.

Виж резултатите на анкетата: Какви жени/момичета предпочитате?

Гласували
192. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Високи с дълги крака

133 69,27%
  • Ниски и сладки

59 30,73%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 212
    Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Бее... и аз съм около 1.70 (или малко над 1.70), но пък се дразня понякога, защото има и много минуси. А за дрехите... не знам какво им отива на високите, но най-мразя някоя висока да е с дънки с висока талия до пъпа и некъв къс потник... лелееее, ужас! А, и да... ако бях да речем 1.66-7.. щях да нося високи обувки, а сега не искам да чувам за тях... неща да изглеждам като кон На 15 съм и се надявам да си остана толко висока, че... Но пък има хора, дето са и по 1.80 и много яко изглеждат Бе не знам, здраве да е
    на 14 съм , 172см. и нося токчета 7см. и искам да порасна още ... кво ся ?
    Всеки с вкуса си... аз не се харесвам с токчета, ти се харесваш... Какво толкова казах?
    Попринцип нищо , отговарям на това
    " неща да изглеждам като кон "
    Един вид каза , че ако си 175см да кажем приличаш на кон

Инннннннннннннннче, не ми се занимава с кифленски истории, така че по-добре си трай и не казвай на кого какво да прави.

Град
    Враца
    Бее... и аз съм около 1.70 (или малко над 1.70), но пък се дразня понякога, защото има и много минуси. А за дрехите... не знам какво им отива на високите, но най-мразя някоя висока да е с дънки с висока талия до пъпа и некъв къс потник... лелееее, ужас! А, и да... ако бях да речем 1.66-7.. щях да нося високи обувки, а сега не искам да чувам за тях... неща да изглеждам като кон На 15 съм и се надявам да си остана толко висока, че... Но пък има хора, дето са и по 1.80 и много яко изглеждат Бе не знам, здраве да е
    на 14 съм , 172см. и нося токчета 7см. и искам да порасна още ... кво ся ?
    Всеки с вкуса си... аз не се харесвам с токчета, ти се харесваш... Какво толкова казах?
    Попринцип нищо , отговарям на това
    " неща да изглеждам като кон "
    Един вид каза , че ако си 175см да кажем приличаш на кон
    Просто не се харесвам толкова висока, това е... Имам позната, която е близо 1.75-6 и ходи с много високи обувки, но за нея не мога да кажа, че прилича на кон... даже много й отива така В смисъл... всеки човек си е различен и различни неща му отиват... това е
    еlsy

КонЕее КрАвИии ... Аи Стига.. Хубавото си е хубаво дали си 1.50 или 1.74 не определят хубоста...може и в двата варианта да си леш в лицето примерно.. и т.н. аз съм 1.72 и си се кефя на ръста си .. вярно че покрай по ниските момчета ми е кофти..ама какво да се прави.. просто когато си с по малак ръст изглеждаш по детинско..например нека поставим "мацка" висока 1.60 на първата снимка качена от авторката... еммм квото да си кажем няма да е мацка .. но затова пък всеки си разполага със своите привилегии.. и ние си знаем много добре какви са.. аз харесвам височината си ... ест имало е случай в който сам виждала някой страшен сладур ама да е бил нисичък или да си харесам обувки с по голям ток..в тези моменти..да искала сам да сам била по ниска..нооо се пак .. казах вече по горе...и се обръщам към всички че и ниски и високи и средни трябва да се харесвате такива каквито сте..ръста сигорно е от малкото неща които не могат да се променят от нас себе си нарочно..така че не гледайте ръста .. просто се грижете за телата и за външноста си изобщо.. единствено може да се комплексираме или ядосваме от тези неща които можем да променим ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    понеже някое момиче от другите " клубове " ... каза,че всички дългокраки били насядали по пейки..и не се виждало колко са им дълги краката...и няквиии такива глупости... ето снимка,където не съм седнала...макар и написаното да не беше за мен... : ))
    http://img.mucunki.com/img/pics/172471219871562.jpg
    http://img.mucunki.com/img/pics/172471219871715.jpg ляво.. : )

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Инннннннннннннннче, не ми се занимава с кифленски истории, така че по-добре си трай и не казвай на кого какво да прави.
    Противоречиш си !

Град
    Велико Търново
    Не е казано,че като си висока и обуеш токчета ще приличаш на жираф!На някои им отива на други не!В крайна сметка всеки с вкуса си!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    КонЕее КрАвИии ... Аи Стига.. Хубавото си е хубаво дали си 1.50 или 1.74 не определят хубоста...може и в двата варианта да си леш в лицето примерно.. и т.н. аз съм 1.72 и си се кефя на ръста си .. вярно че покрай по ниските момчета ми е кофти..ама какво да се прави.. просто когато си с по малак ръст изглеждаш по детинско..например нека поставим "мацка" висока 1.60 на първата снимка качена от авторката... еммм квото да си кажем няма да е мацка .. но затова пък всеки си разполага със своите привилегии.. и ние си знаем много добре какви са.. аз харесвам височината си ... ест имало е случай в който сам виждала някой страшен сладур ама да е бил нисичък или да си харесам обувки с по голям ток..в тези моменти..да искала сам да сам била по ниска..нооо се пак .. казах вече по горе...и се обръщам към всички че и ниски и високи и средни трябва да се харесвате такива каквито сте..ръста сигорно е от малкото неща които не могат да се променят от нас себе си нарочно..така че не гледайте ръста .. просто се грижете за телата и за външноста си изобщо.. единствено може да се комплексираме или ядосваме от тези неща които можем да променим ..

napulno suglasna sum s tebe prava si za mnogo neshta
    ELiTyYy mnogo si sladka
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

А сега..кой е по-по-най??? Бате Енчо раздава Нескуик

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    понеже някое момиче от другите " клубове " ... каза,че всички дългокраки били насядали по пейки..и не се виждало колко са им дълги краката...и няквиии такива глупости... ето снимка,където не съм седнала...макар и написаното да не беше за мен... : ))
    О, да на 2рата определено ти се виждат краката..ако толкова искаш да те похвалят пусни я поне в темата за снимки
    Иначе на мен високите момичета определено са ми много по сипматични от тези по 1.60..
    пък и си има предимства..не трябва да си загъваш крачолите на дънките..по дългите потници и тениски не ти седят като рокли..имаш избор от всякакви обувки без да се смущаваш,че сред другите ще изглеждаш като тапа..та така
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Не мога да разбера кво е тва непрекъснато надцакване между гноми и маркучи. Височината не те прави нито по-хубав, нито по-желан, нито нищо.
    +нисък ,висок,дебел,ако нямаш нищо в главата си за никъде.......!!!!!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Противоречиш си !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    О, да на 2рата определено ти се виждат краката..ако толкова искаш да те похвалят пусни я поне в темата за снимки
    Иначе на мен високите момичета определено са ми много по сипматични от тези по 1.60..
    пък и си има предимства..не трябва да си загъваш крачолите на дънките..по дългите потници и тениски не ти седят като рокли..имаш избор от всякакви обувки без да се смущаваш,че сред другите ще изглеждаш като тапа..та така
    хъхъ ... аз втората я пуснах ,понеже имаше едно момиче в предните страници си е пуснало и само лицето ...
    айде тихо там.. има кой да си ме хвали,надали пък ще търся хвалби по форуми ;] ...

приета ли съм.. ууу
    Този профил не се използва!

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    хъхъ ... аз втората я пуснах ,понеже имаше едно момиче в предните страници си е пуснало и само лицето ...
    айде тихо там.. има кой да си ме хвали,надали пък ще търся хвалби по форуми ;] ...
    Абе не ми обеснявай.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Русе
    Абе не ми казвай кво да правя!

Град
    Okinawa
    \/
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Велико Търново
    Ох Спрете да де джафкате!Нокой не търси хвалба тук,а и така да е кво ви пука

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    че ви клецам бебзчитЪЪъъ

Град
    Boulevard of broken dreams
    Хората само на ниски и високи ли се делят..и тва ли е най-важното... Иначе нз за кой път ще кажа,че съм ниска
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Изчетох сичките страници и тука изобщо има ли някъв смисъл от тая тема? Само няколко неща прайте: Пише някой, че се е записал и после кво...нит пише, нит нищо, слагате си снимчици и само спорите във форума. И къде е казано че щом жената е висока ще е мацка? Ми може и да е висока с дълги крака пък в лицето да мяза на настъпана шишарка. И обратно-да е висока 1 и 50 и да е мн красива. Красотата не зависи от височината! И това колко е висок човек не определя сам, кво е виновно някое момиче, че е високо примерно 148см.(щот видях на няколко места в темата думата нисък да се използва като обида!!!) Аз пък съм висока 169см и съм си много доволна, мога да сложа високи токове без да се притеснявям, че хората трябвя да погледнат към небето, за да ме видат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Deja _Vu
    А сега..кой е по-по-най??? Бате Енчо раздава Нескуик
    Шттт как можа да забравиш че в нескуика има калории?
    Сега цял ден ще се потят над сметките с колко ще надебелеят...
    ПП Леле докъде води липсата на работа и занимание.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Пффф.. за к'во я пусна тая тема?!Сега всички ще почнат да се джафкат
    И с основание. Айде да направим една тема, в която всички да се фукат!
    mindscan

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Пффф.. за к'во я пусна тая тема?!Сега всички ще почнат да се джафкат
    И с основание. Айде да направим една тема, в която всички да се фукат!
    Може да използваме тази тема за фукане и джафкане ако никой няма нищо против

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си