.

Виж резултатите на анкетата: Какви жени/момичета предпочитате?

Гласували
192. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Високи с дълги крака

133 69,27%
  • Ниски и сладки

59 30,73%
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 212 от общо 212

Град
    Велико Търново
    Била съм тъпа,че колко ли ме познаваш,че вече казваш умна ли съм,тъпа ли съм? Секи с вкуса и мнението си,ама до сега не съм видяла и ти да пускаш смислени теми...та като твърдиш,че си мн хубава пусни и ти снимка де!Аи де,що не пуснеш??? Дай да те видим

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Била съм тъпа,че колко ли ме познаваш,че вече казваш умна ли съм,тъпа ли съм? Секи с вкуса и мнението си,ама до сега не съм видяла и ти да пускаш смислени теми...та като твърдиш,че си мн хубава пусни и ти снимка де!Аи де,що не пуснеш??? Дай да те видим
    Пффф, я не ми изопачавай думите!!! Я ми покажи къде по точно съм написала че съм хубава, а? Казах че също съм висока, защото бях сигурна че ще кажеш нещо от сорта на "ти като си дребна, високите са ти виновни". Темата ти е ужаааасно тъпа. А пък снимка специално заради теб НЯМА да пусна...

Град
    Велико Търново
    Ти пък от къде си сигурна аз кво ще кажа? Айде върви се кефи и стига си коментриала кат няма кво да кажеш!И с коментарите си не показваш,че си кой знае колко умна...

Цитирай Първоначално написано от letssingit
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Айде да се фукаме сега.Аз съм първа.Купих си ...олеле оказа се че последния 1 месец не съм си купувала нищо,ама то е нормално като се има в предвид колко неща си накупих от Германия..Просто нямам нужда от нищо в момента.
    Тъпа си, ама на умиране! Не стига че правиш еб*си тъпите теми, ами сега и "айде да се фукаме"... Хахаха, вземи направи една тема и за това, а? Еб*ти злето си, честно...
    Бтв не знам защо реши да напишеш заглавието на темата така, при положение че може всичко друго да си, но не и мацка. Хаха, дългите крака не те правят мацка, при положение че в лицето си като премазана от валяк...
    За да не започнеш със спекулациите само да ти кажа, че и аз съм висока и с дълги крака.
    Защо не почнеш мен да псуваш мен,а?А и ако искаш да знаеш,момичето е много красиво и умно!Като не я познаваш си затваряй вмирисана устица и иди на стоматолог да ти избели зъбките,и после идвай да ми се звериш!Лек ден!
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Защо не почнеш мен да псуваш мен,а?А и ако искаш да знаеш,момичето е много красиво и умно!Като не я познаваш си затваряй вмирисана устица и иди на стоматолог да ти избели зъбките,и после идвай да ми се звериш!Лек ден!
    Хах, изказа се изключително умно...
    "иди на стоматолог да ти избели зъбките" - така е, човек като не знае за какво да се захване се чуди какво да измисли. Едно съветче - по-добре си затваряй устичката, защото наистина много, ама много се излагаш...
    Айде, като имате нещо да казвате - на лично, аз каквото имах си го казах.

Момичето си е много красиво.
    А ти, дето от не знам си колко време насам ми се звериш-само едно ще ти кажа-чиба оттук.

Град
    Велико Търново
    Драга моя само не смей да обиждаш Evanescencefan,ясно ли ти е ма пача?!И мога да ти кажа,че тя мн добре зн кво говори!Дано да хванеш lupus,ако зн кво е,въпреки че се съмнявам!

Прекратете най-накрая споровете си.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Ми аз съм 172

Град
    Велико Търново
    Hit 2 fit. мерси за подкрепата.

Спираме споровете.letssingit ако имаш да ми кажеш нещо-->ЛС!

Аз пък съм висока 1 .67 малко по ниска от повечетооо,ама има вр.ще се израства още..а крачката ми са си дългички
    Every man dies
    But not every really lives

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Някои хора направо ме изумяват
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си