- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
Попринцип нищо , отговарям на товаПървоначално написано от nicolepcd
" неща да изглеждам като кон"
Един вид каза , че ако си 175см да кажем приличаш на кон![]()
Инннннннннннннннче, не ми се занимава с кифленски истории, така че по-добре си трай и не казвай на кого какво да прави.![]()
Просто не се харесвам толкова висока, това е... Имам позната, която е близо 1.75-6 и ходи с много високи обувки, но за нея не мога да кажа, че прилича на кон... даже много й отива такаПървоначално написано от InnchetO`bE
В смисъл... всеки човек си е различен и различни неща му отиват... това е
![]()
еlsy![]()
КонЕее КрАвИии ... Аи Стига.. Хубавото си е хубаво дали си 1.50 или 1.74 не определят хубоста...може и в двата варианта да си леш в лицето примерно.. и т.н. аз съм 1.72 и си се кефя на ръста си .. вярно че покрай по ниските момчета ми е кофти..ама какво да се прави.. просто когато си с по малак ръст изглеждаш по детинско..например нека поставим "мацка" висока 1.60 на първата снимка качена от авторката... еммм квото да си кажем няма да е мацка.. но затова пък всеки си разполага със своите привилегии.. и ние си знаем много добре какви са..
аз харесвам височината си ... ест имало е случай в който сам виждала някой страшен сладур ама да е бил нисичък или да си харесам обувки с по голям ток..в тези моменти..да искала сам да сам била по ниска..нооо се пак .. казах вече по горе...и се обръщам към всички че и ниски и високи и средни трябва да се харесвате такива каквито сте..ръста сигорно е от малкото неща които не могат да се променят от нас себе си нарочно..така че не гледайте ръста .. просто се грижете за телата и за външноста си изобщо..
единствено може да се комплексираме или ядосваме от тези неща които можем да променим ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
понеже някое момиче от другите " клубове " ... каза,че всички дългокраки били насядали по пейки..и не се виждало колко са им дълги краката...и няквиии такива глупости... ето снимка,където не съм седнала...макар и написаното да не беше за мен... : ))
http://img.mucunki.com/img/pics/172471219871562.jpg
http://img.mucunki.com/img/pics/172471219871715.jpg ляво.. : )
Противоречиш си !Първоначално написано от Hit 2 fit.
Не е казано,че като си висока и обуеш токчета ще приличаш на жираф!На някои им отива на други не!В крайна сметка всеки с вкуса си!![]()
![]()
Първоначално написано от Ch0c0la73
napulno suglasna sum s tebe prava si za mnogo neshta
ELiTyYy mnogo si sladka![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
А сега..кой е по-по-най???Бате Енчо раздава Нескуик
![]()
О, да на 2рата определено ти се виждат краката..ако толкова искаш да те похвалят пусни я поне в темата за снимкиПървоначално написано от ELiTyYy
Иначе на мен високите момичета определено са ми много по сипматични от тези по 1.60..
пък и си има предимства..не трябва да си загъваш крачолите на дънките..по дългите потници и тениски не ти седят като рокли..имаш избор от всякакви обувки без да се смущаваш,че сред другите ще изглеждаш като тапа..та така![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
+нисък ,висок,дебел,ако нямаш нищо в главата си за никъде.......!!!!!!!!!Първоначално написано от пор
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
хъхъ ... аз втората я пуснах ,понеже имаше едно момиче в предните страници си е пуснало и само лицето ...Първоначално написано от ju**
айде тихо там.. има кой да си ме хвали,надали пък ще търся хвалби по форуми ;] ...
приета ли съм.. ууу![]()
Този профил не се използва!
Абе не ми обеснявай.Първоначално написано от ELiTyYy
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе не ми казвай кво да правя!
\
/
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ох Спрете да де джафкате!Нокой не търси хвалба тук,а и така да е кво ви пука![]()
![]()
Хората само на ниски и високи ли се делят..и тва ли е най-важното...Иначе нз за кой път ще кажа,че съм ниска
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Изчетох сичките страници и тука изобщо има ли някъв смисъл от тая тема? Само няколко неща прайте: Пише някой, че се е записал и после кво...нит пише, нит нищо, слагате си снимчици и само спорите във форума. И къде е казано че щом жената е висока ще е мацка? Ми може и да е висока с дълги крака пък в лицето да мяза на настъпана шишарка. И обратно-да е висока 1 и 50 и да е мн красива. Красотата не зависи от височината! И това колко е висок човек не определя сам, кво е виновно някое момиче, че е високо примерно 148см.(щот видях на няколко места в темата думата нисък да се използва като обида!!!) Аз пък съм висока 169см и съм си много доволна, мога да сложа високи токове без да се притеснявям, че хората трябвя да погледнат към небето, за да ме видат.
Шттт как можа да забравиш че в нескуика има калории?Първоначално написано от Deja _Vu
![]()
Сега цял ден ще се потят над сметките с колко ще надебелеят...![]()
ПП Леле докъде води липсата на работа и занимание.![]()
Don't worry, be happy!
И с основание. Айде да направим една тема, в която всички да се фукат!Първоначално написано от Elisa`Day
mindscan
Може да използваме тази тема за фукане и джафканеПървоначално написано от preichetoy
ако никой няма нищо против
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…