- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
Айде има клуб на миньончетата на дебеланките сега ще си имаме и на ДЪЛГОКРАКИТЕ И ВИСОКИ МАЦКИ.(нека дргите да завиждат)И понеже трябва да си говорим за нещо предлагам всеки да опише какво тяло харесва и какво има,може да поствате и картинки.
![]()
![]()
никой няма да отрече,че тая мацка има супер тяло
(и тен)
Момчетата също да изявяват мнение!
дългокраката кака качи и снимка
Ми аз искам да стана 1,73 (сега съм 1,70) и естествено по-голям бюстМен ме кефят момичета с тела на манекенки - високи, слаби и с не особено голям бюст
![]()
да завиждат?
не знам,на мен не ми харесват![]()
И няма да предпочетеш дългокрака мацка пред "минионче" ?Първоначално написано от Taste the rainbow
tigarski не разбирам с какъв тон изказваш коментар?И от тези 3 снимки нито една не е моя за твое сведение,но ако искаш специално за теб ще кача
![]()
И аз май съм за този клуб![]()
Суетата.Моят любим грях.
случайно съм 1,76-77Първоначално написано от elena_k
az sam visoka (6toto na6te sa viso4ki de)i sam s dylgi kraka
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
давай, ама не заради него а заради мен... и то в цял ръст, и да ти се виждат хубавите кракаПървоначално написано от lia_k
![]()
Raise your fist!
Ако не ми беше толкоз негативно мнението за тия форумни клубове ... пасвам идеално .... тфа за мене е някъв вид дискриминация ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не мога да разбера кво е тва непрекъснато надцакване между гноми и маркучи.Височината не те прави нито по-хубав, нито по-желан, нито нищо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пффф.. за к'во я пусна тая тема?!Сега всички ще почнат да се джафкат![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
167 stava li.....?
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Определено става,аз мисля,че над 165 са за този клуб.![]()
ама хайде слагайте си снимките поне, нали тук са дългокраките красавици, то сигурно половината сте под 1.50 ама както и да е! слагайте снимки!Първоначално написано от lia_k
а пък тея които не им харесва, направете си клуб "АФК"- анти форумни клубове!![]()
Raise your fist!
MostHated , интересна идея
Едит : lia_k, според теб момиче 165 см е високо? Да ти имам критериите за високи,дългокраки мацки![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mersiПървоначално написано от lia_k
![]()
na mene taq macka mnogo mi haresva
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
сега и такъв клуб ли имааз не съм за този клуб(в смисъл ниска съм)но нямам нищо против високите момичета(демек с дълги крака)но...честно казано не ми харесват високи момичета с къси крака и..не знам как да го опиша но има момичета с по къси крака но много разтегнати в коремната област(и са над 170)абе нз дали сте ме разбрали но те не ми харесват
![]()
Cruel Intentions
o da naistina ima takiva momi4eta s po kusi kraka,a sa visoki....az nqmam nishto protiv niskite momi4eta,vseki pritejava svoq krasota ne moje da se opredeli edin 4ovek kakuv e po viso4inata muПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
![]()
Азз за по4ти 15 годишна съммм 1,64 за кой клуб съм![]()
~Remember,remember...25th of November~
Elisa`Day на 12-15 години да си 165 е нормално,ама ти растеж до приблизително 18 години така 4е за 3-5 години спокойно може да станеш 170-180!!!
Аз съм 1.75![]()
What you give is what you get!