- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали някога ще спре да ми пука?? помогнете ми плс!
От мн време гледам форума и темите и виждам че има хора които дават и полезни съвети..за това се реших да пиша,защото просто вече не знам какво да правя.
Историята е мн д1лга..но ще я кажа без подробности..а ако някой има в1прос нека попита.
Значи преди 2 години се запознах с една др компания.И взех че се влюбих в едно от момчетата.
То не искаше да става нищо между нас..и просто да спрем дотук защото няма да излезе.На мен ми стана ест мн гадно и от тогава се опитвам да го забравя но не мога.Ние след това прод1лжихме да се виждаме щото сме в 1 компания но без нищо,няма дори 1 здрасти.Той говори с всичките ми приятелки само без мен.Е ест ако му кажа нещо отговоря ми ноо..аз не мога да прод1лжавам така.Забравям го от мн време с помоща на приятелите ми,а на него все едно не му пука за мен.Любовта която испитвах к1м него беше мн голяма и силна..сега не е така,но не мога да кажа,че с1м го забравила.Опитвам се да ми стане безразличен и да не ми пука,но не става.Аз от него не икскам вече любов..гадже или нещо такова.Искам само нещо като приятел.Поне малко уважение.Виждам,че той сиг няма желание и за това.Кажете ми моля ви как да спре да ме инт това момче.Лошо ли е че искам да ми бъде поне приятел??Не знам вече какво да правя..
![]()
Не не е лошо да го запазиш само като приятел.Лично аз съм имала такъв случай ... и кфо правя ли излизам с други момчета на пук на негоЗатфа се прай че не ти дреме макар че отвътре ти се къса сърцето.Пък и според мен той ако те види с друг по често ще започне да разговаря с теб...Да де от личен опит го казвам
![]()
Това да ме види с др момчета според мен няма да мине.Както казах никога не му е пукало какво казвам какво правя как се чувствам и така нататъка и никога не открих отговора през тези години,защо не иска да сме поне приятели,какво му пречи да ми каже поне 1 здрасти като ме види или поне чао..каквото иска няма значение,но да покаже че поне малко му пука за мен.Първоначално написано от Liglichkb
![]()
Ще ти мине единствено ако си по далеч от него .. в момента и аз съм на подобен етап .. само дето момчето не знае а вече го крия 2 месеца .. и точно за тва не искам да му казвам .. разбирам те .. ама според мен тряа стоиш по далеч от него или да не мислиш за него .. лично аз не съм добра в това със забравянето на момчета .. щото аз никога не ги забравям а само тъгата се заличава но пък ти пробвай ..
Успех : )
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
Офф ужас ако съм на твое място ще му тегля една майна сериозно.Много мразя някой които не са нищо повече от мене да ми се праят просто незнам и аз какво да те посъветвам.Добро момиче до колкото виждам просто заради тези момчета не си заслужава да падаш до нивото им...
Ще ти мине единствено ако си по далеч от него .. в момента и аз съм на подобен етап .. само дето момчето не знае а вече го крия 2 месеца .. и точно за тва не искам да му казвам .. разбирам те .. ама според мен тряа стоиш по далеч от него или да не мислиш за него .. лично аз не съм добра в това със забравянето на момчета .. щото аз никога не ги забравям а само тъгата се заличава но пък ти пробвай ..
оф много гадно постъпва тва момче с тебе....сигорно е някъв идиот...ми значи някой път го извикай настрани и го питай кфо си му направила за да не те поздравява или да не иска да с говорите! кажи му че вече нямаш чувства към него...ако това го притеснява... опитай се да завържеш някакъв по сериозен разговор... ддз и аз как стоят точно нещата...но си поговори с него ... или поне опитай :P дано някак съм ти помогнала
![]()
Гадно е малко..Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
Ем аз няколко пъти съм го питала и той ми отговарял,но за момента..и сме се оправяли(пак не ми е говорел,но тогава знаех причината).Има една подробност.Той харесваше най-добрата ми фр,но тя му отказа,по нейните думи до някъде заради мен защото го харесвах,но също тогава и тя си имаше причини.Дали е възможно заради това да не иска да има нищо общо с мен.Аз се съмнявам,защото колкото го познавам не мисля,че е такъв човек,но все пак никога не се знае..
vav podobno polojenie sum, no e malko po razli4no zashtoto dadenoto mom4e vapreki 4e znae 4e go har iska da mi e fr, povqrvai mi ako ti beshe fr shteshe da ti e po trydno..zashtoto ne bi mogla da prodaljavash da go obi4ash no nqma da ima i za kakvo da go namrazish poneje bi se darjal dobre s teb...taka 4e po dobre go zabravi nishto dr nemojesh da napraish
Еми мила, това е много гадно, но все пак трябва да просължиш напред!
Опитвай се да излизаш повече и с други приятели извън тази компания, може пък там да си харесаш друго момче и всичко да се нареди! (:
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Мм не мога в друга щоту ние сме към 10-15 човека.Повечето са в списъка най-добри приятели,само той не се вмества тамПървоначално написано от punkrock
Нз какво толкова му пречи..но аз просто нз какво да правя спр гадно ми става всеки път когато се сещам,че не съм успяла да бъда нищо с него,дори приятелка.
Кажи му го директно:"Виш,искам да сме само приятели и това е.Ясно ли ти е?"
Повярвай,ще помогне![]()
И по-добре, че не сте приятели, така щеше да ти бъде още по-гадно. Просто трябва да го забравиш, колкото и трудно и невероятно да звучи. Все пак живота продължава и явно без него. Сигурна съм, че ще намериш някое по-добро момче.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз мога да кажа,че съм го забравила.Тоест безразличен ми е .Но факта,че се виждаме секи ден и се държим като непознати,по точно той към мен ми става някфо кофти.Мога да продължа и без него..мога да живея и без неговото приятелство,но просто защо не може да бъдем фр,какво ще стане...уфф нз тва е единственото нещо,което искам от него.Само т'ва е.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Да спре да ти пука нз.Но мисля че наистина си го обичала МНОГО.Защо не поговориш с него.Обясни му че искаш мн да бъдете приятели,че се нуждаеш от това,че искаш да имаш нещо общо с него макар и да не е любов (връзка) а просто приятели.Ако е разбрано момче..няма как да не те разбере.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Според мен няма да можеш да го забравиш толкова лесно.Но понякога е по-добре че не сте приятели,защото според мен ще ти бъде още по-гадно.Но опитай по някакъв начин даа..се опознаете и да видите че като приятели може да имате общи неща.Все пак никога не се знае.Обясни му го точно както на нас.Кажи му точно какво искаш.И така.Да се надяваме да успееш.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Странно... защо ника ти с1впада с моя, който е на скайп... няма шанс да с1м го копирал защото аз го измислих... начина на писане... двете сляти думи... и зав1ршващото " ` " ... Такова като тебе знаеш ли, че ме изкарват изв1н кожата ми... ?
И кого излъга,че ти е безразличен...?Себе си...,защото нас не успя...!Отдръпни се от него...има някои неща,които просто не се получават...,докога ще се терзаеш,че неиска приятелството ти...окей съгласяваш се и продължаваш напред...При положение,че сте говорили няколко пъти...и след това е по стараму...какво още искаш...Остави нещата така,опитай се да мислиш за по различни неща...и спри да си задаваш въпроси защо...освен да измъчваш себе си,друго няма какво да се получи...Толкова време си била,без неговото приятелство...мисля,че ще успееш и за напред да продължиш без него...отърси се от тази идея...и си продължи живота...без той да фигурира в него!Първоначално написано от never backdown`
A qui
Ами съжелявам много.И не си го измислил ти.Нз защо изобщо ми обясняваш къде използваш ника защото съм виждала страшно много хора със същия ник. Така,че не си единсвен така и така.Надявам се не ти пречи :P .Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Аз с1м сигурен, че бях п1рвия с тоя ник.. спокойно... и ника го измислих по филма... Never Back Down... който още когато излезе само релийза... от тогава с1м с него... а повярвай ми... не е от много скоро това... не ме интересува кой и как му е ника - аз знам, че аз с1м п1рвият... и точно ама точно тоя начин на написване е моя... с " ` " и така...Първоначално написано от never backdown`
Еемии ще се примиришПървоначално написано от gPa3HuTeJl
..се пак са не сме тръгнали да разбираме кой от къде го е видял,кой го е измислил ,кой как го изписва..един ник няма никво значение.
Здравей,мила.Прочетох внимателно темата ти и ще ти кажа,че е по-добре да го оставиш...Случи ми се подобно нещо и момчето не искаше и да чува за мен....След време пак ме потърси....Но нямаше смисъл пак,казвала съм го и ще продължа да твърдя,че приятелство м/у хора,които е имало нещо (чувства),както в случая е доста трудно почти невъзможно.Първоначално написано от never backdown`
![]()
Дано съм ти помогнала поне малко.