормално една 13-14 годишна пикла да се е ебала с над 347192362718321321 момчета?
    Да, защо не? При условие че и е харесало и го е направила безопасно не виждам кво лошо има? Мислете малко преди да пишете...

nie predi da pi6em,mislim a ti po princip misli6 li...i edin den kato se omuji kvo...."Milo,spala sam s vsi4ki moi gadjeta..ma ina4e si edinstveniq"

Той мисли ама с другата глава

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си