- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
Но те искат да растаааат..Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
Кажете кое според вас е високо момиче, да знам за къде съм. Ако не сте още де.. Мързи ме да ви чета историите.![]()
Иначе съм 168 и ще ставам 175! Задължително е просто!
![]()
Ами то май така стана.Първоначално написано от lia_k
mindscan
Никой не е виновен за тва колко е висок...Тъпо е да се гаврите с товаИ на мене не ми харесва да съм толкова ниска,ама кво да пр
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
абе върви се гръмни бе ;] не ми се занимава с глупаци ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
еми аз лично съмн нисичка 160/162 ама има още да растаили поне така се надявам
![]()
аз съм 1.66-67 слаба съм макар4е мога да набелея малко но се моля да не раста пове4е 6тото съм по слабичка![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Е, поне от анкетата разбрахме, че само ниските са сладки.Пък аз имам дълги крака и съм ниска, айде де? ;]
ха аз пък съм чувала че ниските са по-сладки, а тези високите с дългите крака -сексиПървоначално написано от AFT
![]()
И ако си ниска не можеш да си секси, а ако си висока не можеш да си сладка?![]()
е не може и двете много нахално ще станеПървоначално написано от AFT
избираш
То пък се едно е кой знае колко виокаПървоначално написано от Hit 2 fit.
Айде да се фукаме бе! Кво чакате?!
mindscan
да иа зтака съм чувалаПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Айде да се фукаме сега.Аз съм първа.Купих си ...олеле оказа се че последния 1 месец не съм си купувала нищо,ама то е нормално като се има в предвид колко неща си накупих от Германия..Просто нямам нужда от нищо в момента.![]()
![]()
Тъпа си, ама на умиране! Не стига че правиш еб*си тъпите теми, ами сега и "айде да се фукаме"... Хахаха, вземи направи една тема и за това, а? Еб*ти злето си, честно...Първоначално написано от lia_k
![]()
Бтв не знам защо реши да напишеш заглавието на темата така, при положение че може всичко друго да си, но не и мацка. Хаха, дългите крака не те правят мацка, при положение че в лицето си като премазана от валяк...![]()
За да не започнеш със спекулациите само да ти кажа, че и аз съм висока и с дълги крака.![]()
Драга моя ти изобщо да си ме виждала,че да казваш каква съм?Е то ми писна вече някви тъпи мърши да ми се праят на мн яки!Вари си гледай работата и не се заяждай с мен
И кат си толкова надута вземи да постнеш някой друга снимка да видим кой е като премазан валяк
![]()
i az se prisaedinqvam 173 no mi se 6te da bqh po niska![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защо искаш да си по ниска?Аз като съм 178 ко да кажа![]()
![]()
![]()
Много момичета биха ти завидяли за ръста! Много си си добреПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
бах като ви гледам сичките по 175 и нагоресе чувствам като миньонче
аз съм 172 ии ;[ искам още да пораснаа
![]()
Аз съм 170 см , ето и снимки във флиртчето http://www.flirt4e.com/liusito1988![]()
Инче не се притеснявай,все пак си 8 клас има време да порастнеш ощеАз пък искам да спра да раста щото то 178-9 не е малко ама над 180 не искам да ставам
![]()
Та кфо викаш, че не съм те виждала ли?Първоначално написано от lia_k
![]()
Доста си тъпичка, спри поне да си пускаш олигофреничните темички...
Айде това е от мен, че да не пълним така дълбоко-смислената ти тема...![]()