- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КЛУБ на високите и дългокраки мацки. =]
Била съм тъпа,че колко ли ме познаваш,че вече казваш умна ли съм,тъпа ли съм?Секи с вкуса и мнението си,ама до сега не съм видяла и ти да пускаш смислени теми...та като твърдиш,че си мн хубава пусни и ти снимка де!Аи де,що не пуснеш???
Дай да те видим
![]()
Пффф, я не ми изопачавай думите!!! Я ми покажи къде по точно съм написала че съм хубава, а? Казах че също съм висока, защото бях сигурна че ще кажеш нещо от сорта на "ти като си дребна, високите са ти виновни". Темата ти е ужаааасно тъпа. А пък снимка специално заради теб НЯМА да пусна...Първоначално написано от lia_k
![]()
Ти пък от къде си сигурна аз кво ще кажа?Айде върви се кефи и стига си коментриала кат няма кво да кажеш!И с коментарите си не показваш,че си кой знае колко умна...
![]()
Защо не почнеш мен да псуваш мен,а?А и ако искаш да знаеш,момичето е много красиво и умно!Като не я познаваш си затваряй вмирисана устица и иди на стоматолог да ти избели зъбките,и после идвай да ми се звериш!Лек ден!Първоначално написано от letssingit
Bring me to life...
Хах, изказа се изключително умно...Първоначално написано от Evanescencefan
![]()
"иди на стоматолог да ти избели зъбките" - така е, човек като не знае за какво да се захване се чуди какво да измисли. Едно съветче - по-добре си затваряй устичката, защото наистина много, ама много се излагаш...![]()
Айде, като имате нещо да казвате - на лично, аз каквото имах си го казах.
Момичето си е много красиво.
А ти, дето от не знам си колко време насам ми се звериш-само едно ще ти кажа-чиба оттук.![]()
Драга моя само не смей да обиждаш Evanescencefan,ясно ли ти е ма пача?!И мога да ти кажа,че тя мн добре зн кво говори!Дано да хванеш lupus,ако зн кво е,въпреки че се съмнявам!![]()
Hit 2 fit. мерси за подкрепата.![]()
Спираме споровете.letssingit ако имаш да ми кажеш нещо-->ЛС!![]()
Аз пък съм висока 1 .67 малко по ниска от повечетооо,ама има вр.ще се израства още..а крачката ми са си дългички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Every man dies
But not every really lives
Някои хора направо ме изумяват
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!