- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
az mai ne sam za tuka na dvanaiset sam pak sam 159sm
Винаги съм се чудила до къде се мерят краката![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Tова е оптическа измама, много ви моля!Първоначално написано от N0Rull5
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Да, но не и е права, като на снимката - адски чуплива й е, иначе е супер гъста!Първоначално написано от Taste the rainbow
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Напротив!Първоначално написано от sweet*
Щом сега си 159 и си още в процес на растеж, означава, че ще растеш още нагоре!Все пак си само на 12!
![]()
И аз това се чудя. Някой ще ми разясни ли?Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Аз мисля, че се мерят от хълбока.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
еееетооо и така желаната от мене тема... ахаха неможе само за дебеланките и нисичките да има..
аз ставам ли за тук.... 173 съм.. крак 107..толкова поне мисля,че е ако го меря правилно... хахаха
http://img.mucunki.com/img/pics/172471218200067.jpg --> дясно!..
http://img.mucunki.com/img/pics/172471216068134.jpg --> ляво!..
иии..това е от плажа..малко ...нестава ама нищо..краката се виждат добре... http://img.mucunki.com/img/pics/172471219092834.jpg
![]()
Сами да кажа нещо на тези дето се мъчат да отслабват.В Франция има манекенка която е на 37 а още на 13 започнала да спазва диети и да бъде слаба сега знаете ли на какво прелича сега е 30 килограма няма коса и цици хванала е анорексия.Като скелет е и са я махнали от манекенството сега иска да напише книга за болеста си недеите бе хора
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Аз се записах в клуб на дебеланките, не защото се мисля за такава и се деля от някой, а защото намирам подкрепа в свалянето на тези проклети последни 2-3 килограма. не виждам нищо лошо да си обменяме идеи и съвети. Този "клуб" обаче какво цели? Да комплексира останалите момичета ли? С какво може да си помагате и да сте полезни 1 на друга? Само да се кефите, че сте високи и да обиждате другите, които нямат никаква вина за това колко са високи и колко са им дълги краката!?Първоначално написано от -4arovnata-
От 5-ти клас не съм мръднала ни на бюст, ни на височина. По лк съм 166, но всъшност съ 164-5 май. И какво от това. НИКОГА не съм се мислела за ниска. Смятм, че за жена това е идеалната височина, а и гадже си намирам лесно![]()
П.С.Вие се изкарахте с крака, по-дълги от тия на Адриана Скленарикова-Карембьо........да, бе да!? нормално е крака от петата до коста на ханша да бъде около 55-60% от височината ви.....не 70%
Ако говориш за манекенката Биляна(мисля че така се казваше) има важна тема за анорексията,която описва нейния случай.Първоначално написано от emo_girl953
Може ли и аз да се включа?![]()
http://img293.imageshack.us/img293/6092/s7301749oz4.jpg
Един мъж би предпочел висока мацка... (:
Аз съм 1.80 (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
![]()
Глупости!Всеки има различни предпочитания.
аз съм 171 см висока, а краката ми са 99 см при последно измерване преди 1 месецама пък не съм от най - слабите
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от GbSy
просто се шегувах ..![]()
тука всички се надцакват![]()
Ако е 170 см, едва ли би му харесало да си 1 глава по-висока от него? Мъжът ми е 175 и го намирам за строен мъж. Вашето поколение сте направо гиганти....Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Аз пък рядко виждам високи момичета.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Направо, всеки мъж си мечтае за мацка, която стърчи над него...Първоначално написано от *-*Krisito*-*
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защо въобще правите такива тъпи теми? На кой му пука въобще дали сте дългокраки или късокраки, дебели или слаби, грозни или хубави... Това с цел да засрамите някой ли е? Или да се изфукате?![]()
хубава е.И се влюбих в банския йПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
![]()
Cruel Intentions