- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
хахаха като гледам темата я налазиха завистливите малчовци.....![]()
![]()
![]()
0ф аре стига?Малчовци,ниски,тапи кво е тва чудо?Тва че сте с дълги крака не значи,че сте богини я!А тва,че някой избива комплекси си е негова работа.Възприемайте се такива каквито сте независимо дали краката ви са 1.02 или 72 см !
това за мен или за нея би трябвало да бъде ?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Първоначално написано от InnchetO`bE
За теб е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
iskam da kaja 4e za kluba ne sa samo slabi momi4eta nali taka zashtoto az sam visoka i iimam dalgi kraka i sam palni4kaa no pak si se smqtam za macka
nqma da se prisyedinqvam prosto otbelqzvamuspeh4eta na vsi4ki
Аз не харесвам високи и слаби момичета, облечени в няква дълга пола до глезените. На ниските повече им отиват дългите поли![]()
Аз си харесвам тялото.Ето някои хубави тела:
едни мн яки крака
тази по-тъмната има мн яки гърди
мн сладко дупе![]()
а това са най-готините мъжки ръце
.
за мен тези жени имат страхотни тела и визията им е на линия ...просто N 1.. ;]
....а ...изпускаме Тайра...
http://www.wallpaperbase.com/wallpap...ra_banks_5.jpg : ) ...това за мен е прекрасното тяло...
страхотен тен,прелестни крака..дълги и слаби...супер ....
![]()
Ми не знам дали ги меря правилно, но няма как да е невъзможно при почти 170 краката ми да са 104. Ex....Първоначално написано от charlotte^
strahotni macki saПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ми аз съм 1.70 ама нямам снимки в цял ръст![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Айде и аз да се включа към тоя клуб![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Която ще стърчи над него? Ще си търси някоя, която е по-ниска от него. Логично е.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Но това не му пречи да иска висока btw.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Бее... и аз съм около 1.70 (или малко над 1.70), но пък се дразня понякога, защото има и много минуси.А за дрехите... не знам какво им отива на високите, но най-мразя някоя висока да е с дънки с висока талия до пъпа и некъв къс потник... лелееее, ужас!
А, и да... ако бях да речем 1.66-7.. щях да нося високи обувки, а сега не искам да чувам за тях... неща да изглеждам като кон
![]()
На 15 съм и се надявам да си остана толко висока, че...
Но пък има хора, дето са и по 1.80 и много яко изглеждат
Бе не знам, здраве да е
![]()
еlsy![]()
mi to taka e postaven vuprosa 4epredpo4itam niski i sladki,otkolkoto visoka i da mqsa na godzila
p.p. momi4e sum
Първоначално написано от independence_88
да права си никъде не назаха ,че високите са сладки
tova 4e nikoi ne go e kazal ne zna4i 4e nqma visoki i sladki momi4eta ne moje vsi4ki da slagame pod obsht znamenatel vsi4ko si e do 4oveka moje da si niska i da ne si sladka ili puk visoka,no ne i dulgokraka
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
аз съм 1.71 крака 1.04
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
пхах .. тогава Hit 2 fit. ти се забий в стената и чакай extreme_ тамПървоначално написано от GbSy
![]()
на 14 съм , 172см. и нося токчета 7см. и искам да порасна още ... кво ся ?Първоначално написано от nicolepcd
![]()
InnchetO`bE с токчетата си колкото мен даже 1 см над мен,но аз никога не ходя с токчета.Само веднъж когато котката се изпика на ботушите ми и те се перяха в пералнята и аз ходих с едни на майка ми който бяха на 5-6 см ток.На 13 съм
![]()
Всеки с вкуса си... аз не се харесвам с токчета, ти се харесваш... Какво толкова казах?Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
еlsy![]()
Аз съм 1.66(според последни измервания от няколко дни,че май миналите бяха малко невярни) и обувки с токчета и по смъртно не обувам.Незнам за вас,но не искам да преличам на жираф...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от lonely in my live
Оо.. повярвай ми .. при положение , че си 166 и с 10 сантиметрови токчета няма да си жираф![]()